Sonya-Nero Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 A kto będzie sędziował pudle E. Junikiewicz czy P. Król :question: :hmmmm: ... a może E. Chwalibóg :hmmmm: :lol: :evil: jak w zeszłym roku? Quote
JustynaJK Posted March 12, 2005 Author Posted March 12, 2005 żebym to ja wiedziała to bym wam chętnie odpowiedziała..... Quote
Tomek67 Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Obsada sędziowska jest już na info strony oddziału w Bytomiu. Ja mam pytanko z innej beczki. Która wystawa jest fajniejsza - w Bytomiu czy w Radomiu. Obie są w tym samym terminie i mam dylemat. Gdzie jest więcej piesków, lepsze warunki wystawiania, lepszy dojazd i parking, cała organizacja etc.? Pozdrawiam. Quote
Gwarek Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 [quote name='Tomek67']Obsada sędziowska jest już na info strony oddziału w Bytomiu. Ja mam pytanko z innej beczki. Która wystawa jest fajniejsza - w Bytomiu czy w Radomiu. Obie są w tym samym terminie i mam dylemat. Gdzie jest więcej piesków, lepsze warunki wystawiania, lepszy dojazd i parking, cała organizacja etc.? Pozdrawiam.[/quote] W tamtym roku byłam w Bytomiu. Technicznie nie mam nic do zarzucenia organizatorom: dobrze oznaczony dojazd, parkingi przy stadionie, duże ringi, dużo miejsca :) Jedynie pogoda nie dopisała (lało przeokropnie), ale to chyba wykraczało poza obowiązki i możliwości organizatorów :D W Radomiu nie byłam, ale słyszałam również pozytywne opinie ;) Quote
Agasia Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 A ja co do Radomia zbyt milych opini nie mam poniewaz na nasz ring bylo (uwaga) przyznane tylko pare medali, dlatego wiekszosc psow odchodzilo (chociaz z super opisami) z ocenami bdb bo nie bylo dla nich medali... :lol: Quote
Guest bernulka Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Ja również w zeszłym roku byłam na wystawie w Bytomiu i nie mam nic do zażucenia. Fakt pogoda była okropna, ale można pochwalić że było gdzie się schować! Ja nie miałam nic do zarzucenia i w tym roku również się wybieramy na tą wystawe. Chciałabym wustąpić w konkursie Młodego prezentera. Ale mam trocjhe czasu jeszcze i nie wiadomo czy nic nie wypadnie! Quote
JustynaJK Posted March 14, 2005 Author Posted March 14, 2005 osobiście jednak zapraszam, ja będę jako widz, oj która to już wystawa z kolei w Bytomiu na której jestem?lepiej nie mówić....... Quote
sh_maniak Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Oni mają nową stronkę :roll: Chciałam zobaczyc na obsadę sędziów, ale www nie działa :-? Quote
orsini Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 a ja mam pytanko: gdzie jezdzi pani S. do radomia czy bytomia??? Quote
Tomek67 Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Działa strona nam :D (mówisz jak mistrz Yoda :lol: ) zawsze i bez problemów. Pozdrówka. :P Quote
SH Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Nam też działa :D W V grupie mamy nową=starą twarz :wink: Pani Krystyna Opara "rozszerzyła się" na szpice :o A to ci numer :-? Chyba spróbujemy się pokazać z kilkoma psiakami :D Quote
Guest bernulka Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Czy ktoś z was mógłby mi pożyczyć swojego psiaka na konkurs Młodego Prezentera? Quote
Guest bernulka Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 PAni Krystyna Opara będzie sędziowac mnie w konkursie MP w Katowicach :) Quote
Guest bernulka Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Poszukuje osoby z okolic Dąbrowy Górniczej która mogłaby mi pożyczyć swojego psiaka na konkurs Młodego Prezentera? Quote
sheltomaniak Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Bernulka może chcesz spróbowac z moim szetlandem?? Quote
Matisse Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 My się pokażemy na bytomskiej wystawie. W zeszłym roku byliśmy jako widzowie nie mając wciąż papierów, w tym roku zdobywamy ringi 8) Quote
Recommended Posts