Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przyszło 30 zł , chyba od Gosi , i 50
Na pierwszej stronie jest rozliczenie ,
Soema , nie jestem w stanie wejść na boksery .
Napisz dziewczynom , ze albo niech do mnie zadzwonią , albo wyśla gg to podam im nr telefonu p Lucyny i jakoś się spotkają .

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nowe wiadomości

Sara jest bardzo skoczna i przemyślna . Potrafi wydostać się prawie z każdego ogrodzenia .Potrafi tez zadbać o siebie , czytaj - zapolować . Kur nie rusza , natomiast koty i króliki może zaatakować .Prawdopodobnie wlócząc sie po lasach , radziła sobie jak umiała .Włóczęgostwo ma juz zakodowane , więc nie można jej spuszczać se smyczy .
Natomiast na smyczy chodzi bardzo ładnie . Ma wielką zaletę , nie ślini sie i nie chlapie glutami :evil_lol:
Nie załatwia się na boksie . W charakterystyczny sposób szczeka , dając znak , że chce wyjśc .
Ranną łapę liże , musi ją pobolewać jeszcze .
Operacja będzie 7 lub 17 lipca .
Zaczyna przytywać i błyszczeć się

Posted

Sara wczoraj umarła .:-(

Niewydolność krążenia .Była cała sina . To stało się nagle .
Na ten tydzień miała wyznaczone badania i zabieg .:-(

Proszę darczyńców o wskazanie , na którego pieska przeznaczyc ich wpłaty ,

Ja , jeśli można , proponuje stara Gabi , która jest w hoteliku .

http://www.dogomania.pl/forum/f28/sznaucerka-gabi-w-hoteliku-szuka-stalego-domku-prosi-o-ogloszenia-132928/
Bardzo mi przykro :placz:

Posted

Biedulka :-(

Renia ma rację, przynajmniej odeszła czując się czyjaś- przecież ona nie wiedziała, że to nie jest jej dom na zawsze. Dzięki Biance i P.Lucynie nie zginęła pod kołami, zastrzelona, nie umarła samotnie w schronisku. To dużo, dużo więcej niż otrzymuje na koniec życia niejeden pies....

[']['][']

Posted

Biedna dziewczynka
[*]
[*] Bądź tam szczęsliwa na łakach i wśród przyjaciół.
Kochane Cioteczki - jak to dobrze, że zdążyłyście suni podarować jeszcze trochę miłości, opieki i dobra :loveu: