bonsai_88 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 olekg18 napisał(a):Przed rozcięciem ,na wetowskiej wadze ważył 30kg :lol:A on ma 67cm w kłebie:evil_lol:chart sośnicki. No popatrz... młoda ma 58 cm i waży całe... 17 kilo :roll:... Suka owczarka dokładnie tej samej wielkości waży chyba 25 kilo :razz:...
olekg89 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Biedne zachudzone pieski:shake::-(:-(nie będą je bolały na starość stawy i nie mają zadyszki po kilkugodzinnym spacerze,a ich organy świetnie pracuja.Ah ty zła i nie dobra :-(
bonsai_88 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 olekg18 napisał(a):nie będą je bolały na starość stawy i nie mają zadyszki po kilkugodzinnym spacerze,a ich organy świetnie pracuja.Ah ty zła i nie dobra :-( Kurna no... szkoda, ze mi już stawy nawalają, po spacerku z Birmą nie mam zadyszki, tylko próbuję wypluć płuca, a organy nawalają mi wszystkie po kolei :evil_lol:... Ah, ja zła i niedobra :diabloti:
Asia & Ginger Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 http://img221.imageshack.us/img221/1043/las7fk8.png Czarek połyka patyka?! :-o http://img225.imageshack.us/img225/1686/las13hv9.png Kaja zagrzebana w liściach... cudo! :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='olekg18']Baśka :diabloti::diabloti:skopie ci dupsko.Ty tam sie od mojej matury odpinkol:evil_lol:Chodze do szkoły?Chodze(czasem).A jak nie zdam matury to wina będzie oświaty ,bo siedze w szkole od 7roku życia ,2 klase liceum nawet sobie powtórzyłem .Oczywiście ,zeby pochłonąć wiecej informacji:cool3:Więc mature mam w kieszeni:loveu:hahaha Jak to mawia moja pani z polaka "Jak przeczytacie lektuły to macie matułe w kieszeni.A fełdydułke przede wszystkim":diabloti:Pani nie mówi R I ktoś taki pracuje w szkole? :-o Osoba z taką wadą wymowy? :-o :shake:
Unbelievable Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 olekg18 napisał(a):Ja kocham być łysy:diabloti:I lubie jak się mnie dzieci boją i stare babcie łapią mocniej torebki. Ale i tak najbardziej lubie wzrok ochroniarzy w sklepach jak lustrują mnie czy już coś podpierdzieliłem czy zaraz:evil_lol: wyobraź sobie jak to fajnie, gdy wchodzisz do sklepu z walniętymi kolegami, którzy zaczynają ścigać się po sklepie w wózkach, a ochrona stoi i się patrzy bo nie wie co zrobić:loveu::loveu: a potem na legalu wychodzisz, i nikt nie próbuje cie zatrzymywać :evil_lol: Asia & Ginger napisał(a): I ktoś taki pracuje w szkole? :-o Osoba z taką wadą wymowy? :-o :shake: przecież to normalne... ja mam nauczyciela który mówi, cytując: ,,hehe, ale wy jesteście głupie, i tak nie napiszecie tej kartkówki, dziewczyna nigdy się fizyki nie nauczy'':cool1:
bonsai_88 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Jak dla mnie jeśli taka osoba potrafi uczyć, to jej wada wymowy nie ma nic do rzeczy :roll:
Estera Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 http://img76.imageshack.us/img76/5963/las12ez4.png - pies żywcem pogrzebany :shock: :loveu:
wiq Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 śliczne pieseczki:eviltong: kiedy znów przyjadą do cioci?:loveu: :evil_lol:
olekg89 Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Pani z chemii mawia "Nie ściągajcie ,bo ja ŁAPE ,a jak ZŁAPE to WSTAWE KAPE i nie będzie poprawiania-srania..wiecie o co mi sie chodzi?"
eria Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ja tu kurde nie moge wchodzić w pracy, bo od razu parskam śmiechem a kurde szef siedzi biurko obok :evil_lol::shake: Ale i tak najbardziej lubie wzrok ochroniarzy w sklepach jak lustrują mnie czy już coś podpierdzieliłem czy zaraz:evil_lol: :roflt::roflt::roflt: edit.co do ściągania, całe życie ściagałam siedząc w pierwszej ławce zaraz naprzeciw nauczyciela i tylko dwa razy zostałam przyłapana - na historii w gimnazjum i na historii w liceum :evil_lol:
Unbelievable Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 eria napisał(a): edit.co do ściągania, całe życie ściagałam siedząc w pierwszej ławce zaraz naprzeciw nauczyciela i tylko dwa razy zostałam przyłapana - na historii w gimnazjum i na historii w liceum :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
olekg89 Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Ja jade zawsze na samych ściągach:evil_lol: I kłamie w żywe oczy ,że nie ściągałem .A bez nakazu ,albo policji nie dam się przeszukać.I koniec gadki:cool3:
Alicja Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 :loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu: wnuś po babci taki szpeniol :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja byłam 3 w kolejnosci wzrostu od końca ma się rozumieć ...w klasie ... zawsze 1, 2 ławka i ściągać umialam śpiewająco :evil_lol: na maturze z maty zaś siedziałam bez swojej maturalnej pracy , bez brudnopisu ...z brudnopisem qmpla bo sciągali ode mnie :evil_lol: co do nauczycieli .... jak dobrze uczy to w szkołach srednich moim zdaniem wada wymowy nie jest blokadą ...jedynie bywa że młodzież kpi ;)...ale w podstawówce czy przedszkolu ....nie widze takiej opcji :shake:aby ktoś taki edukował dzieciaczki Wnusiu ...babcia ma odrobinkę :razz: dłuższe włoski :p[/FONT]
olekg89 Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Ta babka jest nawet ok ,ale bardzo lubie jak mówi słowo Narrator:lol: Nałłatoł:loveu:
Rinuś Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Oj Olku na MATURCE już tak łatwo się nie ściągniee :eviltong:
NightQueen Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Rinuś']Oj Olku na MATURCE już tak łatwo się nie ściągniee :eviltong: ee tam, wszystko się da :evil_lol:
olekg89 Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Ja tam na maturce sobie poradze bez ściąg ,albo i nie poradze:evil_lol:
Mysia_ Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Jakie poważne tematy :diabloti: Co do ściągania to mi się nigdy ściąg nie chciało robić i był spontan :evil_lol: Ewentualnie potajmnie konsultowałam sie z ludźmi w sąsiedztwie, albo spisywałam z zeszytu czy książki, chociaż z reguły nie wysilałam się za specjalnie :lol: A na włoskim miałam taką babkę, która potrafiła przyuwazyc nawet najbardziej ukryte ściągi, była pod tym względem niesamowita ;) Ja w klasie byłam zawsze najmniejsza :lol: a w liceum przez wszystkie lata siedziałam w ostatniej ławce w środkowym rzędzie :diabloti:
olekg89 Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Ja siedze w 2ławce pod oknem:cool3: i rewela sie ściąga.:diabloti:Jeszcze dyktuje koledze z którym siedze ,2 koleżanki z 2 ławki też ściągają:evil_lol:ode mnie. Wyznaje zasade nie umiem dostane kape ,ściągne dostane 4-5,złapie mnie dostane kape.Reasumując opłaca się ryzyko:evil_lol:
olekg89 Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Nie ide na niego jutro do szkoły!:diabloti: Inni napiszą ,zrobią zdjęcia obu grup :evil_lol:a ja napisze to z gotowcem:evil_lol:
Rinuś Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='olekg18']Ja tam na maturce sobie poradze bez ściąg ,albo i nie poradze:evil_lol: Poradzisz :p
bonsai_88 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Olek, pomóż, nie bądź wiśnia :razz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/suka-husky-czas-do-poniedzalku-potem-pseudohodowla-122693/
Recommended Posts