Marinka Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Wiem z pewnych źródeł...że jest jakaś wpłata dla Kseni...ale niebawem trzeba opłacić hotelik (ten czas szybko zleci i znów będzie problem) Czy ktoś ma możliwość zrobienia bazarku dla Kseni? Poza tym przypominam, że jeszcze przez 23h działa allegro cegiełkowe: [URL]http://allegro.pl/ksenia-odmien-jej-los-i-ocal-jej-zycie-i2809059688.html[/URL] Quote
Ladymonia0610 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236163-Bazarek-dla-Kseni-i-Dory-ZAKO%C5%83CZONY-ROZLICZAMY/page2[/url] Przelałam 12,50zł z bazarku na konto Sha. Quote
Marinka Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Mam info, że w piątek będzie wpłata na PayPAL od Moniki J. :) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Czyli jakos jakos pomalu cos sie uzbiera:) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Pytanie mam nie ma z was ktoras na zbyciu smyczy automatycznej albo bardzo dlugiej linki? Potrzebna mi na wybieg dla Gandalfa..:roll: Zaplace co trza:) Quote
mari23 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='Marinka']Wiem z pewnych źródeł...że jest jakaś wpłata dla Kseni...ale niebawem trzeba opłacić hotelik (ten czas szybko zleci i znów będzie problem) Czy ktoś ma możliwość zrobienia bazarku dla Kseni? Poza tym przypominam, że jeszcze przez 23h działa allegro cegiełkowe: [URL]http://allegro.pl/ksenia-odmien-jej-los-i-ocal-jej-zycie-i2809059688.html[/URL][/QUOTE] "pewne źródła' nie kłamią ;) oto wpłata: 5,- MADZIAK25 (30.11.) jutro sterylka Kseni.... Quote
Wiola&Miłosz Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 No to ja trzymam kciuki by sie wszystko udalo:) Quote
mari23 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='AltaCaraya']No to ja trzymam kciuki by sie wszystko udalo:)[/QUOTE] dzisiaj w samo południe Ksenia miała zabieg, wieczorem będę dzwonić do pani Agnieszki, rano rozmawiałyśmy krótko, bo pani miała problem z autem, a było przecież niezbędne do transportu naszej Kseni, umówiłyśmy się na wieczorną rozmowę Quote
PACZEK Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='mari23']dzisiaj w samo południe Ksenia miała zabieg, wieczorem będę dzwonić do pani Agnieszki, rano rozmawiałyśmy krótko, bo pani miała problem z autem, a było przecież niezbędne do transportu naszej Kseni, umówiłyśmy się na wieczorną rozmowę[/QUOTE]:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: dla Księżniczki Kseni. Quote
agnieszkal2 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [QUOTE] Czy ktoś ma możliwość zrobienia bazarku dla Kseni?[/QUOTE] Ja niedługo zrobię. Quote
funia Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 O Jezu !!!Kseniula trzymaj się maleńka !!Mam madzieję ,ze jest w domu na okres pooperacyjny . Przelalam dzisiaj swoje 20 zł za listopad i grudzien na moja byłą podopieczna . Quote
PACZEK Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='funia']O Jezu !!!Kseniula trzymaj się maleńka !!Mam madzieję ,ze jest w domu na okres pooperacyjny . Przelalam dzisiaj swoje 20 zł za listopad i grudzien na moja byłą podopieczna .[/QUOTE] Wszyscy mamy taką nadzieję zwłaszcza że to pierwsze tak zimne dni w tym "sezonie" późno jesiennym. Quote
Wiola&Miłosz Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 (edited) ksenia wybacz;) [COLOR=#000000]Kochane zajrzyjcie[/COLOR];-)[COLOR=#000000] Roznosci dla Gandalfa[/COLOR] [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236843-Extra!!!Różności!-Biżu-ciuszki-na-Gandalfa-do-4-01-2013r!!-Sprawdź[/url] Edited December 4, 2012 by Wiola&Miłosz Quote
mari23 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='funia']O Jezu !!!Kseniula trzymaj się maleńka !!Mam madzieję ,ze jest w domu na okres pooperacyjny . Przelalam dzisiaj swoje 20 zł za listopad i grudzien na moja byłą podopieczna .[/QUOTE] przecież Ty chyba do grudnia włącznie wpłaciłaś już na Ksenię - tak mi sie wydaje... dostałam smsa od pani Agnieszki: "Ksenia już w domu, wszystko w porządku." czyli w domu, nie "w hotelu" a skoro o sterylkach mowa - szok dzisiaj przeżyłam.... wiosną przygarnęłam spanielke z córką, mała pojechała dość daleko do DS, bez sterylki, uzgodnione, że pokryjemy koszty zabiegu, no i pani dzwoniła, sterylka załatwiona, sunia ma się dobrze, fotki dostałam... dzisiaj przyszedł rachunek - 450 złotych !!!! nawet nie mamy tulu pieniędzy, żeby zapłacić.... za taka kwotę u nas dwie, albo i trzy suczki można wysterylizować!!!! :( :( :( Quote
Wiola&Miłosz Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 No to grubo:shake: Matko boska.. ci weci to sumienia nie maja... za spanielke:shake: Quote
mari23 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='AltaCaraya']No to grubo:shake: Matko boska.. ci weci to sumienia nie maja... za spanielke:shake:[/QUOTE] pieczątka "Klinika weterynaryjna" i Dr n.wet. - za to się płaci.... czy ta kobieta zastanowiła się chwilę ????? z czego ja to mam zapłacić????? wysłałam jej 250 złotych, nie wiem kiedy odzyska resztę, bo ja kraść nie potrafię, skąd mam kasę brać? Quote
Ladymonia0610 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Moim zdaniem powinna pani zadzwonić do tej "inteligentnej" kobiety i powiedzieć jej że przesadziła...I że dostanie tylko 250zł ! Jest nowym właścicielem i niech też jaką część pokryje. Chciała psa to i są wydatki. Szczyt bezszczelności...Przepraszam jestem dzisiaj wciekła.! Quote
Wiola&Miłosz Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Ja Cie Marysiu rozumiem choc sie zastanawiam nad tym wetem. No przeciez na bank wiedzial ze to bezdomniak. Dlatego ja jestem za kastracja/ sterylizacja zanim trafia do nowych wlascicieli. Chociazby po to by zapobiegac takim akcjom:-( Quote
mari23 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='Ladymonia0610']Moim zdaniem powinna pani zadzwonić do tej "inteligentnej" kobiety i powiedzieć jej że przesadziła...I że dostanie tylko 250zł ! Jest nowym właścicielem i niech też jaką część pokryje. Chciała psa to i są wydatki. Szczyt bezszczelności...Przepraszam jestem dzisiaj wciekła.![/QUOTE] a szczepienie na wściekliznę to gdzie? ;) nie wściekaj się, bo psy zarazisz, to choroba zakaźna ;) wiem, wiem.... ale uśmiechnij się :) jest wpłata dla Kseni: 20,- Magolek za XII (03.12.) Quote
Ladymonia0610 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='mari23']a szczepienie na wściekliznę to gdzie? ;) nie wściekaj się, bo psy zarazisz, to choroba zakaźna ;) wiem, wiem.... ale uśmiechnij się :) jest wpłata dla Kseni: 20,- Magolek za XII (03.12.)[/QUOTE] Uśmiechne się jak komuś dzisiaj :lmaa::lmaa::-x:snipersm: ......450zł za sterylizacje spanielki Matko Kochana!:( Quote
mari23 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='Ladymonia0610']Uśmiechne się jak komuś dzisiaj :lmaa::lmaa::-x:snipersm: ......450zł za sterylizacje spanielki Matko Kochana!:([/QUOTE] oooooooooo... to może ja......:scared: i...:painting::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run: Quote
Marinka Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 [TABLE="class: cms_table_cms_table"] [TR] [TD="class: cms_table_cms_table_xl80, width: 281"][COLOR=#ff0000][U][I][B]SALDO: [/B][/I][/U][/COLOR][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl75, align: right"][COLOR=#ff0000][U][I][B]-63,38 zł[/B][/I][/U][/COLOR][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
Marinka Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 A co do spanielki i jej cwanej pani...wiem, kobieta miała obiecaną pomoc przy sterylizacji suni, ale chyba przegięła i to mocno :-o Powinna najpierw skontaktować się z Tobą i uzgodnić, a nie stawiać przed faktem dokonanym. Marysiu wysłałaś jej już 250 złotych i na więcej niech nie liczy. I tak ponad połowę zwrotu już otrzymała. Quote
Recommended Posts