BIANKA1 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Znowu mnie wywala z netu . Ciągle mam komunikat , ze sieć bezprzewodowa jest niedostępna :mad: Gosia , czy możesz za mnie posłać moje konto chętnym osobom ? Bardzo proszę . Nie wiem , kiedy znowu bede miała dostęp :roll: Nie dzwoniłam , bo telefon tez nie łączy. A jak już mam połaczenie , to mało co słychać :shake: Quote
zuzek Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 tak, nie wiem czemu nie mam PW. jak juz pisalam na innym forum, pewnie cos zle zaznaczylam i stad to zamieszanie:) jeszcze nie mam takiej plynnosci w poruszaniu sie na forum,ale zalapie zaraz wszystko:) :evil_lol: Quote
zuzek Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 no i najwazniejsze, pieniazki na Sare wplacone!:loveu: Quote
GoskaGoska Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 wielkie dzięki zuzek - moze ktoś jeszcze się przyłączy ja na sunie przekazałam 36zl z bazarku innego pieska, ale i na operacje i na karmę to jeszcze wiele brakuje Quote
GoskaGoska Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 jako ze ciotka bianka ma klopoty z :comp26: to proszé w jej imieniu a przede wszystkim w imieniu Sary o pomoc :modla::help1: Quote
Hala Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ponieważ Bianeczkę wywala wciaż z dogo..podaję jej gg 1814736. :diabloti: Aha...Bianka mi tu dopowiada, że przyszło 6 i 20 zł...ale nie moze sprawdzić od kogo. Jednak i tak serdecznie dziękuje :). P.S. Lubię byc sekretarką Bianki.:) Quote
GoskaGoska Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 6zl jest od mnie, a dzis doslalam reszte 30zl: proszé pozniej dopisac ze to z bazarkow i kupujác Makrela 30zl i 6zl Pyza a 20zl to sie musi ktos ujawnic Quote
Soema Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 GoskaGoska napisał(a):jako ze ciotka bianka ma klopoty z :comp26: to proszé w jej imieniu a przede wszystkim w imieniu Sary o pomoc :modla::help1: GoskaGoska napisał(a):kto jeszcze pomoze suni?????? Pisałam pw i na gg do Bianki.. chciałabym wiedzieć jakie badania suka miała robione, jakie są wyniki. Jak się czuje sunia i jak się zachowuje. Chwilowo Fundacja ma wszystkie DT zajęte. Ale mamy osoby we Wrocławiu, które mogą pomóc. Ale musimy wiedzieć, jaki jest stan suki i jakiej pomocy potrzebuje, jakiej karmy, itd.. Może będzie możliwości zrobienia tańszych badań itd.. Quote
GoskaGoska Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 i jeszcze raz podniosę, nie wiem Soema czy będzie ci Biakna umiala odpowiedziec - bo to suni chyba 3 dzien, a wet z tego co zrozumialam na urlopie -a do tego nie ma srodkow finansowych, wiec chyba narazie czekamy az uzbiera się kwota na wizytę - a karma jesli nie trzeba bedzie jakies specjalistycznej - to najlepiej jakas dla karmiących suk- zeby sunia odzyla troche Quote
ewab Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Soema zapytała o bardzo istotne rzeczy i dobrze byłoby, by ktoś mógł odpowiedzieć. Na dogo i w realu jest bardzo dużo potrzebujących psiaków:placz: i niemal wszyscy zadajemy sobie pytanie, który z nich w danej chwili jest najbardziej potrzebujący:placz:. Quote
GoskaGoska Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 no tylko, ze nie zawsze da się odpowiedzi na wszystko od razu. Chyba, ze się mylę i Biance jak się uda połączyć to odpowie na pytania - ale zdjęcia suni chyba tak mowią dużo. Na pewno teraz jesli sunia będzie na tyle silna - trzeba usnąc guzy - trzeba zrobić wyniki itd - ale na to potrzebne są finanse min . Tak to cud , ze DT jest bezpłatny i jedyne jak na teraz to zbiera się finanse własnie na diagnozę i karmę dla suni. jak to będzie karma - wyjdzie w praniu jak juz będzie tyle srodków finansowych by zastanowic się nad wyborem lub gdy będzie potrzebna specjalistyczna Quote
ewab Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ja wiem, że problemy z informacją są natury obiektywnej. I wiem, że jest potrzeba wsparcia. Z doświadczenia wiem, że gdy darczyńcy są wyczerpująco i na bieżąco informowani, to są bardziej szczodrzy. Dlatego tak ważne jest by był dyżurny "informator" na dogo. Jeśli ktoś ma numer konta do wpłat poproszę na pw. Wpłacę coś jednorazowo, potam zależnie od możliwości i potrzeb. Quote
GoskaGoska Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 mi tu Bianka dala zadanie wysylanie konta - konto jest jej i jej tresc wiadomosci - wiec wysylam Quote
Soema Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Czyli suni wet jeszcze nie oglądał? Chcemy pomóc, są we Wrocławiu dwie osoby, ale musimy wiedzieć jaka pomoc jest potrzebna. Trzeba może zorganizować transport albo wizytę u porządnego weta. wybaczcie za pytania, ale zależy nam żeby pomóc bokserce. Quote
Hala Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Bianka prosi aby napisać : "staram się dodzwonić do pani Lucyny, ale bez skutku" Quote
Lidan Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Zaglądam wieczorkiem z nadzieją na jakieś nowinki o suni... Quote
ewab Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Soema, a może byłoby możliwe, aby dziewczyny z Wrocławia zabrały na razie sunie choćby tylko do weta. Gdybyśmy znali potrzeby Sary łatwiej byłoby prosić o pomoc. Bianka czy akceptujesz taką propozycję? Quote
Soema Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ewab napisał(a):Soema, a może byłoby możliwe, aby dziewczyny z Wrocławia zabrały na razie sunie choćby tylko do weta. Gdybyśmy znali potrzeby Sary łatwiej byłoby prosić o pomoc. Bianka czy akceptujesz taką propozycję? Szczerze mówiąc, nie wiem czy one są zmotoryzowane. Sunie koniecznie musi szybko zbadać wet, chociażby pod kątem przerzutów..:shake: poczekamy co tymczasowa opiekunka powie. Quote
BIANKA1 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Teraz rano dopiero udało mi się dodzwonić i nawet net działa . Sara jest bardzo skoczna , przeskakuje furtki i ogrodzenia . Chodzi po całej posesji , choć śpi w budzie . Nie czuje się z tego powodu skrzywdzona , nie jest wiązana . Kur nie atakuje , z psami sie zgadza , koty widzi z daleka , pewnie by chetnie pogoniła , ale nie z chęci zabicia , tylko dla rozrywki . W samochodzie pięknie jeżdzi . Pchły już padły , te z drugiego pokolenia też . Jest miła i fajna , p Lucyna rozpytuje w śród znajomych o ewentualny domek . Wet widział , w przyszłym tygodniu bedą badania i ustalenie terminu operacji . Będzie to rozległy zabieg połączony ze sterylką . Na poczatku tygodnia wyślę tam dzieci , te co ją wiozły do p Lucyny , żeby dali pieniądze , to moze jakieś zdjęcia zrobią . P Lucyna mówi , że daje radę , jak dziewczyny chcą ją zobaczyć , to moga się umówić i podjechać . P Lucyna ma samochód i wszędzie ją wozi gdzie trzeba . Jeśli chodzi o to , co powiedziała Gosia , że to dobrze , że tymczas jest bezpłatny , to nie tak do końca :cool3::evil_lol: Pewnie w rewanżu ja dostanę jakiegoś śmierdzącego padalca , jak onegdaj bywało :diabloti: To taka nasza współpraca właśnie :eviltong: Może mi się uda wejść na konto i sprawdzić stan , a jak tylko dostanę , to wkleję paragon za karmę i frontline -chyba . Jak cos , to piszczie na gg , które mi działa zdecydowanie częściej od reszty . Quote
SARA.dierra Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 a co to śmierdzący padalec ? :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: Quote
ewab Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Pieniążki poszły. Nie zaznaczałam czy na karmę czy na diagnostykę, zależy od potrzeb Sary, a te same znacie je najlepiej. Quote
GoskaGoska Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 myślę, ze jesli te osoby co chcą pomoc są z Wroclawia i p.Lucyna tez to własnie najlepszy rozwiązanie byłby jak by zobaczyły na żywo suczkę , bo takie spotkanie nie zastąpi nawet najlepszy opis ewab - dzięki w imieniu Sary Quote
Soema Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 http://www.bokserywpotrzebie.pl/psy/tulisiawroclaw.htm nazwano ją Tulisia :):) jak się dodzwonię do Dziewczyn z Wro, to spytam czy mogą podjechać. Czy ktoś może mi podać numer kontaktowy do Bianki, albo Pani Lucyny? Żeby się na miejscu umówiły na spotkanie albo inną pomoc. Quote
Recommended Posts