sheltomaniak Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Hmmm a będzie ktoś z jakimiś pastuszkami??? :roll: Quote
Jagoodka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Ja tez sie wybieram , ale bez psiaka :-)) Mimo, ze to moj oddzial to psow nie zglaszam , bo obsada na VIII gr do bani - zadnych secjalistow. A jak juz ozbaczylam nazwiska Opara i wieremierczyk-Wierzchowska przy VIII gr to az mnie zatkalo - nie ma po co jechac. Tydzien wczesniej jedziemy sie wystawiac do Kielc - tam jeszze dodatkowo sa superasne puchary za rase, a w Bytomiu nic - wstyd!!! Quote
Dzidtka_Gl Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 moje dziecko WYBRANEK z Czańca (PON) będzie, czy ktoś wie kto sędziuje PONy ? jest kilku sędziów na gr I Quote
Śnieżna-Rakieta Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='rOOn7']My sie zameldujemy z haskusiem w mlodziezy :-)[/quote] A jednak. :D :D :D A mówiłeś, że już po terminie. Bardzo się cieszę. :lol: Quote
rOOn7 Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Mila Pani w Bytomiu powiedziala zebym szybko wyslal faxem zgloszenie i bedzie OK :-) mam szczescie :-) i tak teraz mam problem bo mysle nad duzo "ostrzejsza" wystawa i juz tez po terminie ale mam szanse :-) tylko sie boje konkurencji ehhhh Quote
Śnieżna-Rakieta Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Fajnie, więc znowu się spotkamy. A na temat tej innej wystawy, nie warto się bać. Nie wygrywa tylko ten, kto nie jeździ na wystawę. Dziś ty, a jutro konkurencja. :wink: A kto sędziuję? Quote
sheltomaniak Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='Dzidtka']moje dziecko WYBRANEK z Czańca (PON) będzie, czy ktoś wie kto sędziuje PONy ? jest kilku sędziów na gr I[/quote] Dzidtka jaka rase z grupy I sedziuje jaki sędzia to chyba wielka niewiadoma... :) Też jestem bardzo ciekawa która sędzina nas bedzie oceniać:) Zgłosiłam swojego sheltie.Dość dobrze Bytom wspominam no i blisko więc odpuścić sobie nie moge :) Tymbardziej że jestem wystawcoholik:P Quote
rOOn7 Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Jeszcze nie zdecydowalem na 100% wiec co bede gadal , nie chce zapeszyc - jak juz bedzie zaklepane dam znac :-) Quote
sheltomaniak Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='JustynaJK']to już tylko 2 tygodnie....[/quote] No wkońcu :) byłam na wystawie tylko w KAtowicach w tym roku (matura=brak czasu) to odliczam juz godziny i minuty do wystawy:) juz bym chciala sobie po ringu pobiegac:)Najlepiej jeszcze zeby z pozytywnym efektem;) Quote
ursus Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 pobiegać po ringu i owszem ale byle nie w deszczu............ :D Quote
sheltomaniak Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Nom tak:) Mam nadzieje ze tym razem w Bytomiu dopisze pogoda a nie tak jak rok temu :evil: Ale co jak co teraz to na każdej wystawie ubezpieczeni jesteśmy namiotem:P Quote
Złośnica Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 o stawkę dowiedziałam się telefonicznie, ale zaskoczył mnie jeden fakt...oczywiście negatywnie :evil: katalog oddany już do druku, ale pani nie była mi w stanie powiedzieć KTO sędziuje bullki i o której wchodzą !! :o 0X Quote
sheltomaniak Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 No to jest bardzo dziwne..... Kurcze a ja nie zadzwoniłam wczoraj dpowiedziec sie o stawke sheltie i musze do jutra czekac!! Już mnie zżera ciekawość. Quote
golden_owner Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Kurcze, to mozna tak sobie po prostu zadzwonic i zapytac o stawke? Bo ja kudlata, durnowata (no dobra, moze nie taka kudlata :evilbat: ) nie wiedzialam, ze mozna tak po prostu zapytac :oops: Za bardzo chyba przywyklam do pan z dziekanatu na uczelni, ktorych lepiej o nic nie pytac 0X Quote
sh_maniak Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='rOOn7']Jeszcze nie zdecydowalem na 100% wiec co bede gadal , nie chce zapeszyc - jak juz bedzie zaklepane dam znac :-)[/quote] No nie chce nas tam widziec :wink: , noramalnie nie dobry jestes :lol: Quote
rOOn7 Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 eeee to nie tak :-) nie bylem zdecydowany - teraz juz wiem ze jade - to Klubowka psow zaprzegowych na wegrzech i co najfajniejsze sedziuje nie kto inny jak First Vice President of the Siberian Husky Club of America - VERN HARVEY Quote
sh_maniak Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 oooo to rzeczywiście fajnie :D a kiedy to jest? Ja teraz w weekend nieststy nie przyjadę na Wegry :( a wiem, że wy będziecie więc mocno trzymam kciuki :D i zaraz relację do mnie 8) Ja zostanę w Jeleniej Górze, dobrze, że się ubezpieczyłam :lol: Quote
Tomek67 Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Kto wie czy będzie katalog przedwystawowy :question: Quote
Recommended Posts