Jump to content
Dogomania

Komornik juz sie zbliza,juz puka do Kseni drzwi...............

Recommended Posts

Posted

[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]

Posted

Boskie :) pięknie skupione wszystkie cztery, się kuźwa pies za smakołyka da pokroić :)

A Adze pomożemy. Tyle pracy włożyła w Ksenię :) Będzie dobrze !!!

Posted

Bros dobrze gada :)
Jedyne co, to po poznaniu Kseni wiem, że jednak jest w niej sporo "pozerstwa" i aczkolwiek jej straszenie wygląda rzeczywiscie jak bardzo groźny wstęp do ataku, to suka wycofuje się przed konfrontacją - w ostatniej chwili wybiera zwiewanie.. Chciaz podejrzewam, że osaczona przez kogoś obcego, bez możliwości ucieczki, może dziabnąć. Kiedy nakręci się we własnym domu, świetny efekt daje zamknięcie na parę minut osobno np w łazience.

Posted

Od razu powiem,że spotkanie zostało przełożone ze względu na niesprzyjającą pogodę.Jak się spotkamy z p.Irkiem,od razu dam znać.Ksenia rzeczywiście więcej straszy niż robi,bo na mojego syna też parę razy się rzuciła,kiedy on rzucał się do mnie,cała najeżona i każdy,kto jej nie zna,przestraszyłby się bardzo.A mój synciu huknał na nią,pogłaskał i w tym momencie Kseniula kładzie się do miziania.Ona broni swojej pani,swojego terenu i stada.To samo miał chłopak,od którego wróciła - nieraz odwiedzali go znajomi,wychodzili na taras,na ogród,ale kiedy jej wydawało się,że pan jest zagrożony,to rzucała się ze swoją groźną miną do ludzi i krążyła wokół nich budząc grozę,choć nikogo nie ugryzła.Teraz to samo robi przy mnie.

Posted

Na zdjęciach ze spaceru, widać jaki to wspanialy psiak i w domu, gdy szaleje z Seankiem ... a jak razem śpią - cudne :)

Agnieszko, trzymam mocno kciuki !!!

Posted

Wizyta dopiero przed nami,dam znac.Czy ktos z Was ma moze do pozyczenia obroze antyszczekowa??? Od czasu,jak dziewczyny pomogly mi wziac naraz 5 psow,przy kazdej probie wyjscia z trzema ,dwiema rozlega sie ryk o glosnosci silnika odrzutowca.Wczoraj po powrocie do domu zastalam cale drzwi oklejone napisami,ze psy sie drą:shake:Czyli musialy niezly koncert dac:-(

Posted

[quote name='agnieszkal2']Wizyta dopiero przed nami,dam znac.Czy ktos z Was ma moze do pozyczenia obroze antyszczekowa??? Od czasu,jak dziewczyny pomogly mi wziac naraz 5 psow,przy kazdej probie wyjscia z trzema ,dwiema rozlega sie ryk o glosnosci silnika odrzutowca.Wczoraj po powrocie do domu zastalam cale drzwi oklejone napisami,ze psy sie drą:shake:Czyli musialy niezly koncert dac:-(

To bardzo niedobrze ! ! ! Obroza anty szczekowa by bardzo pomogla. Cioteczki ,czy ktos ma taka obroze do pozyczenia ?

Posted

agnieszkal2 napisał(a):
Dostaniemy jedna!Pan z fundacji nam pozyczy.Hurra!

Przydalaby sie chociaz jeszcze jedna dla Kuleczki bo ona zaczyna to jazgotanie. Moze jakas cioteczka wie kto mialby do pozyczenia jeszcze jedna !

Posted

kurde,nie mam niestety obrozy:/ aga, a jak jestes umówiona z panem irkiem?on jest z fundacji 2+4 ? czy on ma was odwiedzic w domku czy na spacerze macie sie spotkac? bo wiem ze oni maja swoje spotkania w tyg. myslalam ze zwykle w srody ale wlasnie sie dowiedzialam ze niekoniecznie sroda. jednak jak tylko bede wiedziala kiedy dam znac. moze udaloby sie nam wtedy podskoczyc tam i cos porozmawiac w celu przyspieszenia konsultacji?