basia Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 A wie ktoś kto wygrał 5 grupę oraz Rasy Polskie?? Please... :) Quote
tunio Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 GR.V Na III byla akita,na II siberian a na I zdaje sie szpic miniaturowy,ale glowy nie dam :roll: Czy na BISie cos wywalczyli,rutynowo juz nie wiem :wink: Quote
PSYLLA Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 [quote name='basia']A wie ktoś kto wygrał 5 grupę oraz Rasy Polskie?? Please... [/quote] Rasy Polskie wygrał PON :) Quote
ofca Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Bardzo elegancko prosze o stawke alaskan malamutów :lol: pozdrawiam iwona Quote
flashka-g Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Ja już w domciu;] Sukcesów co nie miara! Z jednym huskym bis Puppy z drugim bis junior pies i bis junior calej wystawy oraz z foksicą III w BIS;] ciesze sie strasznie;] Quote
rOOn7 Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Flashi :-) 4 razy na pudle , taki handling-exterminator ;-) Quote
flashka-g Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 czekam na fotki;] Ciesze sie ze zwojowalam tyle...i to nie dla siebie;] Quote
Noelani Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 [quote name='carragan']A ja tylko dodam,ze jakis cardigan lub pembroke dostal BOG1[/quote] Cardigan :D Stalam z moja suczka obok niego na 3 stopniu podium BOG I :multi: [img]http://66.106.51.149/galeria/forum/bytom6.jpg[/img] Quote
Noelani Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 [quote name='flashka-g']czekam na fotki[/quote] Jedna ode mnie ;) [img]http://66.106.51.149/galeria/forum/f.jpg[/img] Quote
flashka-g Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 oo dzienks;p was tesh tak słoneczko przyjarało??bo ja niezle zarumieniona;] Quote
PSYLLA Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 [quote name='ofcaa']Bardzo elegancko prosze o stawke alaskan malamutów[/quote] ALASKAN MALAMUT PSY kl.poś BE QUIET North Hunter HERCULES Legenda Północy kl.otw CHUGACH w Kampinoskim Boru PATHFINDER Forti Fortuna FCI SUKI kl.mł PASJA z Howerli kl.poś H`AZJA Legenda Północy H`MAVACA Legenda Północy HERTA Legenda Północy kl.otw AJKA Psi Chorał CALL BESI Huka Amarok CHER Lelko kl.honorowa REDA z Pasieki :) Quote
Lara Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 moge prosic o podanie jaki beauceron byl na wystawie, wiem ze jeden :D z gory wielkie dzieki!!! :D Quote
Noelani Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 [quote name='flashka-g']was tesh tak słoneczko przyjarało??[/quote] Ja mam udar lub cos pokrewnego ;) Quote
flashka-g Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 [quote]flashka-g napisał: was tesh tak słoneczko przyjarało?? Ja mam udar lub cos pokrewnego [/quote] ten ból głowy zawroty...dobrze ze nie ma wymiotów ;p Quote
Kati Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Noelani, czy na wystawie byl tylko jeden owczarek szkocki krótkowłosy? Mi się wydawało, ze widzałam trikolorowego owczarka, ale twoja sunia jest śniada. Teraz się zastanawiam, czy od słonńca kolory mi się pomyliły, czy na wystawe towarzysko pzyszedł jakis jeszcze inny owczarek krótkowłosy? :roll: Quote
PSYLLA Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 [quote]moge prosic o podanie jaki beauceron byl na wystawie, wiem ze jeden z gory wielkie dzieki!!! [/quote] Proszę bardzo :) SUKA kl.otw. BESSI z Husovy Tvrle Quote
Noelani Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Kati wiem o jakim piesku mowisz, tez go widzialam, faktycznie tricolorowa suczka ale raczej nie collie krotkowlosy :-? Rozmawialam z wlascicielami i maja go z jakiejs gieldy po rodzicach NN. Ale faktycznie podobny!! Quote
Gosia & c.o. Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Ja też chce jakieś foteczki :)) Dzisiaj sukcesów troche mneij niż Flashka no, ale tez mam sie czym pochwalić ;) Wystawiałam posokowce bawarskie. Sunia w młodziezy Zw.Mł oraz BIS Junior suk (ulegliśmy tylko Drakowi i Asi 8) ) Oprócz tego pies w otwartej 1 CWC, w użytkach również, a champion na dokładke NPwR, BOB i III BOG :) A na dokładke wygrałam jeszcze MP ;] Quote
ursus Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 no i jamniki się muszą pochwalić: 1. DIANA przegrała w klasie z suką która z nosem przy ziemi chodziła i zeszła pierwszy raz w życiu ze srebrem............ 2. VEGA dostała CWC w pośredniej, wygrała z tamtś z otwartej porównanie o NSwR i potem z championem psem , i dostała RASĘ :lol: :lol: :lol: Quote
tunio Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Ursus gratuluje ! :D To skoro ja juz nieco ochlonelam to zamelduje,ze dzisiaj Malenstwo z Kaska wywalczylo CWC,NPwR oraz BOB i tym samym zakonczylo ch.pl.Tutaj ponownie pragne podziekowac Kasce (co ponownie zaznaczam,tylko nas podglada bo sie wredota do zalogowania dac namowic niechce :wink: ),za to ze zagoniona znalazla na wyjscie z Malenstwem czas. Na finalach dzieciuch wystawiany juz przeze mnie dostal jeszcze BOG 3,totez koniec sezonu uwazam za b.udany :wink: :D Quote
Recommended Posts