Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na 'malutki' kamyczek powiadasz . ;D
Ja tam czasami wypiję, a palić nie palę, parę razy się zaciągnęłam i nic ciekawego w tym nie zauważyłam .
Ale picie % jest zaj3biste ;D
I ta faza ;D hhaa .

Posted

[quote name='olekg89']ONA wskakuje sobie na kamyczka.
Mi się już wszystko pieprzy. "ON" byłoby bardziej adekwatne, oczywiście napisane również jak i tu, z cudzysłowem, skoro rodowitym niemcem ona nie jest :diabloti:

Posted

olekg89 napisał(a):
Czarka ,on lubi na kolanka xD Baśce się sam chciał władować ,ale nie wiedział jak

Basieńce albo Barabarce jeśli już :evil_lol:

pff, ja tu weszłam zobaczyć nowego Nathanka albo Peyton :diabloti: a tu jakieś brzydzie zeszłoroczne focie :shake:

Posted

NAJWSPANIALSZE GRONO WIERNYCH FANEK OLKA!
Powiem krótko: to płytkie oceniać ludzi (niektóre z Was nawet nie wiedzą o kim i o czym piszą ;)) z subiektywnych relacji Waszego idealnego Olka, który zawsze wie jak się zachować i oczywiście powinien wyznaczać styl życia według, którym mamy się kierować. Nie będę Wam wyjaśniać tego co było na zlocie, bo nie zamierzam nie wiadomo w jakim celu rozpamiętywać przesłości, a poza tym nie jest to Waszą sprawą. Ponadto nie macie prawa oceniać kogokolwiek po jakichś relacjach- czy moich, czy Olka...
A jeśli chodzi o to, kto obrażał kogo na forum po zlocie to działa w obie strony. (;

To pisałam ja, mała, głupiutka piętnastolatka, która jest na tyle nudna, że stroni od alkoholu. (Nawiasem mówiąc jeśli macie dzieci zastanówcie się- jeśli to nie są dla Was zbyt odległe przemyślenia- czy naprawdę byście chciały aby wasze trzynastoletnie dzieciaczki popijały napoje alkoholowe gdziekolwiek i z kimkolwiek).
A jeśli chodzi o to, kto jest silny w słowach przez internet- TYM BARDZIEJ W GRUPIE to spójrzcie na to, co sobą reprezentujecie.
Nie przekrzyczę się przez Wasz tłum i nawet nie mam zamiaru. Ja przeciwko Waszej grupie. Pomyślcie kto tu okazuje się mimo wszystko odważny.

Pozdrawiam.

Posted

Traktuję to jako komplement, bo od jakiegoś roku nie mamy ze sobą kontaktu. Jednak nawet takie smarkule jak ja potrafią racjonalnie myśleć i składać zdania. ;) A co do zlotu to widocznie nie mieliśmy o czym rozmawiać. A na ataki na moją i mojej przyjaciółki osobę nie pozostanę obojętna. Ważne jest to co tu i teraz.

Posted

Zapewne.:P
Rawa-widocznie NIKT nie był godzien rozmawiana z Tobą ,bo na oczy nie widziałem żebyś otworzyła usta do kogoś poza tyszanami.

Posted

olekg89 napisał(a):
Zapewne.:P
Rawa-widocznie NIKT nie był godzien rozmawiana z Tobą ,bo na oczy nie widziałem żebyś otworzyła usta do kogoś poza tyszanami.

to się nazywa patriotyzm lokalny ;)

Posted

Rawa napisał(a):
To pisałam ja, mała, głupiutka piętnastolatka, która jest na tyle nudna, że stroni od alkoholu. (Nawiasem mówiąc jeśli macie dzieci zastanówcie się- jeśli to nie są dla Was zbyt odległe przemyślenia- czy naprawdę byście chciały aby wasze trzynastoletnie dzieciaczki popijały napoje alkoholowe gdziekolwiek i z kimkolwiek).
A jeśli chodzi o to, kto jest silny w słowach przez internet- TYM BARDZIEJ W GRUPIE to spójrzcie na to, co sobą reprezentujecie.
Nie przekrzyczę się przez Wasz tłum i nawet nie mam zamiaru. Ja przeciwko Waszej grupie. Pomyślcie kto tu okazuje się mimo wszystko odważny.
Rawa napisał(a):
Traktuję to jako komplement, bo od jakiegoś roku nie mamy ze sobą kontaktu. Jednak nawet takie smarkule jak ja potrafią racjonalnie myśleć i składać zdania. ;-) A co do zlotu to widocznie nie mieliśmy o czym rozmawiać. A na ataki na moją i mojej przyjaciółki osobę nie pozostanę obojętna. Ważne jest to co tu i teraz.
Bawi mnie, że próbujesz być taka elokwentna. Dojrzała piętnastolatko :diabloti:
Ciekawe zatem jako kogo postrzegają Cię siedemnastolatkowie i wzwyż? Dzieciak, pierwsze co im przychodzi na myśl.
Mam wrażenie, że się za bardzo spinasz pisząc w tym wątku, stąd też na siłę wykazujesz się odwagą.
Sprawa ani ciupinkę nie tyczy się mnie, ale trudno było się pohamować, skoro regularnie tu bywam, a takie dyskusje zawsze zmuszają mnie do ingerowania.

Posted

Mówiłem Stara maleńka.Myślę ,że powinnaś zostać podwładną Rydzyka cudnie byś wyglądała w sukience z czepkiem na głowie.Głosząc słowo boże.

Posted

olekg89 napisał(a):
Mówiłem Stara maleńka.Myślę ,że powinnaś zostać podwładną Rydzyka cudnie byś wyglądała w sukience z czepkiem na głowie.Głosząc słowo boże.

- Niech Bóg Was przeklnie!
Przy rydzu można sobie pozwolić na to i owo.

Posted

Nie chce mi się już wszystkiego czytać bo zaraz idę w ch... z psem ale...!

Onomato-Peja napisał(a):
Dziwisz się? Ludzie, zwłaszcza nastolatki (żeby nie było, sama mam 14 lat) są mocni kiedy dzieli ich łącze internetu. Na żywo boją sie powiedziec czesc na ulicy, a co dopiero własne zdanie komuś w twarz.

Racja racja racja!!!!!

Tak mnie to wkurza na maxa że szok...
Czy ja na DCDC bałam się podejsc i pogadać z Tobą Oluś??
To że Lucasek się rzucił na Shirę to już cię powinnam zabić.:evil_lol:
Myślałam że tyyyyle osób tam spotkam, a po fakcie mi na dogo mówili "ej widziałam cię" ale odezwać się nie łaska "bo się wstydzili":P Masakra jakaś.
Zawsze na dogo mówię komuś kto juz przegina z najazdami że na żywo byśmy na bank w ten sposób nie rozmawiali i o dziwo w większości temat się urywa:diabloti:
Pierdzieleni idealiści i komforniści:mad:

Masz fotki onka u mnie w galerii i to ze sweet dedykacją:loveu:

Posted

[FONT=Georgia]ja nie wiedziałam że Kaja trudni się wspinaczką :) cóż to za niezwykły pies no ale ONki tak już mają[/FONT] :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Rawa'](Nawiasem mówiąc jeśli macie dzieci zastanówcie się- jeśli to nie są dla Was zbyt odległe przemyślenia- czy naprawdę byście chciały aby wasze trzynastoletnie dzieciaczki popijały napoje alkoholowe gdziekolwiek i z kimkolwiek).

[FONT=Georgia]nie pić a alienować się to dwie różne rzeczy
[/FONT]

Posted

Nie ma co kontynuować rozmowy ze smarkulą.
Sunsrajn-już lece zobaczyć.
No Marta o tym mówiłem nikt nikogo do picia nie zmuszał...a ludzie normalnie ze sobą gadali tylko Tyszanie ogony pod siebie i jazgot zza monitora jak pinczerki.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...