Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg18']small-nic myśle zrobiłem sobie zdjęcie nawet :PAle nie wkleje:evil_lol:[/quote]
Na nk wrzuć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='olekg18'][URL="http://img219.imageshack.us/my.php?image=ryjooooookpi9.png"]ImageShack - Hosting :: ryjooooookpi9.png[/URL] hyhy dla small:diabloti:[/quote]

:loveu::loveu::loveu: ale żeś jest paskudny, tak bardzo że aż sobie zdjęcie wydrukuje i powieszę nad łóżkiem :evil_lol:

P.S czy ty kiedykolwiek robisz inną minę? :eviltong:

Posted

Widzisz ,jak ty small wszystko o mnie wiesz?:lol::cool1:
Ale brwi mam strasznie jak stalin takie szerooookie ,i jeszcze mi sie zrstają w jedną duża:lol:i musze rwać z między oczu

Posted

[quote name='smallpati']P.S czy ty kiedykolwiek robisz inną minę? :eviltong:[/quote]

na kilku fotkach ze zlotu ma inną :evil_lol:

Rzęsy jescze nie są najgorsze, ale te brwi to faktycznie takie krzaczorowate :diabloti:

Olek, jak będziesz miał mieć trzeciego psa to ma być Pako, on pasuje do Ciebie idealnie :lol:

Posted

[QUOTE]Widzisz ,jak ty small wszystko o mnie wiesz?:lol::cool1:[/QUOTE]

no ba :diabloti::evil_lol:

[QUOTE]na kilku fotkach ze zlotu ma inną :evil_lol:[/QUOTE]

nie widziałam fotek ze zlotu :oops:

noo brwi to byś wyrwał sobie :evil_lol: i wiesz co, ja bym cię widziała z irokezem na głowie, serio mówię, pasował by ci ;)

Jaki Pako, Aleksander jest wrażliwy i uczuciowy i powinien mieć "ratlerka" :evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']Jaki Pako, Aleksander jest wrażliwy i uczuciowy i powinien mieć "ratlerka" :evil_lol:[/quote]

mówie Wam, że Pako jest idealny :diabloti: hmmmm... może Agnisia ma ich jakąś wspólną fotkę...:roll: :lol:

Posted

obcinać se mozesz w przyszłości swojego pudelka! na lwa ! :evil_lol:

p.s. widziałam ze wątek dnia czytałes :evil_lol: ten o płci u jorczka:evil_lol:

Posted

Ledwie nie było mnie jeden dzień, a wy już wymyśliliście, że białe pudelki są złośliwe.... a przecież to miały być czarne pudelki.... Mam w domu żywy dowód, że czarne pudle są okropne :evil_lol:....

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]Zamknęli naz temacik :placz:[/I][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz: a taki fajny był ....kształcący ......:placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:placz::placz::placz: a taki fajny był ....kształcący ......:placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][I] noo dowiedziałam się jak odróżnić samca od samiczki :multi::multi:[/I][/B]

Posted

[quote name='Justa']Dzięki Waszym nakierowującym pogadankom trafiłam i poprawiłam sobie humor :loveu:[/quote]
[B][I]I dokształciłas sie :cool3::cool3: no chyba, że jesteś tą szczęściarą, że już wcześniej wiedziałaś jak się odróznia samca od samicy :multi:[/I][/B]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...