Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GoskaGoska napisał(a):
chyba mu trzeba porobic ogloszenia na DS bo jakos tymczasowy sie domek nie zglasza :shake:

Jak wyjeżdżał ode mnie Brusik to mówiłam do eliza_sk,że gdyby coś to u mnie tymczas jest jak najbardziej aktualny.GoskaGoska i co ty na to?

Posted

ehhh jak ja sie ciesze....:pjagoda a skad jestes????bo transport to juz moja głowa....
Energy u mnie tymczas tak jak opisałam wszystko na siłe...raz ze rodzice dwa ze moje psy szaleja a wilczur jest nastawiony agresywnie i przez to wszystko siedze z nim w domu na egzamin nie poszłam bo sie bałam go zostawić samego ... i w sumie mogłoby to trwać ale to meczarnia dla psiaka bo on potzrebuje jak to szceniak opieki i poswiecenia troszke czasu ..a mnie nerwy wysiadaja jak słysze ze robie z siebie wiolette villas:roll:

Posted

To mój nr tel 510 929 822,ja jutro muszę iść na ok 4 godzinki do pracy i powinnam być ok południa z powrotem,tak że może być jutro albo w niedzielę.
Andzia 69 moi rodzice pochodzą z okolic Wodzisławia:lol:

Posted

Cioteczki maluch jest już u mnie i ma nawet imię-Tobiś:loveu:.Jest baaaaardzo ruchliwy wszędzie go pełno:evil_lol:,po prostu ciekawy świata szczeniorek.Jutro idziemy do weta.
No to teraz ciotki bardzo proszę o banerki i ogłoszenia dla Tobisia,co by nam szybciutko trafił do ds:p

Posted

To fantastycznie Jagoda!! czekamy teraz na zdjecia i wiesci :D Jak tylko skoncze zalegla robote, to pomoge z ogloszeniami. Banerkow niestety nie umiem robic...nawet galeria mojego psa jeszcze nie posiada takowego :oops:

Posted

Część opieki nad Tobisiem przejęła moja Melbusia i widzę,że jej to nawet pasuje:mdrmed:,choć nie miała swoich dzieci.Bawi się i opiekuje nim.Cwaniak mały zarekwirował nawet zabawkę Zibcia:evil_lol:.Muszę mu kupić suchą karmę dla szczeniąt,bo wtrynia tą dla dużych piesów:razz:
Linssi zdjęcia będą w przyszłym tygodniu:smile: