Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GR.V
Na III byla akita,na II siberian a na I zdaje sie szpic miniaturowy,ale glowy nie dam :roll: Czy na BISie cos wywalczyli,rutynowo juz nie wiem :wink:

Posted

[quote name='carragan']A ja tylko dodam,ze jakis cardigan lub pembroke dostal BOG1[/quote]
Cardigan :D
Stalam z moja suczka obok niego na 3 stopniu podium BOG I :multi:

[img]http://66.106.51.149/galeria/forum/bytom6.jpg[/img]

Posted

[quote name='ofcaa']Bardzo elegancko prosze o stawke alaskan malamutów[/quote]

ALASKAN MALAMUT
PSY
kl.poś
BE QUIET North Hunter
HERCULES Legenda Północy

kl.otw
CHUGACH w Kampinoskim Boru
PATHFINDER Forti Fortuna FCI

SUKI
kl.mł
PASJA z Howerli

kl.poś
H`AZJA Legenda Północy
H`MAVACA Legenda Północy
HERTA Legenda Północy

kl.otw
AJKA Psi Chorał
CALL BESI Huka Amarok
CHER Lelko

kl.honorowa
REDA z Pasieki
:)

Posted

Noelani, czy na wystawie byl tylko jeden owczarek szkocki krótkowłosy?
Mi się wydawało, ze widzałam trikolorowego owczarka, ale twoja sunia jest śniada. Teraz się zastanawiam, czy od słonńca kolory mi się pomyliły, czy na wystawe towarzysko pzyszedł jakis jeszcze inny owczarek krótkowłosy? :roll:

Posted

[quote]moge prosic o podanie jaki beauceron byl na wystawie, wiem ze jeden z gory wielkie dzieki!!! [/quote]

Proszę bardzo :)
SUKA
kl.otw.
BESSI z Husovy Tvrle

Posted

Kati wiem o jakim piesku mowisz, tez go widzialam, faktycznie tricolorowa suczka ale raczej nie collie krotkowlosy :-? Rozmawialam z wlascicielami i maja go z jakiejs gieldy po rodzicach NN. Ale faktycznie podobny!!

Posted

Ja też chce jakieś foteczki :))

Dzisiaj sukcesów troche mneij niż Flashka no, ale tez mam sie czym pochwalić ;)

Wystawiałam posokowce bawarskie. Sunia w młodziezy Zw.Mł oraz BIS Junior suk (ulegliśmy tylko Drakowi i Asi 8) ) Oprócz tego pies w otwartej 1 CWC, w użytkach również, a champion na dokładke NPwR, BOB i III BOG :) A na dokładke wygrałam jeszcze MP ;]

Posted

no i jamniki się muszą pochwalić:
1. DIANA przegrała w klasie z suką która z nosem przy ziemi chodziła i zeszła pierwszy raz w życiu ze srebrem............
2. VEGA dostała CWC w pośredniej, wygrała z tamtś z otwartej porównanie o NSwR i potem z championem psem , i dostała RASĘ :lol: :lol: :lol:

Posted

Ursus gratuluje ! :D

To skoro ja juz nieco ochlonelam to zamelduje,ze dzisiaj Malenstwo z Kaska wywalczylo CWC,NPwR oraz BOB i tym samym zakonczylo ch.pl.Tutaj ponownie pragne podziekowac Kasce (co ponownie zaznaczam,tylko nas podglada bo sie wredota do zalogowania dac namowic niechce :wink: ),za to ze zagoniona znalazla na wyjscie z Malenstwem czas.

Na finalach dzieciuch wystawiany juz przeze mnie dostal jeszcze BOG 3,totez koniec sezonu uwazam za b.udany :wink: :D