Jump to content
Dogomania

Komornik juz sie zbliza,juz puka do Kseni drzwi...............

Recommended Posts

Posted

[quote name='agnieszkal2']Ksenia póki co nie nadaje się do adopcji:( Wziąć ją mógłby tylko ktoś,kto prowadziłby ją dalej na szkolenia i pracował z nią w domu. Takie jest zdanie behawiorystów,którzy z nią pracują.[/QUOTE]

Aga my to doskonale wiemy dlatego tak trudno znaleźć Kseni właściwy dom , graniczy to z cudem. Jest podstawowe pytanie ile Ty jeszcze wytrzymasz ? ile dasz radę ? sytuaca już od dawna jest nieciekawa i wciąż się poglębia, Ksenia dojrzewa i bez szkolenia po prostu będzie zmarnowanym psem z natrectwami. JA mimo najszczerszych intencji wziąć jej do siebie nie mogę i teraz podczas roku szkolnego też nie jestem w stanie jej zabierać , bo sama się nie wyrabiam :S nie chce tej sytuacji tak pozostawić !!!

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Słuchajcie...ciężko mi jest pisać na dwóch wątkach,więc jakby co,to na bieżąco czytajcie wątek mojej Tani
http://www.dogomania.pl/threads/106843-Uratuj-Tanie-dla-jej-dzieci-juz-jest-za-p%C3%B3%C5%BAno!-Tania-zostaje-u-Agnieszki...!!!/page314

Ksenia jest dalej u mnie,ma się dobrze,jest coraz grzeczniejsza,nauczona spać osobno na swoim posłaniu.Jest lękliwa,ale coraz mniej,jak mnie ktoś odwiedza,to przybiega się przywitać,tylko obszczekuje intruza na początku.Uwielbia śnieg,zabawy z innymi psami,nie tylko z siostrami,ale też potrafi grzecznie bawić się sama,ma zresztą swoje ulubione zabawki.Tyle tylko,że uświadomiła sobie,że jest najsilniejsza i mianowała się kierowniczką psiego stada:)

Posted

Bardzo bym chciala,zeby zostala u mnie,ale zdaje sobie sprawe,ze nie wyrabiam z czterema psami w domu:( Oczywiscie oddalabym ja tylko komus zaufanemu,kto nigdy by jej nie skrzywdzil.Dwa razy wrocila z adopcji,zawsze wracala do mnie,wiec ona od poczatku uznaje nas za swoj dom.Tak wiec gdyby znalaza sie osoba,ktora moglaby ja adoptowac,musialaby najpierw zaprzyjaznic sie z nia,zeby lagodnie ja przyzwyczaic... a poza tym to jasne jest,ze Ksenia jest dla mnie jak rodzona corka...

Posted

Ale lepiej ,żeby znalazła kochający dom.Utrzymanie 4 niemałych psów jest dość trudne pod każdym względem.
A sunia wypiękniała i na pysiu jest bardziej zrównoważona.

Posted

Poker napisał(a):
Ale lepiej ,żeby znalazła kochający dom.Utrzymanie 4 niemałych psów jest dość trudne pod każdym względem.
A sunia wypiękniała i na pysiu jest bardziej zrównoważona.

Cieszę się,że to widać:)

Posted

Tak dostalam :)
Czekam zatem na kolejnego.

Dziewczyny! Pilnie szukam kogoś z okolic Augustowa do wizyty dla mojej Pchelki!!
Czy nie znacie kogoś może z tamtych okolic?? Proszę pomóżcie :(

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 8 months later...
Posted

KOCHANE CIOTECZKI

KSENIA JEST W HOTELIKU DLA ZWIERZAT MIESIĘCZNY KOSZT JEJ UTRZYMANIA 450ZŁ .
Niestety ale Ksenia w swojej Skarbonce nie ma nic kasy :( Pomożecie Jej?
Jest pod opieką Stowarzyszenia Help Animals .

Prosze odwiedzajcie wątek.

Posted

bros napisał(a):
czy możemy poprosić o wiecej info ? jaki to hotelik ? gdzie ? jak ona się odnajduje w tym miejscu ?

Hotelik w Zamościu u Funi. Początki były ciezki Kseni teraz jest ok. Cioteczki KSenia ma cięzki Charakter jest starsznie nerwowa. Wiec kase trzeba tez zbierać na szkolenie.
Narazie martwmy się o deklaracje są potrzebne. Pozniej będziemy coś myśleć.
Kto ma jakieś rzeczy na bazarki?

Konto do wpłat podam Stowarzyszenia.
Dziękuje Bros za pomoc