supergoga Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Oj tak, tak... Borys jest Borysem. Jest zdrowy, ma już książeczkę zdrowia, odrobaczanie miał i został zaszczepiony dzisiaj. Czyli gotowy do tymczasiku, koniecznie musi go znaleźć. Może na poczatek z Kinią - zanim Kefir wróci do zdrowia To Kinia: Quote
PaulinaT Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Pogubiłam się... ile jest tych kotków??? :placz: Quote
supergoga Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Mnóstwo pewnie, ale ja mam pod opieką na dzisiaj 3 - Kinię, Boryska i Kefirka - białaska. A miałam zajmować się tylko psami. Tak jakos mi wyszło.:oops: Quote
supergoga Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f1206/kinia-google-page-rankingegowana-piekna-koteczka-dzieciak-szuka-nawet-dt-141709/#post12594407 To wątek Kini Quote
supergoga Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Birysek czeka na domek tymczasowy chocby. Czas mi się kurczy! Quote
supergoga Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Na razie z innymi się nie udało. Do Moniki nie dzwoniłam jeszcze zrobię to dzisiaj po powrocie od Kefira (białasa) z kliniki, za chwilę do niego jadę. Natomiast w sprawie Borysa miałam właśnie logicznie brzmiący tel (z gazety ). Czekam jeszcze na kontaklt z Panią u któej jest i jeśli wszystko będzie ok - w niedzielę Borys pojedzie do domu. Jesli nie Borys, to pewnie inny jakiś kociak, ale stawiam na Boryska. Poprosze o kciuki. Quote
supergoga Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 :eviltong:Są na wątku Kefira a dzisiejsze będą wieczorem. teraz jadę do weta kolejny raz - mam collaka znalezionego w twoich rejonach, na Przybyszewskiego. Sam filc i syf. I pogryziony. Obrabiają go w lecznicy. Kochany pies. Zajrzyj, Parys - ma wątek. Quote
Lilmo Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 I takie wiadomości lubię! W takim razie nie będę się przedwcześnie cieszyć, ale mocno zacikam kciuki za ten domek! Quote
supergoga Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 LIlmo juz odpoczywa na wakacjach i nawet nie wie, że może już nie zaciskać. Borysek pojechał do domku. Rojber mały, zaczął od razu łobuzować, jak to kociak, ganiakć podrapywac nas za palce od nóg. Zwiedzać kąty. Mam nadzieję, że jego koci temperament nie zniechęci opiekunów. Zdjęcia za chwilę. Quote
Lilmo Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 A ja jestem uzależniona od dogo i musiałam wpaść zobaczyć czy są jakieś dobre wieści :oops: I jestem przeszczęśliwa, że są! Borysku bądź grzeczny i doceń jak wielkie szczęście Cię spotkało! Powodzenia maluchu! Pozdrawiam! Quote
supergoga Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Borysek w domku! I w ramionach swojej Pani Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 O!!!Babelek już u siebie w domku!Powodzenia mały:lol: E Quote
PaulinaT Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Super wiadomości!!!!! Powodzenia w dowym domku diabełku :* Quote
lidusia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 O jak się miło takie wiadomosci czyta:)) Powodzenia maluchu:) Dom, o którym Ci pisałam dalej jest chetny na tymczasowanie. Warto wiedziec Quote
supergoga Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 To super. Skontaktuję się, bo sa kolejne kociokwiki - na tymczasy. Dzięki. Quote
Recommended Posts