Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tiaaa... Juz mu sie naprostowało od jednego razu...
Spróbuj go Rafał puścić bez kagańca to zobaczysz :D

Grzeczny bo w kagańcu i nie ma jak polować :)

a swoja ścieżką po jaką cho....ę puszczałeś go ze smyczy bez kagańca kiedy od rana miski nie ruszył - to było pewne co zrobi...

Co do jedzenia... wydaje się że wraca do normalności (obym nie powiedziała za wcześnie)
ale nie schudł nic przez ten czas więc chyba ok. :)

Myślałam ze już gryzienie ma za sobą, ale wczoraj dowiedziałam się ze jeszcze nie, jak pogryzł nam Kabelek Usb.

ale mimo to i tak uważam ze jest kochany i już sobie nie wyobrażam domu bez niego :loveu:

Posted

No na pewno pusto by było...
Jeszcze Was rok jego dojrzewania czeka, zapewne :) myślicie, że to żarcie wszystkiego to przez kastrację, czy on tak lubi po prostu?:)

Posted

Wiesz co??? powiem tak: Po kastracji najpierw zachowywał się tak jakby dostawał za mało jedzenie ( oprócz dziennej dawki - max na opakowaniu) jeszcze żebrał o dodatki a jak mu sie nie dało to próbował się sam obsługiwać jakby nic nie jadł cały dzień , a później mu coś odbiło i zaczynał jeść 1/3 dziennej dawki czyli z trudem zjadł 50g :-/ i to jak się mu nic nie dało innego, jakby łaskę robił... Jeszcze jedna rzecz mogła na to wpłynąć. Było kilka dni, kiedy nie miałam karmy to mu gotowałam i chyba mu się to za bardzo spodobało. Ale gotowanego to ja nigdy nie wiem ile dać :) ( daję na oko)...

Posted

Swoja sciezka zdradzał wcześniej przejawy do wyżerania świństw , ale ale albo było ich mniej , albo rzadziej wpadał na takie pomysły...
a jak już coś dorwie... to nie przyjdzie póki nie zeżre

Posted

To faktycznie niefajnie... Gotowane jest najlepsiejsze i tyle :eviltong:
poza tym psy u mnie po tym nie miały takich wzdęć..:mdleje:
ja przy Denim teraz całe życie na haju :p
zgłodnieje to się nawróci, szkoda że on taki gamoń i nie wie co traci :mad:

Posted

ale opowiem Ci jeszcze coś fajnego:

Toficzek- Mały dzidziuś musi mieć swoja PODUSIĘ zawsze przy sobie ..:) zabiera ją ze sobą wszędzie gdzie się chce połorzyć...
Jak np wieczorem idziemy z Rafałem do Kuchni to on ze swoją podusią ..:) Troche ja pogryzie i.. się na niej kładzie :D
Teraz np ..piszczał bo mu wpadła za łóżko Chrisa , więc mu ją wyjęłam i... położył się z nią na Chrisa Łóżku :D

Posted

Soema napisał(a):
To faktycznie niefajnie... Gotowane jest najlepsiejsze i tyle :eviltong:
poza tym psy u mnie po tym nie miały takich wzdęć..:mdleje:
ja przy Denim teraz całe życie na haju :p
zgłodnieje to się nawróci, szkoda że on taki gamoń i nie wie co traci :mad:

Nooo , po Royalu Tofik miał gazy dlatego mu zmieniłam...
A gotowane to ja wiem , ze ON lubi ale nie zawsze jest kiedy ugotować...
Nie zamierzam z tego tak całkowicie rezygnować :)

Posted

Soema napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:
to jest jeszcze ta od nas, czy ma nową?
On jest kochany, genialny i na pewno zmądrzeje :evil_lol:

Pewnie , ze tak :) Prawie każdy pies kiedyś mądrzeje :D

Ps. Wysyłam Ci zdjątko :)

• 3 weeks later...
Posted

okropne. Chyba sie zaniedbuje. z watkiewm . mam nadzieje ze znajde pare chwil. w miedzyczasie cos testuje.. ..

Juupi :> mam nowy serwerek na którym mozna wgrywac foty na dogo .. :C

A ponizej Gabi i chrzesni

Posted

heh
w skrócie spraw ma sie nastepujaco.
Moza zoboe załozyc własna domene i własny hosting - przestrzen 100GB całkiem za free

adres: http://www.friko.pl/

Mozna naprawde wiele... ale do rzeczy.
Mona np. udpstepniac sobie foty. każdy sobie, ale mysle czy nie założyć wspólnego i tak nasze pociechy umieszczać ...

ja np. teraz właśnie testowo popiołem kilka fot na adresie http://www.zag.za.pl/zdjecia/#0

można opisywać dodawac komentarze i oceniac..

Posted

aaa!!! nie miałam kiedy napisać , ale Tofik przerzucił się na jedzenie 2 razy dziennie, na szczęście już normalna dawkę. :)

A ja sobie właśnie patrzę przez okno , jak harcuje z innym pieskiem na śniegu :D - fajny widok :)

Ps. to było tak na szybko , kiedy indziej może napiszę więcej...

• 3 weeks later...