Marinka Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 [quote name='mari23']to może chociaż Altę z tego łóżka wywołajmy.....:cool3:[/QUOTE] Alta niech odpoczywa...miała ostatnio trochę stresów...a dzidziuś w drodze :) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Moje dziecko jak juz sie urodzi to nie wiem czy bedzie normalne... za te wszystkie nerwy ktore mu mama zafundowala.. Az tzt na Mnie krzyczy- sio od kompa... Quote
mari23 Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='AltaCaraya']Moje dziecko jak juz sie urodzi to nie wiem czy bedzie normalne... za te wszystkie nerwy ktore mu mama zafundowala.. Az tzt na Mnie krzyczy- sio od kompa...[/QUOTE] ależ powiedz Mu, że przy kompie się odstresowujesz..... nieprawdaż??? ;) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='mari23']ależ powiedz Mu, że przy kompie się odstresowujesz..... nieprawdaż??? ;)[/QUOTE] hahah myslisz ze uwierzy?? powatpiewam w to:) Quote
Marinka Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 Jak będziesz wiozła Bashę do domu zrób sobie wolne od dogo :) Quote
mari23 Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='Marinka']Jak będziesz wiozła Bashę do domu zrób sobie wolne od dogo :)[/QUOTE] akurat! przecież to dogo-pies, więc nawet bez kompa jadąc z nim będzie z centrum wątku :) Quote
Marinka Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 [quote name='mari23']akurat! przecież to dogo-pies, więc nawet bez kompa jadąc z nim będzie z centrum wątku :)[/QUOTE] Możemy się porozumiewać przez Playa....a ja będę wpisywać na dogo... :) Quote
mari23 Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='Marinka']Możemy się porozumiewać przez Playa....a ja będę wpisywać na dogo... :)[/QUOTE] taki auto-tele-dogo-most ;) Quote
Marinka Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 [quote name='mari23']taki auto-tele-dogo-most ;)[/QUOTE] ooo...właśnie :) Quote
Marinka Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 [quote name='AltaCaraya']zawsze w lacznosci;)[/QUOTE] A jak :) w końcu mamy XXI? wiek :D Quote
Bjuta Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Dziś dzwoniłam do Przebieczan zapytać o dwie suczki które tam mamy (Kaja i Warka) i jakoś się zgadało o Kseni. Zapytałam, czy mają teraz jakiegoś trudnego psiaka. Agnieszka mi opowiedziała właśnie o Kseni, która ostatnio była sterylizowana i tak ze strachu i emocji zesztywniała (jeszcze przed wszystkim), że Agnieszka myślała, że się w posąg zamieni. Biedna sunia stres ją zżera. Quote
Wiola&Miłosz Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Jutro koniec swiata;) Bedzie bez lacznosci bo ja jutro robie wielkkie sprzatanie!!!:D Quote
Wiola&Miłosz Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='Bjuta']Dziś dzwoniłam do Przebieczan zapytać o dwie suczki które tam mamy (Kaja i Warka) i jakoś się zgadało o Kseni. Zapytałam, czy mają teraz jakiegoś trudnego psiaka. Agnieszka mi opowiedziała właśnie o Kseni, która ostatnio była sterylizowana i tak ze strachu i emocji zesztywniała (jeszcze przed wszystkim), że Agnieszka myślała, że się w posąg zamieni. Biedna sunia stres ją zżera.[/QUOTE] Ano strach z niej jest ale tez dominator:) Mam taka icha nadzieje ze niebawem to sie wyprostuje Quote
mari23 Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='Bjuta']Dziś dzwoniłam do Przebieczan zapytać o dwie suczki które tam mamy (Kaja i Warka) i jakoś się zgadało o Kseni. Zapytałam, czy mają teraz jakiegoś trudnego psiaka. Agnieszka mi opowiedziała właśnie o Kseni, która ostatnio była sterylizowana i tak ze strachu i emocji zesztywniała (jeszcze przed wszystkim), że Agnieszka myślała, że się w posąg zamieni. Biedna sunia stres ją zżera.[/QUOTE] Dzięki, Bjutko za przybycie do "naszej" Kseni :) zawsze, jak dzwoniłam pytać o Ksenię - zagadywałam o Dinusia [*].... teraz co biorę telefon do ręki, to ryczę i nie dzwonię do Przebieczan Quote
Bjuta Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Ja dzisiaj prawie zapytałam o niego... W ostatniej chwili ugryzłam się w język... Eh... Quote
funia Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='mari23']Dzięki, Bjutko za przybycie do "naszej" Kseni :) zawsze, jak dzwoniłam pytać o Ksenię - zagadywałam o Dinusia [*].... teraz co biorę telefon do ręki, to ryczę i nie dzwonię do Przebieczan[/QUOTE] Marysiu a o co chodzi z Dinusiem ? Co się z nim stało ?? Quote
mari23 Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='funia']Marysiu a o co chodzi z Dinusiem ? Co się z nim stało ??[/QUOTE] trzy lata temu po 10 latach spędzonych razem w schronisku pojechali do Przebieczan dwaj nierozłączni przyjaciele Kajtuś i Dinuś.... przed rokiem Tęczowy Most przekroczył Kajtunio [*], niedawno podążył do przyjaciela Dinuś [*] - znów są szczęśliwi razem..... tyko nam serca pękają :( Quote
funia Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Rozumie .....Biedaki ....Ale teraz są razem .Wiecie jak bardzo musza być znowu szczesliwi ...bardzo .Ja w to wierze głęboko . Quote
margoth137 Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 żal mi tych wszystkich bidulinek:( Quote
Marinka Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 [FONT=comic sans ms]Kochani zakończyła się już XI edycja bazarku dla 5 ogonków.[/FONT] [FONT=comic sans ms]Uzbierałyśmy 317,25 złotych i już tradycyjnie[/FONT] [FONT=&]ranias[/FONT] [FONT=comic sans ms]dla równego rachunku uzupełnia tę kwotę o 32,75 złotych co daje sumę[/FONT] [FONT=comic sans ms]350 złotych.[/FONT] Tak więc: *Ksenia wzbogaciła się o 70 złotych :) [FONT=comic sans ms]Mari23, bardzo prosimy o potwierdzenie jak pieniążki dotrą na konto tutaj i na wątku bazarku[/FONT] Quote
mery4242 Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Odwiedzam Kseniulkę:) Mało czasu przed tymi świętami, ale tak sobie tu dzisiaj siedzę i czytam i tak wymyśliłam, że Ksenia też musi coś dostać na gwiazdkę wiec przelewam dzisiaj dodatkowe dwie dyszki w prezencie dla Kseniulki, może uda jej się wejść w ten nowy rok chociaż bez długów... :) Quote
mery4242 Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 I poszło 25zł, dajcie znać jak dotrze :) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Witajcie:smile: Chcialam wam wszystkim zwierzolubom złożyć życzenia:smile: Przede wszystkim zdrówka, szczęścia i pomyślności. By czas świąteczny był dla was wyjątkowy a wasi podopieczni odczuwali radość waszych serc.. Oczywiscie cala gromadka do Moich życzeń sie dołącza: Majkel, Shakira, Gabrysia, Tobi, Basha oraz My: Wioletta Klasz i Miłosz Trzeciak Quote
Ladymonia0610 Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Jest taka noc, na którą człowiek czeka i za którą tęskni. Jest taki wyjątkowy wieczór w roku, gdy wszyscy obecni gromadzą się przy wspólnym stole, Jest taki wieczór, gdy gasną spory, znika nienawiść… Wieczór, gdy łamiemy opłatek, składamy życzenia… To noc wyjątkowa…Jedyna… Niepowtarzalna…Noc Bożego Narodzenia… Magicznych Świąt Bożego Narodzenia . Quote
Recommended Posts