iwona213 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 dziadzio i szczotka trafili dziś do nowych domków ;) a teraz smutna wiadomość, jak byłam dziś po dziadzia, do schroniska trafiła bardzo biedna sunia, troche sznaucerowata, troche yorkowata, ma otwartego guza na brzuchu. Jest bardzo radosna, i zachowuje się jakby nie bolała jej ta rana, chociaż wygląda paskudnie. Wieczorkiem wstawie zdjęcia jak dostane od Basi. Sunia strasznie kochana, cieszy się niesamowicie na widok każdego człowieka, jeszcze nie wie gdzie się znajduje, jest obecnie w biurze, ale bardzo potrzebne jej dt... nie wiem jakie leczenie ją czeka, ale jeśli operacja tych guzów, dt na cito potrzebne... oby się tylko nie poddała, kochana kruszynka... jest straszą, maleńką, kudłatą Panią... Quote
Kisiaraf Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Dziś miałam troszke pracy dlatego Saba ogłoszona tylko na: Owczarkowa piękność!!! Saba jest 8 miesięczną ślicznością w typie owczarka niemieckiego, średniej wielkości. Oddana została przez właściciela ponieważ kopała dziury na ogrodzie. Wystarczyło poświęcić jej troszkę więcej czasu i nauczyć właściwego zachowania. Wciąż wierzymy, że znajdzie się osoba, która pokaże Sabie właściwą drogę. Jest młodziutka i bardzo pojętna. Nie pozwólmy jej długo czekać na nowy dom!!!! nasipupile.pl kupiepsa.pl adopcje.org eoferty.com.pl przygarnijzwierzaka.pl katowice.gumtree.pl adopcjepsow.org Jutro postaram się pouzupełniać ja na innych portalach. Quote
iwona213 Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 założyłam wątek kolejnemu ślepkowi... http://www.dogomania.pl/forum/f28/czy-slepota-musi-oznaczac-dozywocie-w-schronisku-143076/#post12705199 dzieki Krysiu za ogłoszenie Saby... a oto wczoraj oddana ślicznota z guzem, dziś ją widział lekarz, w poniedziałek ma zostać operowana, bardzo potrzebny dt po operacji... jest naprawde maleńka, wielkości yorka... Quote
malawaszka Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Iwona może będzie do Ciebie dzwonić babka o tą kruszynkę - nie napisałaś imienia, ale powiedziałam jej, że sznaucerkowata sunia jest w wielkiej potrzebie, bo pytała mnie o Kropeczkę Quote
iwona213 Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 malawaszka napisał(a):Iwona może będzie do Ciebie dzwonić babka o tą kruszynkę - nie napisałaś imienia, ale powiedziałam jej, że sznaucerkowata sunia jest w wielkiej potrzebie, bo pytała mnie o Kropeczkę nie widziałam tego wpisu, trzymam mocno kciuki, dzięki :lol: a imię, ślicznotka vel cudeńko ;) bardzo bym chciała żeby w domowych warunkach dochodziła do siebie po operacji, ona jest tak radosna, boje się że jak zrozumie gdzie się znalazła do tego ta operacja to psychika jej siądzie :( Quote
Kisiaraf Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Dziś Sabcie dorzuciłam na: kupsprzedaj.pl kokosy.pl e-zwierzak.pl pineska.pl katowiceslask.pajeczyna.pl gieldaogloszen.pl przygarnij.pl i trzymam mocno kciukasy za jej domek. Takie śliczne cudeńko:loveu: Quote
ab-agnieszka Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Iwona Amstaff juz w nowym domu. Dzisiaj go zawiozlam do Siemianowic Quote
malawaszka Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Iwonko a dzwoniła może ta Pani bo jestem ciekawa czy tylko tak obiecała, że zadzwoni czy naprawdę chciała pomóc któremuś psiakow :roll: Quote
iwona213 Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 nikt nie dzwonił :( biedna maleńka księżniczka... Quote
Pani_Sisi Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 a co z tą panią z Bielska-Białej? rozumiem, że ona chciała pieska, ale nie dostała, bo pojechał do Rybnika... Quote
iwona213 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 kropka w rybniku miała tylko przesiadke, skąd pojechała do b-b Quote
iwona213 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 stało się to czego się obawiałam najbardziej, maleństwo już się zorientowało co to jest schronisko i jest bardzo smutna, jak 3 dni temu kiedy trafiła do schroniska bardzo się cieszyła do człowieka, tak dziś leżała sobie i nawet nie chciała do mnie podejść, po chwili dopiero wstała i podeszła do krat ale i tak nie zamerdała ogonkiem... ona jest taka śliczna, dlaczego ta Pani do mnie nie zadzwoniła :placz: Quote
Kisiaraf Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Iwonko jak znadziesz chwilke to przypominam się że czekam na ogłoszenia do Oferty :loveu: Quote
iwona213 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Boksia pojechała wczoraj do domku... Frotka na spacerku... mój cudny boksio... Quote
malawaszka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='iwona213']stało się to czego się obawiałam najbardziej, maleństwo już się zorientowało co to jest schronisko i jest bardzo smutna, jak 3 dni temu kiedy trafiła do schroniska bardzo się cieszyła do człowieka, tak dziś leżała sobie i nawet nie chciała do mnie podejść, po chwili dopiero wstała i podeszła do krat ale i tak nie zamerdała ogonkiem... ona jest taka śliczna, dlaczego ta Pani do mnie nie zadzwoniła :placz: nie rozumiem ludzi i nigdy chyba nie zrozumiem, to czemu po prostu nie powiedziała, że nie jest zainteresowana, tylko że zadzwoni... ehhh szkoda słów, dzisiaj dostałam maila znowu o Kropeczkę, pani pisała, ze jest chętna od zaraz się malutką zająć i też wysłałam Księżniczkę ale już odpowiedzi nie dostałam :placz: Quote
iwona213 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Kisiaraf napisał(a):Iwonko jak znadziesz chwilke to przypominam się że czekam na ogłoszenia do Oferty :loveu: ojejku zapomniałam, Krysiaczku rozumiem 10 krótkich ogłoszeń tak?? zaraz się zabiore za pisanie... Quote
Kisiaraf Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Tak 10 krótkich(opis wyglądu, opis charakteru i jakiaś końcóweczka) ale przecież Ty wiesz najlepiej jak mają wyglądać tak świetnie mnie zastępowałaś w czerwcu :) Quote
iwona213 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Krysiu padam już dziś, ale jutro postaram się dobić do 10. Chyba że ktoś ma ochotę to proszę o pomoc, następny jest Enrest, lece psiakami po kolei. Piesek, wielkości boksera o imieniu Boksio. Jest psem bardzo pozytywnie nastawionym do ludzi jak i innych zwierząt. Bardzo smutny w schronisku, natomiast na spacerach bardzo aktywny jak szczeniak, choć ma ok 8 lat. Jest bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem, czeka na wspaniałego człowieka, który już nigdy nie odda... tel. 501 762 009 Suczka, mix jamnika szorstkowłosego o imieniu Tania. Jest bardzo opiekuńcza, wychowała 3 dniowe szczeniaki sieroty znalezione na śmietniku. Uwielbia również koty. Wszystkie jej dzieci są już w nowych domkach, teraz Tania czeka na swój jedyny wymarzony domek… tel. 501 762 009 Piesek, starszy ok. 10 letni wyżeł. Pies jest cudowny, grzeczny, dobrze ułożony i wychowany. Umie chodzić na smyczy i zna podstawowe komendy. Jest przyjazny wobec innych psów i oczywiście wobec ludzi. Jest w dobrej formie, jest zdrowy i wesoły. Będzie pociechą każdego domu. tel. 501 762 009 Pies, ok. 6 letni duży piękny, o imieniu Generał. Ma czarną krótką sierść. Jest bardzo czujny, zrównoważony i spokojny. Generał przeskakuje niskie ogrodzenia. Szuka domu pełnego miłości… tel. 501 762 009 Quote
ab-agnieszka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Iwonka wyzel Polo ma zrobione ogloszenia. Na prośbę Agnieszki ogłoszenia dla chłopaka: alegratka eoferty giełdaogłoszeń.pl 4łapy.pl adopcje.org kupsprzedaj.pl kupiepsa.pl polskastrefa.eu psy.pl przygarnijzwierzaka.pl dwukropek.pl animalia.pl ojej.pl bono-polska gumtree petworld autogiełda.pl interpress.net oxl.pl hiperogłoszenia.pl cafeanimal.pl szukasz przyjaciela, adoptuj wyżła; wyżeł (694229024) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Recommended Posts