olcha Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Dziękuję w imieniu Tekili. Ja tam lubie wszelkiego rodzaju małe krótkowłose psy czy to kundelek czy gryfonik czy buldożek mopsik cuuuuudooooo. A cziłałki kocham wszytskie bez różnicy czy długo czy krótkowłose. Wogóle to ja wszytskie psy kocham. od cziłałki po wilczarza :loveu:
olcha Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Kenduś']To ja jeszcze powklejam trochę zdjęć z wczoraj jak już mnie macie wyrzucać :lol: :evil_lol: :mad: kto, kto? :roll: :roll: :roll: ja wolę nie wymieniać i się nie narażać :evil_lol: [quote name='olcha'] Poznajecie tego przystojniaka z tyłu :razz: [quote name='Kenduś'] :crazyeye: Nie dowidzę:lol: , ale to chyba "długowłosy" (bo krótkowłosy to oczywista Kendak :cool1: ) przystojniak Bonusek :cool3: O faktycznie zapomniałam dodać PRZYSTOJNIAK (NIE KENDUŚ) już zmieniam :stupid: [quote name='Kenduś']Ten żółty kocyk jeszcze żyje:crazyeye: Jakie to wzruszające!!! :placz: :placz: :placz: Ano żyje :p On to jeszcze po mnie jest jak byłam niemowlakiem :eviltong: Czego to się ukochanym psom nie odda :shake: aż sobie też wstawie ten znaczek :stupid:
Kenduś Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 olcha napisał(a): Ano żyje :p On to jeszcze po mnie jest jak byłam niemowlakiem :eviltong: Czego to się ukochanym psom nie odda :shake: aż sobie też wstawie ten znaczek :stupid: No patrz jaka wymiana pokoleniowa :-o, najpierw Ty go opsiusiałaś, później Tequilka :lol: :eviltong:
moon_light Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Moj brzydal tez odziedziczyl kocyki rodzinne....i to nawet nie po mnie...tylko po starszym bracie(22lat)...zabytkowe kocyki:lol:
olcha Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Kenduś napisał(a):No patrz jaka wymiana pokoleniowa :-o, najpierw Ty go opsiusiałaś, później Tequilka :lol: :eviltong: No coś ty! Ja go obsikiwałam, ale Tequila nie przypominam sobie :roll: :lol:
Kenduś Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='olcha']No coś ty! Ja go obsikiwałam, ale Tequila nie przypominam sobie :roll: :lol: Pamiętaj, że mówisz o cziłałce...:lol: z nimi nigdy nic nie wiadomo :cool3: moon_light i brat tak oddał kocyk?!...:crazyeye: bez walki? :razz:
Kenduś Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 olchaaa... jakby Ci się kiedyś Tequilka :eviltong: znudziła to daj jej mojego maila :lol: chętnie ja przyjmę w me progi...:cool3:
olcha Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Kenduś']Pamiętaj, że mówisz o cziłałce...:lol: z nimi nigdy nic nie wiadomo :cool3: moon_light i brat tak oddał kocyk?!...:crazyeye: bez walki? :razz: Nie no sika czasem w rogu mojego pokoju no i ostatnio pod tą choinką zostawiła niespodziankę, ale na kocyk nigdy. Chociaż zdarzyło jej się jak była mała nasikać mi na łóżko :angryy: ale to dlatego, że nie umiała do końca zeskakiwać a już ją przypiliło. Taki niebieski kocyk w kratkę, który się przewija czasem na zdjęciach (?) to jest kocyk po mojej siostrze (26 lat) ale on teoretycznie jest Ery, a praktycznie wymieniają się jak chcą. Budami zresztą też. Czasem nawet śpią razem. Teraz Tequila mnie nie lubi bo każę jej spać w budzie z powodu cieczki :lol: a żeby jej nie było przykro to Era też musi i obie patrzą na mnie spode łba. A ja już nie pamiętam kiedy ostatnio miałam tak dużo miejsca do spania. Chyba się przyzwyczaję :diabloti: .
olcha Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Kenduś napisał(a):olchaaa... jakby Ci się kiedyś Tequilka :eviltong: znudziła to daj jej mojego maila :lol: chętnie ja przyjmę w me progi...:cool3: A Tobie jak się znudzi Kenduś to znasz moje namiary :p p.s. przyznaj się! Też chcesz niespodzianki pod choinką? :diabloti:
Kenduś Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='olcha'] Teraz Tequila mnie nie lubi bo każę jej spać w budzie z powodu cieczki :lol: a żeby jej nie było przykro to Era też musi i obie patrzą na mnie spode łba. A ja już nie pamiętam kiedy ostatnio miałam tak dużo miejsca do spania. Chyba się przyzwyczaję :diabloti: . Nie rób tego :lol: nie ma sensu :shake: szkoda marzyć :evil_lol: one wrócą!!! :diabloti:
cuciola Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 hehe duzo miejsca... mi tylko raz Simba wepchal sie na lozko bo wypralam mu kocyk i wolal lozko niz jakis inny kocyk ktory dalam na zamiane... a wszedl na lozko i zasnal w nogach w samym rogu zebym go przypadkiem nie uslyszala... a poza tym nigdy nie spal ze mna...wie ze jego miejsce jest na kocyku.. zima fajnie by sie z nim spalo bo by grzal ale latem?? i ta siersc...posciel co tydzien do wymiany bylaby.. a wy sie chilka martwicie...ojjj nie znaznaliscie jeszcze przylepow labradorow...moj mnie nawet do wc odporowadza :)
Viz Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Jeju, ile Wy piszecie :lol: Cieszę się, że podobają Wam się fotki, to tylko nieliczna część, tak na zachęte. Hodowla wśród milośników chihuahua moze być baaardzo nieznana ponieważ p. Ela chihuahuy ma od niedawna, obie mają po 0,5 roku, wiec dopiero jak bedzie pierwszy miot, zacznie być coś o nich wiadomo. Obie są z Czech, a biało czarna ma czarującą maść. Choć mnie osobiście bardziej w oko wpadła rudzina ;)
cuciola Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 to ja dam kilka fotek wloskich hodowli ale pozniej :) pod wieczor
Kenduś Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Viz, a czy jest tajemnicą z jakich hodowli poczodzą? :cool3: Moj Kenduś jest z Czech - Srdce Evropy
Viz Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Pisałam już, że czeska o nazwie Gilowan (o ile dobrze zapamietalam ;)) Obie sunie wlasnie z niej pochodza :lol: :cool1:
cuciola Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 to wklejam zdjecia..hodowla Dolce mela czyli slodkie jablko : http://www.chihuahuas.it/dolce_mela/foto/sub/champ/foto%2029%20set%2005%20017.jpg
cuciola Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 i jeszcze chempiony z tej hodowli: -Bamby des Petits Micheys http://www.chihuahuas.it/dolce_mela/foto/sub/Campioni/1.jpg
cuciola Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 i szczeniaczki: http://www.chihuahuas.it/dolce_mela/foto/sub/puppy/06%20gennaio%202006%20087.jpg
cuciola Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 http://www.chihuahuas.it/dolce_mela/foto/sub/puppy/27%20ottobre%2005%20034.jpg
gwiezdny-wyslannik Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Małe cudeńka :loveu: Takie śliczne :loveu:
olcha Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 :placz: No masz i się zakochałam w następnych :loveu: :placz: :loveu: :placz: Jeszcze jeszcze jeszcze!!! Fajna jest ta psinka ze Słodkiego Jabłuszka!
Recommended Posts