Jump to content
Dogomania

Komornik juz sie zbliza,juz puka do Kseni drzwi...............

Recommended Posts

Posted

[quote name='mari23']to może chociaż Altę z tego łóżka wywołajmy.....:cool3:[/QUOTE]

Alta niech odpoczywa...miała ostatnio trochę stresów...a dzidziuś w drodze :)

Posted

[quote name='AltaCaraya']Moje dziecko jak juz sie urodzi to nie wiem czy bedzie normalne... za te wszystkie nerwy ktore mu mama zafundowala.. Az tzt na Mnie krzyczy- sio od kompa...[/QUOTE]

ależ powiedz Mu, że przy kompie się odstresowujesz..... nieprawdaż??? ;)

Posted

[quote name='Marinka']Jak będziesz wiozła Bashę do domu zrób sobie wolne od dogo :)[/QUOTE]

akurat! przecież to dogo-pies, więc nawet bez kompa jadąc z nim będzie z centrum wątku :)

Posted

[quote name='mari23']akurat! przecież to dogo-pies, więc nawet bez kompa jadąc z nim będzie z centrum wątku :)[/QUOTE]

Możemy się porozumiewać przez Playa....a ja będę wpisywać na dogo... :)

Posted

Dziś dzwoniłam do Przebieczan zapytać o dwie suczki które tam mamy (Kaja i Warka) i jakoś się zgadało o Kseni. Zapytałam, czy mają teraz jakiegoś trudnego psiaka. Agnieszka mi opowiedziała właśnie o Kseni, która ostatnio była sterylizowana i tak ze strachu i emocji zesztywniała (jeszcze przed wszystkim), że Agnieszka myślała, że się w posąg zamieni. Biedna sunia stres ją zżera.

Posted

[quote name='Bjuta']Dziś dzwoniłam do Przebieczan zapytać o dwie suczki które tam mamy (Kaja i Warka) i jakoś się zgadało o Kseni. Zapytałam, czy mają teraz jakiegoś trudnego psiaka. Agnieszka mi opowiedziała właśnie o Kseni, która ostatnio była sterylizowana i tak ze strachu i emocji zesztywniała (jeszcze przed wszystkim), że Agnieszka myślała, że się w posąg zamieni. Biedna sunia stres ją zżera.[/QUOTE]

Ano strach z niej jest ale tez dominator:) Mam taka icha nadzieje ze niebawem to sie wyprostuje

Posted

[quote name='Bjuta']Dziś dzwoniłam do Przebieczan zapytać o dwie suczki które tam mamy (Kaja i Warka) i jakoś się zgadało o Kseni. Zapytałam, czy mają teraz jakiegoś trudnego psiaka. Agnieszka mi opowiedziała właśnie o Kseni, która ostatnio była sterylizowana i tak ze strachu i emocji zesztywniała (jeszcze przed wszystkim), że Agnieszka myślała, że się w posąg zamieni. Biedna sunia stres ją zżera.[/QUOTE]

Dzięki, Bjutko za przybycie do "naszej" Kseni :)
zawsze, jak dzwoniłam pytać o Ksenię - zagadywałam o Dinusia
[*].... teraz co biorę telefon do ręki, to ryczę i nie dzwonię do Przebieczan

Posted

[quote name='mari23']Dzięki, Bjutko za przybycie do "naszej" Kseni :)
zawsze, jak dzwoniłam pytać o Ksenię - zagadywałam o Dinusia
[*].... teraz co biorę telefon do ręki, to ryczę i nie dzwonię do Przebieczan[/QUOTE]
Marysiu a o co chodzi z Dinusiem ? Co się z nim stało ??

Posted

[quote name='funia']Marysiu a o co chodzi z Dinusiem ? Co się z nim stało ??[/QUOTE]

trzy lata temu po 10 latach spędzonych razem w schronisku pojechali do Przebieczan dwaj nierozłączni przyjaciele Kajtuś i Dinuś.... przed rokiem Tęczowy Most przekroczył Kajtunio
[*], niedawno podążył do przyjaciela Dinuś
[*] - znów są szczęśliwi razem..... tyko nam serca pękają :(

Posted

[FONT=comic sans ms]Kochani zakończyła się już XI edycja bazarku dla 5 ogonków.[/FONT]

[FONT=comic sans ms]Uzbierałyśmy 317,25 złotych i już tradycyjnie[/FONT] [FONT=&amp]ranias[/FONT] [FONT=comic sans ms]dla równego rachunku uzupełnia tę kwotę o 32,75 złotych co daje sumę[/FONT] [FONT=comic sans ms]350 złotych.[/FONT]

Tak więc:

*Ksenia wzbogaciła się o 70 złotych :)

[FONT=comic sans ms]Mari23, bardzo prosimy o potwierdzenie jak pieniążki dotrą na konto tutaj i na wątku bazarku[/FONT]

Posted

Odwiedzam Kseniulkę:)
Mało czasu przed tymi świętami, ale tak sobie tu dzisiaj siedzę i czytam i tak wymyśliłam, że Ksenia też musi coś dostać na gwiazdkę wiec przelewam dzisiaj dodatkowe dwie dyszki w prezencie dla Kseniulki, może uda jej się wejść w ten nowy rok chociaż bez długów... :)

Posted

Witajcie:smile: Chcialam wam wszystkim zwierzolubom złożyć życzenia:smile:
Przede wszystkim zdrówka, szczęścia i pomyślności.
By czas świąteczny był dla was wyjątkowy a wasi podopieczni
odczuwali radość waszych serc..

Oczywiscie cala gromadka do Moich życzeń sie dołącza:
Majkel, Shakira, Gabrysia, Tobi, Basha
oraz My: Wioletta Klasz i Miłosz Trzeciak

Posted

Jest taka noc, na którą człowiek
czeka i za którą tęskni. Jest taki wyjątkowy
wieczór w roku, gdy wszyscy obecni gromadzą
się przy wspólnym stole, Jest taki wieczór,
gdy gasną spory, znika nienawiść… Wieczór,
gdy łamiemy opłatek, składamy życzenia…