Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 662
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ten Koksio to ma nerwy :cool3: :loveu:

moje kulki tak jak Bezulec i Ani mikrusy spanikowane ledwo co siknęły i w nogi do domu :shake:
Baruś miał jeszcze traumę przez kilka dni - bał się chodzić tam gdzie błyskało i chciał na rączki albo odmawiał w ogóle współpracy w spacerku:evil_lol:

na szczęście koniec wybuchów i można nadal wieść stateczne psioludzkie życie w gromadzie :loveu::lol:

• 2 months later...
Posted

Ostatnio nie zaglądałam na strony mojego stada:oops: , ale niedługo się poprawię. Koks jest złośliwym "wałkiem", jak tylko zobaczy jakiegoś dużego psa, to pędzi powiedzieć mu co sądzi o dużych - a nie sądzi dobrze :shake: , Beza w normie, siada na środku parku i czeka aż się wybiegam, koty biją się przez kocią dziurę w drzwiach łazienki i pracują nad nowym zestawem mebli wypoczynkowych, bo trzy lata dla kanapy w naszym domu, to wszystko co mogą wytrzymać (meble, koty i my :diabloti: ) i tak się to kręci :lol: !

Posted

Beza w normie, siada na środku parku i czeka aż się wybiegam

Wiedzialam, ze Bezunia jest madra, ale zeby az tak :crazyeye: i do tego pewnej ironii sie mozna w tym dopatrzec. To jakby Beza Anie na spacerek wyprowadzala...:evil_lol:
Aniu, czy Ty naprawde potrzebujesz tyle ruchu?

• 3 weeks later...
Posted

Właśnie dzisiaj obchodzimy DRUGĄ ROCZNICĘ dołączenia Koksa do naszego stada :new-bday: :tort: :BIG: :beerchug: , dziękujemy Cioteczko Deszczowa, za psie awantury, zasikane mieszkanie i cudownego Koksownika!
Zdjęcia dopiero po Świętach :oops: !

Posted

Baśka, jak wracam do domu wieczorem, to już nie mam siły na żadne seje, ale jeśli w piątek się obrobię, to może w sobotę zrobię sobie wolne i pospaceruję z paskudami, tak karma ostatnio!

Posted

[quote name='ania14p']Właśnie dzisiaj obchodzimy DRUGĄ ROCZNICĘ dołączenia Koksa do naszego stada :new-bday: :tort: :BIG: :beerchug: , dziękujemy Cioteczko Deszczowa, za psie awantury, zasikane mieszkanie i cudownego Koksownika!
Zdjęcia dopiero po Świętach :oops: !

nie ma za co:lol: polecam się na przyszłość :diabloti:
(to najpiękniejsze podziękowania, na jakie sobie może człowiek zasłużyć, chlip:p)

A z powodu rocznicy SERDECZNE GRATULACJE!!!:multi::multi::multi::cool2::Rose:

ajajaj, jak ten czas leci....:crazyeye:

Posted

Dzięki w imieniu Koksa i reszty :loveu: !
Moniu, jak miło Cię znowu zobaczyć na dogo, dobrze, że dałaś linka do swojego nowego-starego tematu, bo ja też ostatnimi czasy zaniedbałam znajomych :oops: !

Posted

Spóźnione :oops: ale WIEEELKIE uściski z okazji rocznicy z Koksikiem!!!:multi: :loveu: :multi:
Tylko gdzie te obiecane po Świętach fotki..?:mad: ;) :lol:

Posted

Zdjęć nie ma i jakoś straciłam motywację, jak odkryłam, że prawie wszyszystkie zdjęcia z Koksowego wątku pozostawiły po sobie ślad w postaci podpisów :crazyeye:, :angryy:, :placz: !

• 1 month later...
Posted

ania14p napisał(a):
Zdjęć nie ma i jakoś straciłam motywację, jak odkryłam, że prawie wszyszystkie zdjęcia z Koksowego wątku pozostawiły po sobie ślad w postaci podpisów :crazyeye:, :angryy:, :placz: !

czy miesiąc zniechęcenia wystarczy ?:evil_lol: ;)

Ciocia co u psiaków ??? i moze jednak jakieś zdjęcia ???:lol:

Posted

Zniechęcenie to jedno, a dom wariatów w pracy to drugie, mam nadzieję niedługo wyjść z kryzysu, bo inaczej to się zastrzelę nożem kuchennym :diabloti:.
Potfory w świetnej formie, tylko Beza wygląda jak półtora nieszczęścia - nie tylko jest brudna, jeszcze musiałam obciachać jej portki, bo kołtun zaprowadziła sobie niesamowity (dwie duże reklamówki filcu :evil_lol:)!

Posted

ania14p napisał(a):
Zniechęcenie to jedno, a dom wariatów w pracy to drugie, mam nadzieję niedługo wyjść z kryzysu, bo inaczej to się zastrzelę nożem kuchennym :diabloti:.
Potfory w świetnej formie, tylko Beza wygląda jak półtora nieszczęścia - nie tylko jest brudna, jeszcze musiałam obciachać jej portki, bo kołtun zaprowadziła sobie niesamowity (dwie duże reklamówki filcu :evil_lol:)!

Ciotka strzelać z noża kuchennego ?.........no juz faktycznie jest żle ;) :evil_lol:

odstresować się trzeba czytaj : więcej na dogo przebywac i odwiedzać cudze galerie - bo psy w potrzebie moga jeszcze bardziej zdołowac :oops:

Potfory wymiziać ! i w wolnym czasie jakieś zdjęcie wstawic czekamy :lol:

• 2 weeks later...
Posted

a ja ostatnio byłam u Ani & family i muszę Wam powiedzieć, że Koks jest taaaaaaaaaaki rozpieszczony i ważny, że to szok :crazyeye:

Normalnie tak umie zademonstrować swoją zajefajność, że powinien się nazywać:

Ważniak :krolik::obrazic::B-fly:

Posted

ania14p napisał(a):
Cicho, nie kompromitować mnie proszę:mad:, Koks sam sobie poradzi :angryy:, diabeł tasmański to przy tym "kurduplu" szczeniaczek:angryy:!

to ja chce zdjecia tego tasmanczyka :loveu: ;) i troche relacji Aniu !!!nooooooooo !!!! nie daj sie prosić :eviltong:

Posted

Zdjęcia już zrobione i czekają aż je obrobię, to wtedy mogę je systematycznie wklejać nawet z pracy, ale obróbka niestety - w domu. Koksownik na zdjęciach wygląda jak aniołek, ale nie dajcie się zwieść!