Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

olekg18 napisał(a):
Przed rozcięciem ,na wetowskiej wadze ważył 30kg :lol:A on ma 67cm w kłebie:evil_lol:chart sośnicki.

No popatrz... młoda ma 58 cm i waży całe... 17 kilo :roll:... Suka owczarka dokładnie tej samej wielkości waży chyba 25 kilo :razz:...

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedne zachudzone pieski:shake::-(:-(nie będą je bolały na starość stawy i nie mają zadyszki po kilkugodzinnym spacerze,a ich organy świetnie pracuja.Ah ty zła i nie dobra :-(

Posted

olekg18 napisał(a):
nie będą je bolały na starość stawy i nie mają zadyszki po kilkugodzinnym spacerze,a ich organy świetnie pracuja.Ah ty zła i nie dobra :-(

Kurna no... szkoda, ze mi już stawy nawalają, po spacerku z Birmą nie mam zadyszki, tylko próbuję wypluć płuca, a organy nawalają mi wszystkie po kolei :evil_lol:... Ah, ja zła i niedobra :diabloti:

Posted

http://img221.imageshack.us/img221/1043/las7fk8.png
Czarek połyka patyka?! :-o

http://img225.imageshack.us/img225/1686/las13hv9.png
Kaja zagrzebana w liściach... cudo! :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='olekg18']Baśka :diabloti::diabloti:skopie ci dupsko.Ty tam sie od mojej matury odpinkol:evil_lol:Chodze do szkoły?Chodze(czasem).A jak nie zdam matury to wina będzie oświaty ,bo siedze w szkole od 7roku życia ,2 klase liceum nawet sobie powtórzyłem .Oczywiście ,zeby pochłonąć wiecej informacji:cool3:Więc mature mam w kieszeni:loveu:hahaha
Jak to mawia moja pani z polaka "Jak przeczytacie lektuły to macie matułe w kieszeni.A fełdydułke przede wszystkim":diabloti:Pani nie mówi R
I ktoś taki pracuje w szkole? :-o
Osoba z taką wadą wymowy? :-o :shake:

Posted

olekg18 napisał(a):
Ja kocham być łysy:diabloti:I lubie jak się mnie dzieci boją i stare babcie łapią mocniej torebki.
Ale i tak najbardziej lubie wzrok ochroniarzy w sklepach jak lustrują mnie czy już coś podpierdzieliłem czy zaraz:evil_lol:

wyobraź sobie jak to fajnie, gdy wchodzisz do sklepu z walniętymi kolegami, którzy zaczynają ścigać się po sklepie w wózkach, a ochrona stoi i się patrzy bo nie wie co zrobić:loveu::loveu: a potem na legalu wychodzisz, i nikt nie próbuje cie zatrzymywać :evil_lol:
Asia & Ginger napisał(a):

I ktoś taki pracuje w szkole? :-o
Osoba z taką wadą wymowy? :-o :shake:

przecież to normalne... ja mam nauczyciela który mówi, cytując: ,,hehe, ale wy jesteście głupie, i tak nie napiszecie tej kartkówki, dziewczyna nigdy się fizyki nie nauczy'':cool1:

Posted

ja tu kurde nie moge wchodzić w pracy, bo od razu parskam śmiechem a kurde szef siedzi biurko obok :evil_lol::shake:

Ale i tak najbardziej lubie wzrok ochroniarzy w sklepach jak lustrują mnie czy już coś podpierdzieliłem czy zaraz:evil_lol:

:roflt::roflt::roflt:

edit.co do ściągania, całe życie ściagałam siedząc w pierwszej ławce zaraz naprzeciw nauczyciela i tylko dwa razy zostałam przyłapana - na historii w gimnazjum i na historii w liceum :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):

edit.co do ściągania, całe życie ściagałam siedząc w pierwszej ławce zaraz naprzeciw nauczyciela i tylko dwa razy zostałam przyłapana - na historii w gimnazjum i na historii w liceum :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja jade zawsze na samych ściągach:evil_lol: I kłamie w żywe oczy ,że nie ściągałem .A bez nakazu ,albo policji nie dam się przeszukać.I koniec gadki:cool3:

Posted

:loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu: wnuś po babci taki szpeniol :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja byłam 3 w kolejnosci wzrostu od końca ma się rozumieć ...w klasie ... zawsze 1, 2 ławka i ściągać umialam śpiewająco :evil_lol: na maturze z maty zaś siedziałam bez swojej maturalnej pracy , bez brudnopisu ...z brudnopisem qmpla bo sciągali ode mnie :evil_lol:

co do nauczycieli .... jak dobrze uczy to w szkołach srednich moim zdaniem wada wymowy nie jest blokadą ...jedynie bywa że młodzież kpi ;)...ale w podstawówce czy przedszkolu ....nie widze takiej opcji :shake:aby ktoś taki edukował dzieciaczki

Wnusiu ...babcia ma odrobinkę :razz: dłuższe włoski :p
[/FONT]

Posted

Jakie poważne tematy :diabloti:
Co do ściągania to mi się nigdy ściąg nie chciało robić i był spontan :evil_lol: Ewentualnie potajmnie konsultowałam sie z ludźmi w sąsiedztwie, albo spisywałam z zeszytu czy książki, chociaż z reguły nie wysilałam się za specjalnie :lol: A na włoskim miałam taką babkę, która potrafiła przyuwazyc nawet najbardziej ukryte ściągi, była pod tym względem niesamowita ;)

Ja w klasie byłam zawsze najmniejsza :lol: a w liceum przez wszystkie lata siedziałam w ostatniej ławce w środkowym rzędzie :diabloti:

Posted

Ja siedze w 2ławce pod oknem:cool3: i rewela sie ściąga.:diabloti:Jeszcze dyktuje koledze z którym siedze ,2 koleżanki z 2 ławki też ściągają:evil_lol:ode mnie.
Wyznaje zasade nie umiem dostane kape ,ściągne dostane 4-5,złapie mnie dostane kape.Reasumując opłaca się ryzyko:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...