Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Katia94 napisał(a):
Cóż coraz bardziej jestem przekonana ze to moze być dysplazja. jeśli tak to zaawansowana. Czy w wypadku zaawansowanej dysplazji da sie suńce w ogóle pomóc ? :shake:

Oczywiscie.;)

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak właśnie się zastanawiamy z Katią... Jak my mamy wyciągnąć sunie ze schroniska jeżeli jest ona ''zapisana'' na twoje nazwisko Seaside..? Przecież przed adopcją wypełnia się kartę adopcyjną i tego typu inne sprawy.

Posted

normalnie ;)
moje nazwisko jest tylko notką ze dzwoniłam i ja zaklepałam "z daleka" zeby jej nie wydac
powiedziałam facetowi, ze ktos przyjdzie za mnie - niewazne na kogo bedzie wypisana

Posted

Witam
Ja jadę do schronu po książeczkę BETI (jutro albo czwartek), a jak nie ja to mój mąż, także z wyciągnięciem ONki możemy coś pomóc. Z transportem to dopiero jutro ok. południa bym coś wiedziała, czy miała bym możliwości, bo mam dostać jutro skierowanie do szpitala, no i nie wiem jeszcze na kiedy:niewiem:. A męza samego gdzieś nie wyślę, bo i tak zostawię mu dwoje dzieci, nasze dwa psy i tymczasową BETI :look3:

Posted

BajkaB napisał(a):
Ja mam dla suni juz przygotowane wszystko.Teraz Wy działajcie.Czekam na nia.

Takiej szansy nie można zmarnować, działajcie szybko.

Posted

Dobra,dziewczyny trzeba działaś sprawnie. Myśle że im szybciej tym lepiej.
Do jutra sie nie wyrobimy. Można zawieść sunie w czwartek. Jak powiedziałam. Do wrocławia transport jest. Dalej niestety będzie problem .___. Trzeba znaleść osobe która by mogła ją przewieść do katowic albo bynajmniej troche dalej. Pomóżcie szukać ;(

Posted

kochane cioteczki, trzeba działać jak najszybciej, bo naprawdę za kilka dni może okazać się że będzie za późno. Jeżeli przeszkodą w transporcie psiaka do emira są pieniądze, prosze o maila na priv, postaram się pomóc. Niestety mieszkam w Malborku i to trochę za daleko żeby odpalać samochód. Zróbmy coś, bo to po prostu niemożliwe żeby w okolicy nie było nikogo z autem!!!!!!!

Posted

pieniążki bedą na pewno potrzebne - ale na razie brak chętnego do ich zainkasowania :(
Potrzebujemy transportu Wrocław - SOsnowiec bądź chociaż Katowice :(
Na czwartek bądź piątek

Posted

Łódź jest raczej średnio po drodze, ale jeżeli na jakimś odcinku mogłabym pomóc, to piszcie. Wspólnymi siłami może się udać.

Posted

Jestem już, jestem :)

Dogo nie chciało mi się ładować przez kilka dni :mad:

No więc tak proszę Państwa, tak się składa, że w ten piątek jadę do Katowic - dokładnie do Siemianowic śląskich.
Sunię mogę zabrać - żaden problem, o ile będzie we Wrocku do odbioru/przekazania ok godz. 16.30 - wtedy wyjeżdżam po pracy do Katowic. Mała zmiana planów - wyjazd o godzinkę wcześniej, tj. 15.30 :)

W Katowicach byłabym ok godz 17.15-20 Dalej niestety nie dam rady jej podrzucić.

Jeśli pasuje Wam taka wersja, to polecam się :eviltong:

Posted

Bardzo bardzo Ci dziękuję za odzew :loveu:

Czyli mamy już wszystko
Rodzice Kati do Wrocławia z Wrocławia do Katowic Ffrubka
Dalej przejmuję już ją BajkaB :multi::multi:

Jak Katia się pojawi dogadamy szczegóły :multi::multi::multi:

Posted

No i wszystko jasne..
Pamiętajcie tylko,ze najwazniejszego jeszcze nie macie:suni.Jak bedzie juz pewne ze ja wydobedziecie,dopiero bede spokojna

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...