Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem z pewnych źródeł...że jest jakaś wpłata dla Kseni...ale niebawem trzeba opłacić hotelik (ten czas szybko zleci i znów będzie problem)

Czy ktoś ma możliwość zrobienia bazarku dla Kseni?

Poza tym przypominam, że jeszcze przez 23h działa allegro cegiełkowe:

[URL]http://allegro.pl/ksenia-odmien-jej-los-i-ocal-jej-zycie-i2809059688.html[/URL]

Posted

[quote name='Marinka']Wiem z pewnych źródeł...że jest jakaś wpłata dla Kseni...ale niebawem trzeba opłacić hotelik (ten czas szybko zleci i znów będzie problem)

Czy ktoś ma możliwość zrobienia bazarku dla Kseni?

Poza tym przypominam, że jeszcze przez 23h działa allegro cegiełkowe:

[URL]http://allegro.pl/ksenia-odmien-jej-los-i-ocal-jej-zycie-i2809059688.html[/URL][/QUOTE]

"pewne źródła' nie kłamią ;) oto wpłata:

5,- MADZIAK25 (30.11.)

jutro sterylka Kseni....

Posted

[quote name='AltaCaraya']No to ja trzymam kciuki by sie wszystko udalo:)[/QUOTE]

dzisiaj w samo południe Ksenia miała zabieg, wieczorem będę dzwonić do pani Agnieszki, rano rozmawiałyśmy krótko, bo pani miała problem z autem, a było przecież niezbędne do transportu naszej Kseni, umówiłyśmy się na wieczorną rozmowę

Posted

[quote name='mari23']dzisiaj w samo południe Ksenia miała zabieg, wieczorem będę dzwonić do pani Agnieszki, rano rozmawiałyśmy krótko, bo pani miała problem z autem, a było przecież niezbędne do transportu naszej Kseni, umówiłyśmy się na wieczorną rozmowę[/QUOTE]:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: dla Księżniczki Kseni.

Posted

O Jezu !!!Kseniula trzymaj się maleńka !!Mam madzieję ,ze jest w domu na okres pooperacyjny .

Przelalam dzisiaj swoje 20 zł za listopad i grudzien na moja byłą podopieczna .

Posted

[quote name='funia']O Jezu !!!Kseniula trzymaj się maleńka !!Mam madzieję ,ze jest w domu na okres pooperacyjny .

Przelalam dzisiaj swoje 20 zł za listopad i grudzien na moja byłą podopieczna .[/QUOTE]

Wszyscy mamy taką nadzieję zwłaszcza że to pierwsze tak zimne dni w tym "sezonie" późno jesiennym.

Posted (edited)

ksenia wybacz;)
[COLOR=#000000]Kochane zajrzyjcie[/COLOR];-)[COLOR=#000000] Roznosci dla Gandalfa[/COLOR]

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236843-Extra!!!Różności!-Biżu-ciuszki-na-Gandalfa-do-4-01-2013r!!-Sprawdź[/url]

Edited by Wiola&Miłosz
Posted

[quote name='funia']O Jezu !!!Kseniula trzymaj się maleńka !!Mam madzieję ,ze jest w domu na okres pooperacyjny .

Przelalam dzisiaj swoje 20 zł za listopad i grudzien na moja byłą podopieczna .[/QUOTE]

przecież Ty chyba do grudnia włącznie wpłaciłaś już na Ksenię - tak mi sie wydaje...

dostałam smsa od pani Agnieszki:
"Ksenia już w domu, wszystko w porządku."

czyli w domu, nie "w hotelu"

a skoro o sterylkach mowa - szok dzisiaj przeżyłam....
wiosną przygarnęłam spanielke z córką, mała pojechała dość daleko do DS, bez sterylki, uzgodnione, że pokryjemy koszty zabiegu, no i pani dzwoniła, sterylka załatwiona, sunia ma się dobrze, fotki dostałam...
dzisiaj przyszedł rachunek - 450 złotych !!!!
nawet nie mamy tulu pieniędzy, żeby zapłacić.... za taka kwotę u nas dwie, albo i trzy suczki można wysterylizować!!!! :( :( :(

Posted

[quote name='AltaCaraya']No to grubo:shake: Matko boska.. ci weci to sumienia nie maja... za spanielke:shake:[/QUOTE]

pieczątka "Klinika weterynaryjna" i Dr n.wet. - za to się płaci....
czy ta kobieta zastanowiła się chwilę ?????
z czego ja to mam zapłacić????? wysłałam jej 250 złotych, nie wiem kiedy odzyska resztę, bo ja kraść nie potrafię, skąd mam kasę brać?

Posted

Moim zdaniem powinna pani zadzwonić do tej "inteligentnej" kobiety i powiedzieć jej że przesadziła...I że dostanie tylko 250zł ! Jest nowym właścicielem i niech też jaką część pokryje. Chciała psa to i są wydatki. Szczyt bezszczelności...Przepraszam jestem dzisiaj wciekła.!

Posted

Ja Cie Marysiu rozumiem choc sie zastanawiam nad tym wetem.
No przeciez na bank wiedzial ze to bezdomniak. Dlatego ja jestem za kastracja/ sterylizacja
zanim trafia do nowych wlascicieli. Chociazby po to by zapobiegac takim akcjom:-(

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Moim zdaniem powinna pani zadzwonić do tej "inteligentnej" kobiety i powiedzieć jej że przesadziła...I że dostanie tylko 250zł ! Jest nowym właścicielem i niech też jaką część pokryje. Chciała psa to i są wydatki. Szczyt bezszczelności...Przepraszam jestem dzisiaj wciekła.![/QUOTE]

a szczepienie na wściekliznę to gdzie? ;) nie wściekaj się, bo psy zarazisz, to choroba zakaźna ;)
wiem, wiem.... ale uśmiechnij się :)

jest wpłata dla Kseni:

20,- Magolek za XII (03.12.)

Posted

[quote name='mari23']a szczepienie na wściekliznę to gdzie? ;) nie wściekaj się, bo psy zarazisz, to choroba zakaźna ;)
wiem, wiem.... ale uśmiechnij się :)

jest wpłata dla Kseni:

20,- Magolek za XII (03.12.)[/QUOTE]

Uśmiechne się jak komuś dzisiaj :lmaa::lmaa::-x:snipersm: ......450zł za sterylizacje spanielki Matko Kochana!:(

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Uśmiechne się jak komuś dzisiaj :lmaa::lmaa::-x:snipersm: ......450zł za sterylizacje spanielki Matko Kochana!:([/QUOTE]

oooooooooo... to może ja......:scared: i...:painting::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run:

Posted

[TABLE="class: cms_table_cms_table"]
[TR]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl80, width: 281"][COLOR=#ff0000][U][I][B]SALDO:
[/B][/I][/U][/COLOR][/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl75, align: right"][COLOR=#ff0000][U][I][B]-63,38 zł[/B][/I][/U][/COLOR][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Posted

A co do spanielki i jej cwanej pani...wiem, kobieta miała obiecaną pomoc przy sterylizacji suni, ale chyba przegięła i to mocno :-o
Powinna najpierw skontaktować się z Tobą i uzgodnić, a nie stawiać przed faktem dokonanym.
Marysiu wysłałaś jej już 250 złotych i na więcej niech nie liczy. I tak ponad połowę zwrotu już otrzymała.