leni356 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Z bazarku Piromanki i mojego dla Miśka połowa jest dla Orena, bo Misiek poszedł już do domku, więc dopisuję 50 zł do jego wpłat [COLOR=RoyalBlue]Skarpetka Orenka:[/COLOR] bazarek - 200 zł :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] MagdaH - 20 zł miesięcznie :loveu: leni356 - 100 zł uzbierane :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] Poker - 60 zł :loveu: Poker - 20 zł miesięcznie :loveu: Maruda666 - 50 zł :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] Pani Ania - 30 zł :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] leni356 i Piromanka - 50 zł :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] Razem jednorazowych wpłat - [B]530 zł [/B] Razem deklaracji - [B]40 zł miesięcznie[/B] [COLOR=RoyalBlue][B]Bardzo serdecznie dziękujemy za wszystkie wpłaty i deklaracje[/B][/COLOR] :calus: Quote
leni356 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='Poker']wpłaciłam te 20 zł czyli w sumie 80 zł.[/quote] OK, już wpisuję. Bardzo Ci dziękuję :calus: Na pewno jutro będzie na koncie Quote
irysek Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 deklaracji miesiecznych jest 40zl - magdaH i poker Quote
irysek Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 oren sie wcale nie smuci. czeka jedynie na date wyjazdu, ktora zbliza sie wielkimi krokami :) Quote
Maruda666 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Do dziewiątego juz coraz bliżej :multi:. Czy Oren już spakował plecak? Quote
leni356 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Maruda666']Do dziewiątego juz coraz bliżej :multi:. Czy Oren już spakował plecak?[/quote] Orenek jest smutaskiem strasznym, ale niedługo już wyjdzie więc mam nadzieję że uśmiech na mordce się pojawi. Schron obiecała powiadomić Luka, żeby go przygotowali, więc powinien czekać w niedzielę Quote
irysek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 a ty nie na urlopie? ja sobie obiecalam, ze na wakacjach bedzie zero internetu... Quote
leni356 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='irysek']a ty nie na urlopie? ja sobie obiecalam, ze na wakacjach bedzie zero internetu...[/quote] nie, bo dzisiaj Toffusia jechała do Jamora więc musiałam internet znaleźć Quote
irysek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 hehe. toffusia czyli ta od pirani? podryzane kosmate cudo? lada chwila oren pojedzie do niny, a wtedy mu juz bedziemy nad morzem :) ale tez do kawiarenki bede musiala zajrzec. Quote
Ajula Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 dziewczyny, transport oczywiscie aktualny i pewny :cool3: ale może się okazać, że nie w niedzielę, a dopiero w poniedziałek, nie pogniewacie się? Quote
Ninka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 DOGO padlo w najgorszym czasie ;/ Otoz bede mogla Orena przyjac dopiero jak szczeniory znajda domy. Jest to warunek mojego TZta, ktory sie ode mnie wyprowadzil aktualnie... Bardzo Was przepraszam, jest szansa, ze sie uda. Pomozcie prosze!!! Od dzis do odwolania moge miec 1tymczasowicza... Quote
irysek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 a to klops. a moze tak oprocz allegro tych szczeniaczek wyslalabys ogloszenia do gazet (wyborcza i metro - bezplatne, a bardzo skuteczne). szybciej by dom znalazly. a bylo tak pieknie. nie ustalas z tzem ilosci mozliwych tymczasowiczow? ze nagle zrobil taka niespodzianke. pomyslec, ze jeszcze planowalas pomagac psom ze swarzedza... ja jestem za zmiana chlopaka !!! :) Quote
Ninka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='irysek']a to klops. a moze tak oprocz allegro tych szczeniaczek wyslalabys ogloszenia do gazet (wyborcza i metro - bezplatne, a bardzo skuteczne). szybciej by dom znalazly. a bylo tak pieknie. nie ustalas z tzem ilosci mozliwych tymczasowiczow? ze nagle zrobil taka niespodzianke. pomyslec, ze jeszcze planowalas pomagac psom ze swarzedza... ja jestem za zmiana chlopaka !!! :)[/quote] Uprzejmnie prosze o nie omawianie mojego zycia towarzyskiego na forum. Tak sie stalo i juz. Zrobie im jutro nowe zdjecia i nowe ogloszenia. Trzymam kciuki, jeszcze jest kilka dni... Quote
irysek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 to bylo wiesz co napisane, troche w zartach, a troche jak porada miedzy babkami. wiekszosc facetow taka jest, dlatego masa dziewczyn na dogo jest sama. bo faceci nie trawia jak sie pomaga komus i jak kobieta zajmuje sie czyms innym niz on wracajacy z pracy. nie bylo to zlosliwe tylko szczera prawda :) mozliwe, ze z nim nie ustalilas, ze planujesz tymczasowiczow. ja z moim zawsze ustalam i ta ilosc, ktora mamy, to mamy planowana. takze przykro mi bardzo, ze taki sie twoj tz okazal i cie zaskoczyl niemilo. jutro bedzie lepiej. Quote
Ninka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 W takim razie napisze tylko, ze wszystko bylo ustalone. Okazalo sie po prostu, ze co innego jest powiedziec, a co innego zobaczyc.. Jest jak jest. Skupmy sie prosze na szukaniu domkow!!! Quote
Maruda666 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Nie wiem co napisać :-(. Powtórzę tylko za Tobą Irysku ,,... a było tak pięknie" . Z drugiej strony, może lepiej, że to wyskoczyło teraz, a nie w momencie gdyby Oren juz był u Ninki. Cóż, wszystkiego się nie da przewidzieć :shake:. Jest jakieś wyjście awaryjne? Z bazarku jest dla Orena 40 zł. Quote
MagdaH Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='Ninka'][...]Skupmy sie prosze na szukaniu domkow!!![/quote] Kurde, Ninka, nie żebym się skarżyła, ale domków jak na lekarstwo:-( Nie wiem, czy to TYLKO wakacje, ja też zostałam z naręczem tymczasów (kocich)...ale od czego Allegro i ogłoszenia...wreszcie musi się udać:thumbs: Quote
leni356 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='Maruda666']Nie wiem co napisać :-(. Powtórzę tylko za Tobą Irysku ,,... a było tak pięknie" . Z drugiej strony, może lepiej, że to wyskoczyło teraz, a nie w momencie gdyby Oren juz był u Ninki. Cóż, wszystkiego się nie da przewidzieć :shake:. Jest jakieś wyjście awaryjne? Z bazarku jest dla Orena 40 zł.[/quote] Tak, jest wyjście awaryjne. Niestety jeśli stracimy transport w poniedziałek to płatny transport jest praktycznie równowartością miesiąca w hoteliku/płatnym dt :-( Maruda, dzięki za bazarek Quote
Ninka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Wiem, ze domkow jak na lekarstwo, wiem, ze wakacje, ale nie wiem co zrobic:placz: Sunie sa pooglaszane, sa 2domki potencjalnie zainteresowane-mam nadzieje, ze sie uda!!! I bedzie dla Orena lepiej, bo bedzie sam z moja sunia! Quote
Recommended Posts