Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Atos został adoptowany kilka dni temu, został zabrany do mieszkanka przez matke z córką. Dom znalazła również Łacia dzięki waszym ogłoszeniom. Do Holandii pojechał Kubuś wypatrzony na dogo. A do super rodziny trafiła równiez Amelka :).

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']agnieszka chyba wojażuje. nie widziałam je w schronie ani na dogo. jak wróci zaraz damy znać. Już nas raz zaniepokoiła nieobecnością, ale to cykliczne.

a mogłybyście może sprawdzić czy psiak nadal tam siedzi ??

Posted

[quote name='Alicja']a mogłybyście może sprawdzić czy psiak nadal tam siedzi ??

Piesek jest tam jeszcze... oprócz niego są jeszcze dwa bullki sunia i piesek... Sprawdziłam specjalnie jak była w schronie...

Posted

[quote name='J_ulia']Piesek jest tam jeszcze... oprócz niego są jeszcze dwa bullki sunia i piesek... Sprawdziłam specjalnie jak była w schronie...

[FONT=Arial]dzięki za info .
Poczekamy , jak wróci Agnieszka zdecyduje czy adopcja przez nią czyli ogłoszenia o psiakach z namiarem na nią czy ...nie wiem jak ... czy normalnie schronisko wyda do adopcji jak sie ktoś mądry trafi ....a Swen to takie kochane dziecko:shake:
[/FONT]

Posted

Niespodzianka :loveu: pewnie nie poznacie tej panny :loveu:

Nie jestem pewna, czy Kropka wyladniala, moze nawet jest odwrotnie, na pewno jednak zmienila sie psychicznie - czuje sie juz bardzo pewnie i pokazuje rogaty charakter ;) Niezly z niej rozrabiaka swoja droga. Jest bardzo ciekawa wszystkiego i energiczna, lubi okoliczne psiaki, zwlaszcza jesli wykazuja ochote do malego brykanka. Dzielnie pilnuje swoich misek, nawet jesli juz sa puste. Ostatnio bardzo jej podpadl niczego nieswiadom pan kominiarz, ktory, na swoje nieszczescie, stanal przy miskach sprawdzajac przewody wentylacyjne. Powaznie sie balam, czy Kropke nie najdzie ochota zatopienia zabkow w jego lydce.

Ostatnie zdjecia mam z sierpnia, potem juz jej nie robilam, bo zostala ogolona polowa karku i dlatego napisalam, ze wyglada troche gorzej niz po przybyciu do mnie. Cos zaczelo sie robic na szyjce Kropki, po badaniach wyszlo, ze narozrabialy bakterie i grzyby i leczymy skore. Wszystko idzie juz w dobrym kierunku, jednak kuracja potrwa jeszcze czas jakis. No i jeszcze kilka wloskow zwleka z odrosnieciem.

jakaś duża się wydaje nie? :lol:

Posted

A ja mam pytanie - na kogo można ogłaszać Svenka - tego bullowatego? kto o nim najwięcej wie - oprócz Agi? przez tą jej nieobecność psiak siedzi w schronisku...a przecież można by mu ogłoszenia porobić....Czy ktoś może napisać i powklejać zdjęcia innych bullowatych?????

Posted

Dziewczyny mam prośbę.Możecie mi powiedzieć czy trafił do schroniska dzisiaj psiak brązowy,taki do kolana,z pogryzionym grzbietem??Mięso na wierzchu i wogóle :(
Dzwoniłam dzisiaj w jego sprawie....Przyjechał Pan,ale nie wiem wkońcu czy udało mu się złapać psinkę...
Z tego co usłyszałam od babki to on od lata tak biega z tą raną :(
Powiedzcie mi czy trafił taki psiak.Plis

Posted

Iwona, prosze zajrzyj do swojego maila. Nowa wersja forum jest mi zupelnie obca, nie umiem sie po nim poruszac. Moj mail dotyczy kolejnych dobrych wiesci o Kubusiu. Pozdrawiam serdecznie Gliwice.

Posted

BYŁA INTERWENCJA W CZASIE MOJEJ OBECNOŚCI W SCHRONISKU. PRZYWIEZIONY ZOSTAŁ TAKI BIAŁO KREMOWY PIES TYLKO, CHOĆ ZGŁASZANE BYŁY DWA. DRUGI UCIEKŁ. MOŻE TO BYŁ TEN. MAM NADZIEJE ŻE JAK GO KTOS ZOBACZY TO ZADZWONI I NATYCHMIAST RUSZY INTERWENCJA. TO BYŁO GDZIES MIĘDZY 1430 A 15.OOjutro sprawdze w schronisku i odpowiem dokładniej.

Posted

Ja dzwoniłam gdzieś ok.15.30 on wyglądał jak terierek troszkę....Bardzo wystraszony był :(
Jeśli to nie on/ona trafił do was wczoraj to będę codziennie chodzić w tą okolicę-to była interwencja na sośnicy,koło sklepu komputerowego.