Tomek67 Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 [quote name='nice_girl'][quote name='Tomek67']Mamy potwierdzenie, które wędrowało do nas 5 dni. Numberek 1052. I wszystkie dane się zgadzają. :P[/quote] Debiut wystawowy? :wink:[/quote] Debiucik raczej. I nie nabijaj się ze starszego Ślicznotko :angryy: ! Wystarczająco ciepło mamy w gaciach. :nerwy: Quote
tunio Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 [quote name='Złośnica&LUGER']Pani była szalenie miła i wszystko mi powiedziała co chciałam 8)[/quote] Bo wiedziala,ze z bullowatymi nie ma zarrrtow ! 8) Nie to co z lagodnymi chartami i malymi foxami :wink: Quote
Śnieżna-Rakieta Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Też dostaliśmy dziś potwierdzenie. Ufff... :wink: Quote
resuruss Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Ja tez wybieram sie do Bytomia niestety tylko jako widz,bo moj piesio nie jest jeszcze w kondycji wystawowej...Mam jednak pytanie:czy uda mi sie wejsc na teren wystawy z psem niezgloszonym???Ma wszystkie wymagane szczepienia...A zalezy mi na tym ,zeby oswoil sie z atmosfera wystawowa... Quote
Asiaczek Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Uda się, uda. Powiedz, że idziesz do sekretariatu wyjaśnić sprawę płatności. I miej przy sobie książeczkę zdrowia z aktualną wścieklizną lub paszport. I oswajaj psiaka. Pzdr. Quote
sh_maniak Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Tez juz do nas potwierdzenia doleciały :wink: Quote
nice_girl Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 [quote name='Tomek67'][quote name='nice_girl'][quote name='Tomek67']Mamy potwierdzenie, które wędrowało do nas 5 dni. Numberek 1052. I wszystkie dane się zgadzają. :P[/quote] Debiut wystawowy? :wink:[/quote] Debiucik raczej. I nie nabijaj się ze starszego Ślicznotko :angryy: ! Wystarczająco ciepło mamy w gaciach. :nerwy:[/quote] Oj, nie wierzysz w urodę swojej pociechy i własny, wrodzony talent handlerski? 8) Quote
AnkaW Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 [b]Tomuś [/b]to sobie lodu w gacie włóż na ochłodę, :lol: :evilbat: zobaczysz wszystko będzie dobrze, trzymam mocno kciuki Tylko nie zaśpij :-? Quote
ursus Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 dobre czy nie......... ale coś w tym jest ! Facet na wystawie Chorzowskiej zgłoszonego miał psa.......... Sędzia woła psy na ring, a lało niemiłosiernie.......... Facet włazi i pyta czy ma teraz po psa lecieć.......... a sędzia na to : gdzie go pan ma?........ten mówi ,że w domu......... a gdzie pan mieszka ??......... w Sosnowcu.......... :lol: :lol: :lol: Quote
sheltomaniak Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 [quote name='ursus']dobre czy nie......... ale coś w tym jest ! Facet na wystawie Chorzowskiej zgłoszonego miał psa.......... Sędzia woła psy na ring, a lało niemiłosiernie.......... Facet włazi i pyta czy ma teraz po psa lecieć.......... a sędzia na to : gdzie go pan ma?........ten mówi ,że w domu......... a gdzie pan mieszka ??......... w Sosnowcu.......... :lol: :lol: :lol:[/quote] Dobre :lol: Ale sie usmiałam :laugh2_2: Quote
gruca Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Bardzo proszę jakiegoś kierowcę o pomoc,mam bardzo kiepską orientację w terenie i mogę się zagubić na śląsku.Jak dojechać od strony Pyskowic na teren wystawy(ulice ,jakieś charakterystyczne miejsca) :oops: Quote
sh_maniak Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Z tego co pamietam, tam jest znaczony dojazd na wystawę , ale to tylko z tego co pamietam :roll: Quote
JustynaJK Posted May 21, 2005 Author Posted May 21, 2005 co roku był dojazd oznaczony,mam nadzieję ,ze teraz też będzie Quote
maga18 Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Wszystkim wystawcom zycze [size=6]POWODZENIA[/size] !!! :kciuki: Quote
flashka-g Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Ja jutro tradycyjnie na huskych..ale powinnam tesh wystawiac inne psiaki;] Quote
tunio Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 My pewnie bedziemy przy foxach,wraz z Fuka.Przynajmniej do czasu naszej oceny :wink: Quote
Kati Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Powodzenia. Będę za wszystkich dogomaniaków trzymac kciuki. Ja tradycyjnie będę przy ringu amstaffów i innych terierów. :) Quote
AnkaW Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 [size=6][color=red][b]POWODZENIA[/b][/color][/size] Quote
Tomek67 Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Kto lubi wystawiać szczeniaki? Jest do wystawienia mała, biała, kudłata szczeżuja w bolończykach. :Dog_run: Piszę poważnie. :help1: :Help_2: Quote
carotina Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 [quote name='Tomek67']Kto lubi wystawiać szczeniaki? Jest do wystawienia mała, biała, kudłata szczeżuja w bolończykach. :Dog_run: Piszę poważnie. :help1: :Help_2:[/quote] przyjedź do Słupska :wink: :wink: :wink: , chętnie wystawie :P a tak na poważnie, to chyba flashka bedzie w bytomiu, moze zagadaj do niej na priv. :P Quote
sheltomaniak Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Hmmm jak myslicie wydadza mi ten katalog bez tej karteczki ?? Dosłownie wcięło mi gdzieś ja!Podejrzewam że moj mały sheltciu sie nia zainteresowal przed chwila.... Wydadza mi katalog na potwierzenie przelewu? Quote
Recommended Posts