Seaside Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 o Jezu :placz::placz::placz: Musimy uzbierać!!!!!!!! Bajka - podaj proszę w nowym wątku ile wstępnie potrzebujemy :(
ANETTTA Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 endoprotezy ????? bernardyn który miał taki zabieg było to ponad 2 tys ...operacje we wrocku ..pies slimak dochodzi do siebie ..jest w DT( mam go w podpisie ) aha i taki zabieg trzeba wykonac szybko!!!!!! z tego co wiem liczy sie wiek psa .... brak kasy to wiemy na juz i wiek psa???/diagnoza weta ..tego od operacji ewentualnej ....????
BajkaB Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Link do topiku : http://www.dogomania.pl/forum/f28/samba-piekna-sunia-walczy-o-zycie-operacja-albo-uspienie-pilnie-potrzebna-pomoc-141558/#post12579226
Ffrubka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 ooooo matko :-(:-(:-( znowu nie mogłam zalogować się na dogo... liczyłam, że tu wiadomości będą lepsze :-(:-(:-( Maleńka!! a już iskierka nadzieii dla Ciebie w postaci nowego domku się pojawiła (tak, tak, ale na razie to tajemnica) - musisz wyzdrowieć !! musisz !! musisz !!
Seaside Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 O Boże Ffrubka co ty mówisz???? :placz::placz::placz:
Recommended Posts