Ajula Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 własnie na to liczę, że po nocy będzie sikać tak długo, że uda mi się coś złapać Quote
Isadora7 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Mnie ten sam problem czeka, muszę zrobi Rambiemu badanie. Pół roku wstecz miał ponad dwukrotnie mocznik przekroczony Quote
rytka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 a ja gdzies tu na dogo czytałam,ze extra sie łapie siuski w hochle(nabierka do zupy tzw.łyzka wazowa)... Quote
Ajula Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Krzysiek podstawił jej taki niski słoik od konfitór, nasikała tyle, że ledwie się zmieściło :p teraz czekam na wyniki, ale chyba będzie ok, gorączki już nie ma Quote
irenaka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 A ja łapię siusiu na tackę od mięsa. Taką wrzątkiem wyparzoną. Podobno może być. Marcyś ostatnio sikał do pojemników zakupionych w aptece ale musiałam mieć sokoli wzrok, żeby sobie trafił.:evil_lol:. Mały szkrab :loveu:z niego i do tego czujny:evil_lol: Ajula! Jak mała? Quote
majqa Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 O proszę i posypało się pomysłów. :p Teraz czas zacisnąć kciuki za pomyślność wyników. Quote
Ajula Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 złe próby wątrobowe, dziś idziemy na usg :placz: jestem przerażona, bo nie ma żadnych objawów niestrawności - wymiotów, biegunki ma za to guzek na sikawce, z którym bylismy tydzień temu, wyglądał na jakis wrzodek, ale leczenie antybiotykami nic nie dało, nie zmniejszył się ani trochę, nie zmienił postaci i jeszcze ta dziwna gorączka (która już przeszła) boję się :placz: Quote
majqa Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='Ajula']złe próby wątrobowe, dziś idziemy na usg :placz: (...) [/quote] Tym bardziej zaciskam kciuki. :-( Quote
Ajula Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Majqa, obiecuje, że w najbliższym czasie założę moim diablątkom ich własny wątek, i wtedy tu posprzątam posty na moje tematy, bo nie chcę balaganić u Remika ale dziś jeszcze napiszę: usg jamy brzusznej (z naciskiem na wątrobę) nie pokazało nic nietypowego :multi: gorączki, wymiotów, biegunki nie ma mamy obserwować i jak nic nadal się niei będzie dzialo, to badania powtórzymy za miesiąc najważniejsze, że nie ma żadnego guza, bo omal nie umarłam ze strachu :mdleje: dzięki wszystkim za kciuki! Quote
majqa Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Wielka ulga Ajulo!!! :multi: :multi: :multi: Niczego tu na Remiku nie sprzątaj. :lol: To nie wątek z typu tych (na szczęście), nasyconych dramatyzmem, gdzie człowiek ma parcie na wyłowienie niezywkle ważnych wpisów spośród innych obocznych tematycznie. Remiś :loveu: ma się baaardzo dobrze. Lada moment (tylko jeszcze troszkę muszę się postawić do zdrowotnego pionu) zrobię o nim szerszy wpis, bo to ciuuudo :loveu:, o jakim warto pisać. Quote
Helga&Ares Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='majqa'][...]bo to ciuuudo :loveu:, o jakim warto pisać.[/quote] w Gaju mam podobne cudeńko [IMG]http://www.zdjecia.adopcje.org/adopcje/36079.jpg[/IMG] Quote
majqa Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 O matko, jaka cudna, futrzata sarenka! :loveu: :-o Quote
Helga&Ares Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='majqa']O matko, jaka cudna, futrzata sarenka! :loveu: :-o[/quote] Cudna, prawda? I dlaczego nikt go nie chce? Charakter ma taki, jak wygląda, największa przylepka w schronisku. Do tego młodziak...i zero zainteresowania:shake: Quote
majqa Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Domi, gdybym to ja znała odpowiedź... :-( Quote
Szarotka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 O jaki slodziaczek :):) A oglaszacie go :):) bo to zbrodnia, zeby siedzial w schronie :shake::shake::shake: Quote
Helga&Ares Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Szarotka']O jaki slodziaczek :):) A oglaszacie go :):) bo to zbrodnia, zeby siedzial w schronie :shake::shake::shake:[/quote] Jestem sama na 90 psów, nie zdołałabym każdego z osobna ogłosić:-( Quote
majqa Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='Helga&Ares']Jestem sama na 90 psów (...)[/quote] Przy takiej proporcji nie sposób sprostać wszystkiemu. :shake: Quote
Szarotka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Hm...........szkoda psiaka i tych 89 innych tez :roll::roll::roll: Quote
majqa Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Ku uciesze oka pozycje spaniowe: [IMG]http://img91.imageshack.us/img91/7348/p1080029n.jpg[/IMG] Remciowa taka... :lol: [IMG]http://img209.imageshack.us/img209/5299/p1080068e.jpg[/IMG] Jolciowa taka... :eviltong: [IMG]http://img209.imageshack.us/img209/163/p1080135.jpg[/IMG] Wersja a la Fircia... :cool1: [IMG]http://img209.imageshack.us/img209/994/p1080133.jpg[/IMG] I na zakończenie Maniutkowa... :p Quote
Isadora7 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Sesja spaniowa boooska, ale czy uchylisz rąbka tajemnicy, mozę jakieś zdjecie z.... Twojej sesji spaniowej. Bardzo jestem ciekawa gdzie śpisz:evil_lol::evil_lol: Quote
majqa Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Tu mnie masz. :evil_lol: Brzeg tapczanu, dziura między tapczanem a ścianą (w której bezpiecznie się zawieszam), fotel + taborecik pod nogi (z opatuleniem kocem). Żyć nie umierać. :cool1: Quote
irenaka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='majqa']Tu mnie masz. :evil_lol: Brzeg tapczanu, dziura między tapczanem a ścianą (w której bezpiecznie się zawieszam), fotel + taborecik pod nogi (z opatuleniem kocem). Żyć nie umierać. :cool1:[/quote] Wygodniej by Ci było na podłodze:evil_lol:. Weź w końcu przestań stwarzać pozory, że to wyreczko jest Twoje;). Dziwne, że do tej pory nie wiesz gdzie Twoje miejsce!!:cool1: Quote
majqa Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Irenuś, zamierzam walczyć o nie do ostatniej kropli krwi (własnej, coś mi się widzi). :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='irenaka']Wygodniej by Ci było na podłodze:evil_lol:. Weź w końcu przestań stwarzać pozory, że to wyreczko jest Twoje;). Dziwne, że do tej pory nie wiesz gdzie Twoje miejsce!!:cool1:[/quote] :mdleje::mdleje::mdleje::roflt::roflt::roflt: Quote
Recommended Posts