GoskaGoska Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 chyba mu trzeba porobic ogloszenia na DS bo jakos tymczasowy sie domek nie zglasza :shake: Quote
jagoda053 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 GoskaGoska napisał(a):chyba mu trzeba porobic ogloszenia na DS bo jakos tymczasowy sie domek nie zglasza :shake: Jak wyjeżdżał ode mnie Brusik to mówiłam do eliza_sk,że gdyby coś to u mnie tymczas jest jak najbardziej aktualny.GoskaGoska i co ty na to? Quote
jagoda053 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Energy napisał(a):Jest światełko ???:loveu: Skoro piszę,że u mnie jest dt to kiedy maluch przyjeżdża?Każdy psiak zasługuje na godne traktowanie! Quote
jagoda053 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Teraz mykusiam do spanka,bo rano idę do pracy:angryy:.Ja będę jutro na forum ok 19tej.U mnie dt jest gratis tylko leczenie jest zrzutkowe Quote
Energy Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 jagoda053 napisał(a):Każdy psiak zasługuje na godne traktowanie! To nie podlega dyskusji! Quote
Baghera Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ehhh jak ja sie ciesze....:pjagoda a skad jestes????bo transport to juz moja głowa.... Energy u mnie tymczas tak jak opisałam wszystko na siłe...raz ze rodzice dwa ze moje psy szaleja a wilczur jest nastawiony agresywnie i przez to wszystko siedze z nim w domu na egzamin nie poszłam bo sie bałam go zostawić samego ... i w sumie mogłoby to trwać ale to meczarnia dla psiaka bo on potzrebuje jak to szceniak opieki i poswiecenia troszke czasu ..a mnie nerwy wysiadaja jak słysze ze robie z siebie wiolette villas:roll: Quote
Energy Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 O dobrze, że jesteś Baghera:p I dobrze, że maluch będzie miał dt. Quote
Baghera Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ja też sie starsznie ciesze :p...od dwóch dni chodze jak nakrecona bo sie martwie co z nim będzie:shake: bo jest naprawde cudownym psiakiem .. Quote
Energy Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Baghera napisał(a):Energy u mnie tymczas tak jak opisałam wszystko na siłe... Uratowałaś życie temu maluchowi, nie zostawiłaś:loveu: Quote
GoskaGoska Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 :loveu::loveu::loveu: oh jak super :loveu::loveu::loveu: znazła się DT kochana jagódka :loveu::loveu::loveu: Quote
Linssi Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 jagoda, dzieki Ci bardzo dobra kobieto!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
ewelinka_m Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 JAGODA JESTEŚ NIESAMOWITA :loveu::loveu: p.s Monia, Jagoda jest z pod krakowa;) Quote
Doda_ Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 bardzo sie ciesze ze tymczas sie znalazl:loveu: teraz transport jest potrzebny.. kielce-kraków tak? Quote
jagoda053 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Witam cioteczki,właściwie to nie do Krakowa a do małopolskich Koszyc proszę dostarczyć malucha,bo tu mieszkam:lol:.A czy bąbelek ma już jakieś imię? Quote
andzia69 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ja cię:lol: ledwo co wątek założony a tu juz dt jest:multi::multi::multi: Jagoda - ty się chyba zakochałaś w świętokrzyskich bezdomniakach:evil_lol: Quote
Baghera Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 jeszcze nie ma imienia....Jagoda a jak sie mozemy skontakotwac i kiedy moge go przywieżć ???? ehh z nieba mi jagódka spadłaś:) Quote
jagoda053 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 To mój nr tel 510 929 822,ja jutro muszę iść na ok 4 godzinki do pracy i powinnam być ok południa z powrotem,tak że może być jutro albo w niedzielę. Andzia 69 moi rodzice pochodzą z okolic Wodzisławia:lol: Quote
jagoda053 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Cioteczki maluch jest już u mnie i ma nawet imię-Tobiś:loveu:.Jest baaaaardzo ruchliwy wszędzie go pełno:evil_lol:,po prostu ciekawy świata szczeniorek.Jutro idziemy do weta. No to teraz ciotki bardzo proszę o banerki i ogłoszenia dla Tobisia,co by nam szybciutko trafił do ds:p Quote
Linssi Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 To fantastycznie Jagoda!! czekamy teraz na zdjecia i wiesci :D Jak tylko skoncze zalegla robote, to pomoge z ogloszeniami. Banerkow niestety nie umiem robic...nawet galeria mojego psa jeszcze nie posiada takowego :oops: Quote
jagoda053 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Część opieki nad Tobisiem przejęła moja Melbusia i widzę,że jej to nawet pasuje:mdrmed:,choć nie miała swoich dzieci.Bawi się i opiekuje nim.Cwaniak mały zarekwirował nawet zabawkę Zibcia:evil_lol:.Muszę mu kupić suchą karmę dla szczeniąt,bo wtrynia tą dla dużych piesów:razz: Linssi zdjęcia będą w przyszłym tygodniu:smile: Quote
Recommended Posts