Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='SZPiLKA23']A dlaczego tylko Tobie?

bo my się znamy od dzieciństwa :eviltong:
nie interesuj się zbytnio co :mad::evil_lol:

Smallpati, dzięki :evil_lol:....

ja tylko prawdę mówię :evil_lol:

weszłam tu i chyba się posikam ze śmiechu :evil_lol::lol:
A podobno ja jestem zboczona :diabloti:

nie wiem czy jesteś zboczona, ale posikana na pewno :diabloti::evil_lol:

Posted

Ja pamiętam te czasy jak mały Oleczek mi się włączał na gg i swoje zdjęcia mi wysyłał i żalił się :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Teraz wysyła i się chwali. :diabloti:

widziałam :multi:
o rzesz w mordę jakie zgrabne nogi :evil_lol: nic tylko cię wykorzystać :diabloti:

small i Ty też? :evil_lol: Ciebie bym o to nie podejrzewała. :mad:

Ja tu przyszłam na te zdjęcia psów co to niby miały być (a są pewnie z 10 stron w tył), a tu jakieś zdjęcia Olka sprzed 3 lat wstawiacie. :diabloti:

Posted

Teraz wysyła i się chwali. :diabloti:

bo tylko to mu zostało :evil_lol:

small i Ty też? :evil_lol: Ciebie bym o to nie podejrzewała. :mad:

o co mnie podjeżdżasz? :cool3: ja tylko miałam na myśli że nogi Olka można wykorzystać to wy macie skojarzenia :evil_lol:

Posted

Olek, nie wmawiaj mi, że Ty jesteś nie śmiały, bo już Ci mówiłam, że w to nie wierzę. :razz:

o co mnie podjeżdżasz? :cool3: ja tylko miałam na myśli że nogi Olka można wykorzystać to wy macie skojarzenia :evil_lol:

A do czego tak chcesz je wykorzystać? :diabloti:

Posted

Ale wy wredne:diabloti: Ja jestem taki skromny ,nieśmiały .A wy mi tu z takimi tekstami :oops:

ja w ogóle nie wiem o co im chodzi :diabloti: zboczeńce jedne, wszystko im się kojarzy. Ja tu biedna przychodzę do twojej galerii a one takie zbereźne są, zaraz to zgłoszę do moda jak jakiegoś dorwię, Mateusz chyba dostępny jest :diabloti::evil_lol:

Posted

olekg18 napisał(a):
Ale wy wredne:diabloti: Ja jestem taki skromny ,nieśmiały .A wy mi tu z takimi tekstami :oops:

skoro ja mówiłam, że te zdjęcia są słodkie, to nie powinieneś być zaskoczony:diabloti:

Posted

smallpati napisał(a):
nie wiem czy jesteś zboczona, ale posikana na pewno :diabloti::evil_lol:

a kto nie jest posikany po wejściu do foto bloga Aleksandra??? :evil_lol::diabloti:

Nawet Olek stąd uciekł :lol:

Posted

smallpati napisał(a):
on się mnie boi i dlatego tu nie wchodzi :diabloti::eviltong:

hehe :lol: dobrze wiedziec, że Olek kogoś się boi :evil_lol::diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...