Bella1 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Miała boksia szczęście że na swojej drodze spotkała Ciebie Bianko Quote
gosikf & dogs Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Jestem. Co Sara teraz je? Zbiórka kasy bardzo potrzebna, zarówno na weta, trzeba leczyć te rany na łapach jak i na dobrą karmę i witaminy! Trzeba sprawdzić jej reakcje na koty, psy inne zwierzęta, może dzieci, jak się zachowuje w mieszkaniu. To konieczna podstawa, bez tego ani rusz z ogłoszeniami w celu szukania domu. Łańcuch to nie najlepszy pomysł więc z mieszkaniem warto spróbować. Sytuacja patowa, pomogła by sobie dobrym zachowaniem wśród innych psów, bo kojec na pewno dobrze jej się nie kojarzy... Quote
GoskaGoska Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 ...,ze bez tego ani rusz to się nie bardzo zgodzę, bo większość psów ze schroniska w ogłoszeniach nie jest tak doładnie opisana, a jednak robi się im ogłoszenia. Ale to tak na marginesie, sunia przede wszystkim potrzebuje teraz finansów na leczenie i operacje . Quote
GoskaGoska Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 na razie nie obiecuje - ale zbierałam pieniązki na karmę i już przelałam- piesek jednak znalazł dom stały, jesli nie będzie jakiś innych uzgodnien, każda wpłaca te pieniądze na bidę wybraną przez siebie - to cos wpadnie na sunię Quote
BIANKA1 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Udało mi się wejsć :roll: Ona je gotowane jedzenie . Do ludzi jest przekochana . Preferuje młodych facetów , bo przyczepiła sie jak rzep do zięcia . Reszta nie wiem . Bella , ja mam taką ogromna prośbę . Ja tu mam ciągle problem z siecią . Co chwilę znika . Internet też mam bezprzewodowy . Jak pogoda nie taka , to nie mogę wejsc . Niby wejdę , ale mam białą stronę , albo pisze , że połączenie zostało przerwane :mad: Czy możesz od czasu do czasu skontaktować się z p Lucyną i podpytać o Sarę ?No i napisać na wątku . Jak wczoraj rozmawiałam , to mi 3 razy rozłączyło , albo nic nie słychać .:shake: Quote
BIANKA1 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Właśnie dzwoniłam . Sara je gotowane indyka z ryżem i acana adult . Koopka ładnie , jest miła , kochana , pragnie kontaktu z ludzmi . jednym ruchem wywija głowę z obroży ,przeskakuje kojec , biega luzem po podwórku , kóz nie widzi , częśc psów widziała , ma z nimi kontakt i nie zjadła , uszy ma czyste , rana na łapie podgojona - nie liże jej , do cięcia są obie listwy , wet wie , niedługo przyjedzie zobaczyć , badania będą , ma 5-6 lat , zna komendy To tyle co zapamiętałam . P Lucyna podtrzymuje wersję " pies miastowy , co się zgubił , i był przetrzymywany przez wioskowego " Zna samochód , wie co to dom , tuli sie do człowieka robiąc " rogalik "wywala się kołami do góry , lubi buziaczki w czółko -czyli wszysto to , co pamieta z miastowego zycia . Quote
Bella1 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Obiecuję że jak będę miała jakieś wiadomości o Sarze zaraz postaram się napisać , może tylko z lekką przerwą na 10 dniowy urlop . Widziałam dziś Sarę :eviltong: , śliczna sunia ,grzeczna , kochana , taka typowa delikatna dziewuszka , pooglądałyśmy ją z każdej strony , na moje oko 5-6 lat , do zwierząt narazie ok , nawet mój Julek pomachał ogonkiem na jej widok i dał się powąchać ciekawskiej [ zazwyczaj boi się innych psów ] sierśc taka matowa i bardzo chudzinka ale co mnie przeraziło to te guzy na sutkach :shake: Kocham boksery , dziękuję Bianko uratowałaś cudną boksię Quote
GoskaGoska Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 a co ty tak Sarunia spadasz i tak mało ciotek zagląda Quote
BIANKA1 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Dziękuję za pomoc Sarze .:lol: ZUZEK , nie wiem dlaczego , ale nie mogę wysłać Ci pw z nr konta :shake: U mnie nie masz opcji pw :roll: Quote
GoskaGoska Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Bianka ale zuzek ma w kontaktach maila - więc moze mailem napisz dane do konta Quote
gosikf & dogs Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 W okolicach trzeciego przeleję grosz na Sarę, poproszę o dane do przelewu na pw, nie będzie to zawrotna kwota, ale grosz do grosza i będzie...:razz: Quote
SARA.dierra Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 moja Sawa też tak jak Sara znaleziona w lesie i tak jak ona łagodna ale robiła ze strachu pod siebie - tyle podobieństw :shake: Quote
GoskaGoska Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 no i pięknotka się pokazuje i prosi o pomoc. Quote
Recommended Posts