Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Będę ogłaszać z nowymi danymi do kontaktu, śliczny ten Perfekt i jak pięknie wygląda w otoczeniu przyrody, tylko to nowe imię... wolałam już Murzyn.

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nasz psiak nie do poznania :)

Biega, szczeka, je wszystko co mu do pyska wpadnie....gania za dziewczynami:razz: i przychodzi na zawołanie :multi:

No - nie ten sam pies !!!!!!!

Tak, ten hotel czyni cuda:eviltong:

Posted

To jest mozliwe, jak jamor pisze, ze Murzynek uciekl z domu goniac za suczkami. Najgorsze, jak go ludzie szukaja i nie moga znalezc.

Posted

li1 napisał(a):
To jest mozliwe, jak jamor pisze, ze Murzynek uciekl z domu goniac za suczkami. Najgorsze, jak go ludzie szukaja i nie moga znalezc.

to musiał już dawno uciec, skoro był taki chudy :roll:

Posted

Ajula napisał(a):
to musiał już dawno uciec, skoro był taki chudy :roll:

Mysle, jak dawno mogl uciec wlascicielom. Moze 2 tygodnie wystarczy dla mlodego, szczuplego psa by tak schudnac ?

Posted

nie byłby taki chudy...
ludzie by mu coś dali do jedzenia
a jak wytłumaczyć fakt, że do ludzi wcale nie rwał się ....taki ostrożny był, ale zarazem bardzo podporządkowany

no cóż, teraz nie ma to znaczenia czy uciekł czy nie, bo już szuka nowego domu,

przecież nie można go było tak zostawić bez pomocy

Posted

helo. czy sa jakies publikacje w radomiu o znalezieniu murzyna ? na pytania dot. kastracji murzyna, moje zdanie jest takie , że nie czas jeszcze o tym decydowac. chłopak musi masy miesniowej nabyc, a po zabiegu znowu doła złapie, przestanie jeść , anemia i zaraz jakies choróbsko sie mu przyplącze. teraz na spoko niech sobie tam dupą ruszą, nikomu to nie zaszkodzi , jest pod kontrolą. Tak wiec wpierw nabac masy, potem znaleśc mu inne zainteresowanie, np. wędkarstwo, motocykle itp, bo jak mu sie odetnie jego jedyna pasje , to straci chec do zycia. zmieni hobby to wtedy chalstu chlastu :-)

Posted

Dokładnie tak jak red napisała

żadnych ogłoszeń nie było, to tylko ktoś tak myślał głośno, że on uciekł

A co do ciachania psa, to nie teraz, ale jak wet uzna że w niczym mu to nie zagrozi.
Nowe zajęcie??? - jamor, to może zacznij z nim w nogę grać, albo samochody naprawiać - to chyba pojętny chłopak jest:eviltong:
Co ja będę wymyślać, sam wiesz o nim najwięcej,

Acha - co do kastracji, to ja się nie zgadzam, że pies zaraz traci chęć do czegokolwiek, tyje, jest ospały itd. Druga rzecz, to może on przestałby wreszcie nagabywać te panny, bo jak znajdzie już dom i pójdzie, narobi dzieciorów, to właściciele zbankrutują przez alimenty.

Kastrowałam swoją suczkę i jeżeli ona jest teraz jakaś przygaszona to nie chcę wiedzieć co by było bez kastracji :lol:

Posted

ni cholery, w pracach przy samochodznie nie sprawdza sie, nawet przeszkadza, bo włazi pod samochód i morde mi lize. trzeci dzien jest w nowym lokum, juz w szeregu kojcy. zakolegował sie z niektórymi obywatelami. jest po gruntowym praniu, futro nabrału połysku. po szczepieniu wypasiona szczepionką. boczki juz mu sie wyrównuja, morda sie cieszy, jest ok. dzis dzowniła kobietka ze słupska, zainteresowana adopcją. ma kontaktowac sie z osobą uprawnioną. zobaczymy

Posted

jamor napisał(a):
ni cholery, w pracach przy samochodznie nie sprawdza sie, nawet przeszkadza, bo włazi pod samochód i morde mi lize. trzeci dzien jest w nowym lokum, juz w szeregu kojcy. zakolegował sie z niektórymi obywatelami. jest po gruntowym praniu, futro nabrału połysku. po szczepieniu wypasiona szczepionką. boczki juz mu sie wyrównuja, morda sie cieszy, jest ok. dzis dzowniła kobietka ze słupska, zainteresowana adopcją. ma kontaktowac sie z osobą uprawnioną. zobaczymy

czyli jednak dzwoniłą :multi:

Taka zdecydowana kobieta, ma ogródek ...:) i nasz czarnuszek jej się spodobał...chociaż szuka suczki:p

Posted

Monday teraz jest na urlopie, wiec nie zagląda, może ktoś pomylił zdjęcia. Przecież to zupełnie inny pies, nawet nie podobny....

Posted

już jestem,:angryy:
Ale ona dzwoniła do mnie, to chyba kontakt brała z kmonkretnego ogłoszenia ?????
A już myślałam, że wszystko pójdzie gładko :placz:

I Murzyn nadal czeka.
Jamor, alimenty za ew. dzieło Murzyna nie wchodzą w grę, zdajesz sobie sprawę ??? :evil_lol:

Posted

jamor napisał(a):
zakładam mu durexa. a tak powaznie, to juz czas aby go chlasnac. 150 zł ale rachunku nie dostane. jest w pełni sił i waga odpowiednia.

Jest forsa na to czy trzeba sie zrzucic ?