wiki4 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 [quote name='przeszlus'] A z ames się spotkałaś ?[/QUOTE] Chyba nie przeczytałeś tego co jest wyżej napisane :roll: Faktycznie, mogłoby być więcej lasów ;) Quote
KT Arts Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 [url]http://lh6.ggpht.com/_fpg7zKolpHU/TDizGfLgLlI/AAAAAAAAHz4/dpOSsfPJNbo/Zdj%C4%99cie0038.jpg[/url] To zdjęcie jest BOSKIE:loveu: Quote
Baski_Kropka Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 Tak spotkałam się z ames ;) W końcu hehe bo to już któryś dogtrekking na którym byłysmy i jakoś się mijałyśmy :) Zdjęcie i widoki super, ale to wcale nie działało na nas korzystnie :P :D Quote
ames Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 hej:)Miło było Was w końcu poznać:):):)fakt,że już na dt gdzieś wcześniej się prawie o siebie potykałyśmy pewnie. mam nadzieję,że spotkamy się w Olsztynie(w Brennej mnie nie będzie) gdzie pogoda lepiej dopisze i trochę więcej czasu na wytarganie cudnego Baskiego będzie:) Quote
Sylwia K Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 zazdroszczę, ja też bym chciała kiedyś wsiąść w tym udział Quote
Baski_Kropka Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 No ja do Brennej też raczej się nie wybieram, za dużo tych wojaży :) a do Olsztyna najprawdopodobniej się zabieram, i może nawet zabiorę Kropeczkę bo temperatura będzie już fajna mam nadzieje i w razie czego będzie można ją ponieść troszkę... Miała ze mną jechać już teraz ale raz że kończy jej się cieczka, a dwa że chyba by się ugotowała, bo upały znosi gorzej niż Basiorek A jeszcze jak bym miała ją nieść to od słońca i ciepła mojego by padła...:) A Olsztyn ma tak piękną trasę że sobie nie podaruję :D Sylwia...my zapraszamy! Dzieciątko zostaw z mężem i fruu ;) hihi zawsze można przyjechać całą rodzinką, mąż przecież poczeka na Ciebie z córa ;) Dużo rodzin jeździ razem :) Atmosfera jest na prawdę w dechę super sprawa :) Imprezy są cyklicznie, więc może za rok wam się uda! ;) Ja w każdym razie zachęcam :) Nie jestem żadnym super sportowcem, bo wcale nie biegam całej trasy po prostu maszeruje hihi i na prawdę dużo mi to daje frajdy :) Quote
sunshine Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Widoki piękne ale upału współczuje:P... masakra:) Dużo było kudłaczy (zaprzęgowce pod kupa futra)? Quote
Baski_Kropka Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 Najwięcej w dalszym ciągu jest hasiorków i mamutów potem owczarki niemieckie i belgi no i wilczaków tez dosyć sporo...zależy jak silną grupą przyjada ;) Quote
sunshine Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Szczerze mówiąc w ten upał nie odważyła bym się chyba Shiry wyciagnać, chociaż jej to mniej chyba niż mi przeszkadza:P Bo ona nie wykazuje specjalnego lenistwa na dworze^^ Quote
przeszlus Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 A na podkarpaciu są jakieś dog trekkingi ? Jaki jest limit wiekowy? Quote
Baski_Kropka Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 nie ma limitu wiekowego...tyle że musisz mieć opiekuna jak jesteś niepełnoletni ;) Quote
Czarnulka Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Musze sie kiedys wybrac. Ale kurde moich rodziców by sie na mowic nie dalo xd;p Quote
Baski_Kropka Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 No wiesz...pisemna zgoda chyba też wystarczy... bo ty ile będziesz mieć 17 teraz czy jak ;> ?? Ja to tam wiem jak jest na zawodach zaprzęgowych...ale sądze że z DT będzie podobnie...zastanów się to może do Olsztyna byś się z nami wybrała 28.09 ;) Tutaj wszystko o Dogtrekkingu: [URL="http://dogtrekking.com.pl"]www.dogtrekking.com.pl[/URL] Olsztyn ma piękną trasę i nie taką strasznie trudną... bo Brenna to jest już inna sprawa, góry i nie ma lekko :) Quote
przeszlus Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Czarnulka ma tyle ile :p Czyli 15 (ja dopiero od 15 listopada :roll: ) w REGULAMINIE JEST TAK: 16-17 pisemna zgoda rodzica Na long może być nie mniej niż 15 oraz pod opierką rodzica lub prawnego opiekuna Quote
Sylwia K Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 mam wolną chwile, więc zaraz wejdę na podaną stronkę i poczytam:cool3: Quote
Daga&Maks Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 poczytałam trochę tą stronę i zaczął mnie dogtrekking interesować :lol: Quote
sunshine Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 jak by ktoś z moich okolic bądź obok mnie jechał to ja się chętnie dosiąde :D Quote
Baski_Kropka Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 [quote name='Czarnulka']Musze sie kiedys wybrac. Ale kurde moich rodziców by sie na mowic nie dalo xd;p[/QUOTE] e tam nie dało.. :P [quote name='przeszlus']Czarnulka ma tyle ile :p Czyli 15 (ja dopiero od 15 listopada :roll: ) w REGULAMINIE JEST TAK: 16-17 pisemna zgoda rodzica Na long może być nie mniej niż 15 oraz pod opierką rodzica lub prawnego opiekuna[/QUOTE] Long o 25 km...nie sądzę żebyście na pierwszy raz szarpneli sie na coś więcej... na przyszły tok widze wszystkich :P [quote name='Sylwia K']mam wolną chwile, więc zaraz wejdę na podaną stronkę i poczytam:cool3:[/QUOTE] poczytaj ja gorąco zachęcam, cieszyła bym się gdybym zobaczyła tam jakąś nową dogomaniowa twarz :D [quote name='Daga & Maks']poczytałam trochę tą stronę i zaczął mnie dogtrekking interesować :lol:[/QUOTE] Zapraszamzapraszam, super sprawa i dla każdego pieska :D mały duży średni czy tam miniaturka ;) [quote name='sunshine']jak by ktoś z moich okolic bądź obok mnie jechał to ja się chętnie dosiąde :D[/QUOTE] zaloguj się na forum dogtrekkingowe i się zapytaj czy ktoś z okolic jedzie na jakiś kolejny :D Quote
Kinia Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Hej! Mam do Ciebie bardzo ważne pytanie:) Zamawiam karmę dla prawie 5 miesięcznej husky i nie wiem czy brać dla psów dużych ras, czy średnich? Bo dowiedziałam sie, że dorosłe suki ważą do 22 kg:) Quote
Baski_Kropka Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 Ja zawsze zamawiam dla średnich ras jeśli już zamawiam karmę :) Spokojnie możesz zamówić :) Quote
Baski_Kropka Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 ZAPRASZAMY! My jeździmy już od dwóch lat, może nie na każdą edycje ale jeździmy. Za każdym razem pozna kogoś nowego. Zdrowa rywalizacja, sami sympatyczni pomocni ludzie i super zabawa :) Ja jestem zachwycona w każdym razie, chociaż moje kolana średnio :P No i trzeba dodać że jest to gigantyczne skupisko psiarzy, sami ludzie kochający futrzaki :) Quote
groszek83 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 O zaraziłaś dogo DT:evil_lol: A tak poważnie to fajna sprawa żeby tak jeszcze mieć psiska nadające się do tego:lol: Pozdrawiam!!! Quote
Baski_Kropka Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 KAŻDY PSIAK NADAJE SIĘ DO DOGTREKKINGU :D Jeśli psu nic nie dolega to każdy może wziąć w nim udział, zapewniam że startują tam pinczerki westiki beagle i inne w tym kundelki aż po duże psy :) To dla człowieka jest większy wysiłek, ale dla psa po prostu długi spacer. Na edycję w Olsztynie zabieram ze sobą oba psy a dodam że Kropa waży zaledwie 4 kg :) Więc nie kręcić nosem tylko zarażać się na dobre :D Wiecie jaką radochę Baski ma kiedy widzi tyle psów i p[otem jak się idzie w trasę, początek jest tylko taki wariacki, potem zgiełk ustępuje i ludzie się rozchodzą bo każdy ma inne tempo :) W każdej chwili można zrezygnować na trasie jeśli siły nie pozwalają wystarczy telefon i zabierają z trasy i człowieka i psiaka :) Ja zastanawiam się jak moja Kropa to przeżyje...na pewno ten tłok psów jej się nie spodoba z początku.... a na większą zachętę, wrzucę kilka zdjęć innych uczestników DT :) Zdjęcia DT forumowego Skip: [url]http://picasaweb.google.com/116243913211191144439/DogtrekkingGoraSwAnny?feat=directlink#5492711143489519026[/url] My na starcie jakośmy się uchowali na zdjęciu :) [IMG]http://lh6.ggpht.com/_g-yXLa7AZ74/TDoHrvGFvbI/AAAAAAAAACA/jDfch4XfVXo/DSC_0183.JPG[/IMG] W stronę wschodzącego słońca :) [IMG]http://lh4.ggpht.com/_g-yXLa7AZ74/TDoH-pMX8YI/AAAAAAAAAC4/ZRc9ZeiBsWo/DSC_0199.JPG[/IMG] Tam z tyłu po prawej to też my i nasza silna grupa spacerowiczów dogtrekkingowych :D [IMG]http://lh5.ggpht.com/_g-yXLa7AZ74/TDoIKuPYrFI/AAAAAAAAADk/AsqgG_t8aqo/s512/DSC_0216.JPG[/IMG] Niech mi ktoś powie że widok nie jest piękny, a żeby tego było mało to chodnik polami koło autostrady wiodącej na Wrocław :) [IMG]http://lh5.ggpht.com/_g-yXLa7AZ74/TDoIRIH6AGI/AAAAAAAAAD4/7olvbMaaVlo/s512/DSC_0225.JPG[/IMG] Pora na odpoczynek... ciepło było, pies zaliczył leżanke w stawie a to dopiero przed 4 punktem :) [IMG]http://lh5.ggpht.com/_g-yXLa7AZ74/TDoIhjzMP_I/AAAAAAAAAEM/sFNx41LG8q8/DSC_0231.JPG[/IMG] Quote
Recommended Posts