Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Obsada sędziowska jest już na info strony oddziału w Bytomiu.
Ja mam pytanko z innej beczki. Która wystawa jest fajniejsza - w Bytomiu czy w Radomiu. Obie są w tym samym terminie i mam dylemat. Gdzie jest więcej piesków, lepsze warunki wystawiania, lepszy dojazd i parking, cała organizacja etc.?
Pozdrawiam.

Posted

[quote name='Tomek67']Obsada sędziowska jest już na info strony oddziału w Bytomiu.
Ja mam pytanko z innej beczki. Która wystawa jest fajniejsza - w Bytomiu czy w Radomiu. Obie są w tym samym terminie i mam dylemat. Gdzie jest więcej piesków, lepsze warunki wystawiania, lepszy dojazd i parking, cała organizacja etc.?
Pozdrawiam.[/quote]
W tamtym roku byłam w Bytomiu. Technicznie nie mam nic do zarzucenia organizatorom: dobrze oznaczony dojazd, parkingi przy stadionie, duże ringi, dużo miejsca :) Jedynie pogoda nie dopisała (lało przeokropnie), ale to chyba wykraczało poza obowiązki i możliwości organizatorów :D
W Radomiu nie byłam, ale słyszałam również pozytywne opinie ;)

Posted

A ja co do Radomia zbyt milych opini nie mam poniewaz na nasz ring bylo (uwaga) przyznane tylko pare medali, dlatego wiekszosc psow odchodzilo (chociaz z super opisami) z ocenami bdb bo nie bylo dla nich medali... :lol:

Guest bernulka
Posted

Ja również w zeszłym roku byłam na wystawie w Bytomiu i nie mam nic do zażucenia. Fakt pogoda była okropna, ale można pochwalić że było gdzie się schować! Ja nie miałam nic do zarzucenia i w tym roku również się wybieramy na tą wystawe. Chciałabym wustąpić w konkursie Młodego prezentera. Ale mam trocjhe czasu jeszcze i nie wiadomo czy nic nie wypadnie!

Posted

Nam też działa :D

W V grupie mamy nową=starą twarz :wink:
Pani Krystyna Opara "rozszerzyła się" na szpice :o
A to ci numer :-?

Chyba spróbujemy się pokazać z kilkoma psiakami :D

Guest bernulka
Posted

Czy ktoś z was mógłby mi pożyczyć swojego psiaka na konkurs Młodego Prezentera?

Guest bernulka
Posted

PAni Krystyna Opara będzie sędziowac mnie w konkursie MP w Katowicach :)

• 2 weeks later...
Guest bernulka
Posted

Poszukuje osoby z okolic Dąbrowy Górniczej która mogłaby mi pożyczyć swojego psiaka na konkurs Młodego Prezentera?