Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziadzio i szczotka trafili dziś do nowych domków ;)

a teraz smutna wiadomość, jak byłam dziś po dziadzia, do schroniska trafiła bardzo biedna sunia, troche sznaucerowata, troche yorkowata, ma otwartego guza na brzuchu. Jest bardzo radosna, i zachowuje się jakby nie bolała jej ta rana, chociaż wygląda paskudnie. Wieczorkiem wstawie zdjęcia jak dostane od Basi. Sunia strasznie kochana, cieszy się niesamowicie na widok każdego człowieka, jeszcze nie wie gdzie się znajduje, jest obecnie w biurze, ale bardzo potrzebne jej dt... nie wiem jakie leczenie ją czeka, ale jeśli operacja tych guzów, dt na cito potrzebne... oby się tylko nie poddała, kochana kruszynka... jest straszą, maleńką, kudłatą Panią...

Posted

Dziś miałam troszke pracy dlatego Saba ogłoszona tylko na:
Owczarkowa piękność!!!
Saba jest 8 miesięczną ślicznością w typie owczarka niemieckiego, średniej wielkości. Oddana została przez właściciela ponieważ kopała dziury na ogrodzie. Wystarczyło poświęcić jej troszkę więcej czasu i nauczyć właściwego zachowania. Wciąż wierzymy, że znajdzie się osoba, która pokaże Sabie właściwą drogę. Jest młodziutka i bardzo pojętna. Nie pozwólmy jej długo czekać na nowy dom!!!!
nasipupile.pl
kupiepsa.pl
adopcje.org
eoferty.com.pl
przygarnijzwierzaka.pl
katowice.gumtree.pl
adopcjepsow.org
Jutro postaram się pouzupełniać ja na innych portalach.

Posted

Iwona może będzie do Ciebie dzwonić babka o tą kruszynkę - nie napisałaś imienia, ale powiedziałam jej, że sznaucerkowata sunia jest w wielkiej potrzebie, bo pytała mnie o Kropeczkę

Posted

malawaszka napisał(a):
Iwona może będzie do Ciebie dzwonić babka o tą kruszynkę - nie napisałaś imienia, ale powiedziałam jej, że sznaucerkowata sunia jest w wielkiej potrzebie, bo pytała mnie o Kropeczkę

nie widziałam tego wpisu, trzymam mocno kciuki, dzięki :lol:

a imię, ślicznotka vel cudeńko ;)

bardzo bym chciała żeby w domowych warunkach dochodziła do siebie po operacji, ona jest tak radosna, boje się że jak zrozumie gdzie się znalazła do tego ta operacja to psychika jej siądzie :(

Posted

stało się to czego się obawiałam najbardziej, maleństwo już się zorientowało co to jest schronisko i jest bardzo smutna, jak 3 dni temu kiedy trafiła do schroniska bardzo się cieszyła do człowieka, tak dziś leżała sobie i nawet nie chciała do mnie podejść, po chwili dopiero wstała i podeszła do krat ale i tak nie zamerdała ogonkiem... ona jest taka śliczna, dlaczego ta Pani do mnie nie zadzwoniła :placz:

Posted

[quote name='iwona213']stało się to czego się obawiałam najbardziej, maleństwo już się zorientowało co to jest schronisko i jest bardzo smutna, jak 3 dni temu kiedy trafiła do schroniska bardzo się cieszyła do człowieka, tak dziś leżała sobie i nawet nie chciała do mnie podejść, po chwili dopiero wstała i podeszła do krat ale i tak nie zamerdała ogonkiem... ona jest taka śliczna, dlaczego ta Pani do mnie nie zadzwoniła :placz:

nie rozumiem ludzi i nigdy chyba nie zrozumiem, to czemu po prostu nie powiedziała, że nie jest zainteresowana, tylko że zadzwoni... ehhh szkoda słów, dzisiaj dostałam maila znowu o Kropeczkę, pani pisała, ze jest chętna od zaraz się malutką zająć i też wysłałam Księżniczkę ale już odpowiedzi nie dostałam :placz:

Posted

Kisiaraf napisał(a):
Iwonko jak znadziesz chwilke to przypominam się że czekam na ogłoszenia do Oferty :loveu:

ojejku zapomniałam, Krysiaczku rozumiem 10 krótkich ogłoszeń tak?? zaraz się zabiore za pisanie...

Posted

Tak 10 krótkich(opis wyglądu, opis charakteru i jakiaś końcóweczka) ale przecież Ty wiesz najlepiej jak mają wyglądać tak świetnie mnie zastępowałaś w czerwcu :)

Posted

Krysiu padam już dziś, ale jutro postaram się dobić do 10. Chyba że ktoś ma ochotę to proszę o pomoc, następny jest Enrest, lece psiakami po kolei.

Piesek, wielkości boksera o imieniu Boksio. Jest psem bardzo pozytywnie nastawionym do ludzi jak i innych zwierząt. Bardzo smutny w schronisku, natomiast na spacerach bardzo aktywny jak szczeniak, choć ma ok 8 lat. Jest bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem, czeka na wspaniałego człowieka, który już nigdy nie odda...
tel. 501 762 009

Suczka, mix jamnika szorstkowłosego o imieniu Tania. Jest bardzo opiekuńcza, wychowała 3 dniowe szczeniaki sieroty znalezione na śmietniku. Uwielbia również koty. Wszystkie jej dzieci są już w nowych domkach, teraz Tania czeka na swój jedyny wymarzony domek…
tel. 501 762 009

Piesek, starszy ok. 10 letni wyżeł. Pies jest cudowny, grzeczny, dobrze ułożony i wychowany. Umie chodzić na smyczy i zna podstawowe komendy. Jest przyjazny wobec innych psów i oczywiście wobec ludzi. Jest w dobrej formie, jest zdrowy i wesoły. Będzie pociechą każdego domu.
tel. 501 762 009

Pies, ok. 6 letni duży piękny, o imieniu Generał. Ma czarną krótką sierść. Jest bardzo czujny, zrównoważony i spokojny. Generał przeskakuje niskie ogrodzenia. Szuka domu pełnego miłości…
tel. 501 762 009

Posted

Iwonka wyzel Polo ma zrobione ogloszenia.

Na prośbę Agnieszki ogłoszenia dla chłopaka:

alegratka
eoferty
giełdaogłoszeń.pl
4łapy.pl
adopcje.org
kupsprzedaj.pl
kupiepsa.pl
polskastrefa.eu
psy.pl
przygarnijzwierzaka.pl
dwukropek.pl
animalia.pl
ojej.pl
bono-polska
gumtree
petworld
autogiełda.pl
interpress.net
oxl.pl
hiperogłoszenia.pl
cafeanimal.pl

szukasz przyjaciela, adoptuj wyżła; wyżeł (694229024) - Aukcje internetowe Allegro