Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Sara tez uwielbia ser ale nic za niego nie zrobi nawet tego co zna, tylko stoi piszczy i sie slini:roll:

i tu się pokazuje brak konsekwencji- pewnie dajesz jej ser jak nic nie zrobi? ona tylko na to czeka, bo po co coś robić skoro nawet jak nie zrobi to jej dasz...?:roll:

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Nie nie daje a i tak nic nie zrobi jak pokarze jej po jakimś czasie

bo wie że i tak dasz :evil_lol: poczekaj aż zgłodnieje, nawet za zwykłą karmę coś zrobi, cokolwiek, jeżeli się nad nią nie zlitujesz i jej nic nie dasz. Mało humanitarne, no ale :evil_lol: krzywdy jej tym nie zrobisz

Posted

Nie nie dam, bo jak sie szkolimy to sie szkolimy :D i za frejer żarcia nie ma! No widzisz problem jest taki ze moja Sara nie jest za jedzeniem, pozwala obcym psom wyjadac z miski, a moja babcia mało sie na mnie nie obraziła jak Sara dostała od niej kawał boczku, a ta wzięła delikatnie w pysk i wypluła.... nawet jak bedzie głodna to nic nie zrobi

Posted

Mówisz siad czekasz sekunde i za kudły sadasz dupe.To nie york nie ma co się cackać.
Moje też próbują czy uda im się obejść polecenie.Ale ze mną nie ma tak łatwo.Pewnie powatrzałaś jej "Siad ,SIAd siad siad siad siad siad siad" to sobie zaczeła olewać i tyle.
Nie daj żreć przez jeden dzień nic ,będzie tańczyć w okól ciebie za kawałek chleba;)

Posted

Sara umie: siad, lezec, zostaw, zostań, nie wolno, wróć, naprzód, równaj(wykonuje tylko wtedy kiedy nie jest zapieta na smyczy 8)) daj łape, aport, do mnie, morduj, bierz, hop, weź, przeszkoda, szukaj, kop, stój

Siad robi nawet w wodzie 8)

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Nie nie dam, bo jak sie szkolimy to sie szkolimy :D i za frejer żarcia nie ma! No widzisz problem jest taki ze moja Sara nie jest za jedzeniem, pozwala obcym psom wyjadac z miski, a moja babcia mało sie na mnie nie obraziła jak Sara dostała od niej kawał boczku, a ta wzięła delikatnie w pysk i wypluła.... nawet jak bedzie głodna to nic nie zrobi

a skąd wiesz że była głodna? na pewno nie była ;) nawet Gram po paru dniach nie jedzenia skacze dookoła royal canin- karmy, której nie cierpi ;)

Posted

Bo dostaje żarcie raz dziennie wieczorem a to było po południu, czasami przez 3-4 dni wyjada tylko 1/4 miski a to jak na takiego psa to troszke chyba mało;) ale i tak za żarcie nic nie zrobi (fakt ma cały czas w drugiej misce suche ale je je tylko w sporadycznych przypadkach)

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Bo dostaje żarcie raz dziennie wieczorem a to było po południu, czasami przez 3-4 dni wyjada tylko 1/4 miski a to jak na takiego psa to troszke chyba mało;) ale i tak za żarcie nic nie zrobi (fakt ma cały czas w drugiej misce suche ale je je tylko w sporadycznych przypadkach)

ale ma zawsze te wyjście, że jak ty nie dasz to se sama weźmie :evil_lol: i na pewno małe jej te żarcie smakuje, skoro nie je ;)

Posted

I masz rozwiązanie problemu.Nie da mi żarcia to kij jej w oko ,w kocju mam niedokończone jedzenie i miske karmy.Pfyy
Boże czemu ludzie są tacy nie domyślni.DLatego nie zżera wszystkiego ,bo żarcie stoi i czeka na księżniczke:shake:

Posted

:D:D:D Nie dokonczone żarcie sie zabiera zeby sie nauczyła ze jak sie nie zje to nie bedzie wiecznie stało (pomijajac to ze Sara nie zje zarcia z poprzedniego dnia bo jest nie świeże :D) a jak strzeli focha to nie je kilka dni i myslisz ze jak sie jej da po raz kolejny żarcie to zje poliże i pojdzie dalej....

Posted

Tinka:) napisał(a):
ale ma zawsze te wyjście, że jak ty nie dasz to se sama weźmie :evil_lol: i na pewno małe jej te żarcie smakuje, skoro nie je ;)

Wypracowałysmy takie jedzonko, któro jej smakuje bo jest i zawsze była niejadkiem, a jakby jej nie smakowało to by ogolnie nie jadła a nie tylko czasami

Posted

Ma ale nie je, pies sasiada jej wyjada 8) nie ma innej metody tylko głodzenie psa? Moja mama mi nie pozwoli na niekarmienie i nawet jaj nie pozwole karmic to powie ze jej nie dała jesc a da....

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Ma ale nie je, pies sasiada jej wyjada 8) nie ma innej metody tylko głodzenie psa? Moja mama mi nie pozwoli na niekarmienie i nawet jaj nie pozwole karmic to powie ze jej nie dała jesc a da....

jezus maria, a czyj to pies? jak zgłodnieje to będzie jeść wszystko...

Posted

Tinka:) napisał(a):
jezus maria, a czyj to pies? jak zgłodnieje to będzie jeść wszystko...

Pies sasiada, mieszka obok czasami jest na podwórku lub w domu ale lubi wycieczki, sasiad daje mu jesc ale tez pozwala szlajac sie po okolicy (sasiad lubi rozrywki alkoholowe) pies nie jest zagłodzony, wyglada nawet troszke za dobrze ale sie stołuje czasami u Sary

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Pies sasiada, mieszka obok czasami jest na podwórku lub w domu ale lubi wycieczki, sasiad daje mu jesc ale tez pozwala szlajac sie po okolicy (sasiad lubi rozrywki alkoholowe) pies nie jest zagłodzony, wyglada nawet troszke za dobrze ale sie stołuje czasami u Sary

chodzi mi o twoją mamę. twój pies czy jej?
moja jak coś powiem jeśli chodzi o psa to świętość:diabloti: nawet się pyta czy może mu dać coś po obiedzie :razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...