Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no jak dziś wizyta pójdzie dobrze a myslę, ze tak będzie to jutro rano można jechać z małą - więc umówisz się z Panią tak, żebyś zdażyła wrócić - a ja Cię będę molestować o zdjątka - chociaz jedno :oops: wysyłam Ci pw - takie uspokajające Twoje skołatane zerduszko :eviltong:

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzwoniłam do Agi ale nie odbiera, proszę kontaktujcie się z nią ja musze lecieć do męża, tel do Agi 888 677 433 i mam nadzieje ze wszytsko bedzie dobrze i Kropcia jutro bedzie w domku

Posted

Jestem.... ona wcale nie jest bardzo wystraszona... i nie dałabym jej tyle lat :crazyeye: Trochę zaniedbana, ale jak sie odnowi, to prawie jak nówka ;)
W samochodzie b. grzeczna, z zaciekaweiniem podziwiała widoki. Mnie generalnie miała w de ;) ale za to wąchanie trawki zajmowało ją bez reszty. Moje przekupywatory tez miała w de :mad: Trochę nam zatruwała klimat :evil_lol:
W mieszkaniu połozyła się na posłanku, ale zaraz poszła zwiedzać. Ciekawska bestia :loveu: Ja musiałam szybko uciekac, ale mamy obiecane zdjęcia.
Taki słodki klusek z niej.

Agnieszka -dziękuję serdecznie za pomoc :p

Posted

no i się poryczałam :oops::oops::oops: normalnie rozszlochałam się jak głupia i ledwo widzę klawiaturę :oops:

Podobało jej się? Pani zadowolona? Jak ja sie cieszę - kurcze - JAK JA SIĘ CIESZĘ TO SOBIE NAWET NIE WYOBRAŻACIE!!!! :multi: :loveu::loveu::loveu:

Dziękuję WAM - ab-agnieszka, zerduszko, Iwonko, że nam pokazałaś to maleństwo :Rose:

:multi:

Posted

Wszyscy zadowoleni :multi: Wiecie jak ona uszka słodko nastawia jak coś usłyszy :loveu: Taki cichy sznaucerek z niej - na razie :eviltong: Ale inspekcja i czujność jest :p

Agnieszko - nie zapomnij wysłać mi adresu.

Posted

[quote name='zerduszko']Wszyscy zadowoleni :multi: Wiecie jak ona uszka słodko nastawia jak coś usłyszy :loveu: Taki cichy sznaucerek z niej - na razie :eviltong: Ale inspekcja i czujność jest :p

hahahha no "na razie" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu: