Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Krysiu wrzucam jeszcze 8 psiaków

Piesek, malutki 2 letni o imieniu Mobik, nie jest zwykłym psem, ma tylko 3 łapki, jednak zupełnie nie przeszkadza mu to w bieganiu i zabawie z kolegami. Jest bardzo radosnym psiakiem, jego wola życia jest ogromna. Czy dostanie szanse na prawdziwy dom?? Czy brak jednej łapy skaże go na dożywocie w schronisku??
tel. 501 762 009

Piesek, maleńki ok. roczny Pikuś. Umaszczenie białe. Uwielbia inne pieski, wyciągnięty z boksu bardzo się boi, jednak po chwili wskakuje na kolana i mocno się przytula. Będzie cudowną przylepką…
tel. 501 762 009

Pies, ok. 2 letni Bernardyn. Bardzo czujny i przyjacielsko nastawiony do ludzi i innych psów.
tel. 501 762 009

Piesek, bardzo malutki kilkuletni Ernest. Jest bardzo łagodny i ułożony. Będzie cudownym przyjacielem zarówno dla dzieci jak i dla osoby starszej. Typowy domowy piesek, schronisko nie jest odpowiednim miejscem dla takiej kruszynki…
tel. 501 762 009

Suczka o imieniu Łajka, 2 letnia bardzo przestraszona, mała, delikatna. Mimo tego że boi się pierwszego kontaktu bardzo spokojna. Nie odnajduje się w schronisku, pilnie potrzebuje domu. Ma ślicznie stojące uszka i ciekawe 3 kolorowe umaszczenie.
tel. 501 762 009

Piesek o imieniu Tramp, ma ok. 4 lat, jest bardzo przyjacielsko nastawiony do każdej żywej istoty. Ma piękną długą sierść. Czeka na swojego człowieka…
tel. 501 762 009

Suczka o imieniu Fela. Ma 3 lata jest bardzo żywiołowa, uwielbia aportować, bardzo pogodna i radosna. Domowa suńka, bardzo grzeczna, malutka wysterylizowana. Jest czarna z białą krawatką i obciętym ogonkiem.
tel. 501 762 009

Suczka, 6 letnia Kora. Oddana przez właściciela bardzo źle znosi pobyt w schronisku. Tęskni i cierpi… jest średniego wzrostu, ma obcięty ogonek. Patrzy zza krat przeraźliwie smutnymi oczami… przyjdź, zobacz jej oczy i zabierz ją do domu, którego tak bardzo potrzebuje…
tel. 501 762 009

Posted

Miesiąc temu w okolicach Gliwic zaginął rodowodowy 4-letni labrador.Czy nie trafił do schroniska? Jego włascicielka dzwoniła, szukała, ale moze ktos go póxniej przyprowadził. W uchu ma tatuaż. Gdyby ktos cos o nim wiedział, to prosze o kontakt. Łagodny, ale ze skłonnością do ucieczek.

Posted

Przyszła kolej na Boksia, Iwonka dużo mi o nim opowiadała i liczę, że wreszcie zjawi się człowiek chętny do ściskania chłopaka każdego dnia:
Boksio, ma około 8 lat, jest mixem boksera, wykastrowany. Bardzo spragniony obcowania z ludźmi. Każdy kontakt z człowiekiem wykorzystuje na maxa - jakby chciał się „najeść” czułości na zapas za nim znowu zamkną się za nim kraty boksu schroniskowego. Jak tylko podejdzie się do niego, bardzo mocno się prztula, jakby chciał powiedziec... proszę nie zostawiaj mnie, zostań ze mną albo zabierz mnie ze sobą...

nasipupile.pl
kupiepsa.pl
adopcje.org
oferty.com.pl
przygarnijzwierzaka.pl
katowice.gumtree.pl
adopcjepsow.org
kupsprzedaj.pl
kokosy.pl
e-zwierzak.pl
pineska.pl
katowiceslask.pajeczyna.pl
gieldaogloszen.pl
przygarnij.pl
spacerek.net

Zarejestrowałam się na kolejnych portalach i dorzuciłam tam Łajke:
przygarnij.pl
spacerek.net

Pimpuś pozgłaszany jeszcze na:
e-zwierzak.pl
pineska.pl
gieldaogloszen.pl
przygarnij.pl
spacerek.net

Posted

Krysiu dzieki, boksio jest naprawde super... wczoraj była rodzina w schronisku po jakiegoś boksera, ale boksio tak się na Panią patrzył smutnym wzrokiem, że zabrali go na spacerek... mają przyjechać po niego w piątek... tylko czy przyjadą... bardzo bym chciała... jest moim ulubieńcem ;)

Posted

[quote name='Kisiaraf']
Pimpuś pozgłaszany jeszcze na:
e-zwierzak.pl
pineska.pl
gieldaogloszen.pl
przygarnij.pl
spacerek.net

Krysiu chodzi o pikusia?? ;)

edit:

ale ze mnie gapa... jasne że pimpka też mamy...