agata51 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Dzień dobry, Kamyczku. Ciotka do piątku zarobiona po uszy, ale znajdzie jutro chwilkę, żeby polecieć na pocztę z kaską dla ciebie. Quote
madcat1981 Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Ciociu, zerknij no na rozliczenie w 2. poscie.Niewiele brakuje.Ale co z karmą, na ile jeszcze mniej więcej może wystarczyć? Quote
agata51 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Dowiem się. A może Sylwia zajrzy i nam powie. Quote
ivette3 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Wiosna wreszcie się pokazała i teraz do pełni szczęścia potrzebny Kamysiowi stały ,jego własny domek z ogródkiem :) Quote
agata51 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [quote name='madcat1981']Ciociu, zerknij no na rozliczenie w 2. poscie.Niewiele brakuje.Ale co z karmą, na ile jeszcze mniej więcej może wystarczyć?[/QUOTE] Śpij spokojnie, ciotka. Oj, Kamyku, pewnie wygrzewałeś się dzisiaj w słoneczku. Quote
__Lara Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='agata51']Śpij spokojnie, ciotka. Oj, Kamyku, pewnie wygrzewałeś się dzisiaj w słoneczku.[/QUOTE] Na pewno się wygrzewał, k(K)amienie tak mają ;) Quote
madcat1981 Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Uwaga, uwaga, pytanie do Sylwi: Jak stoimy z karmą - czy już trzeba zamówić i ile przesłać? Wybacz, ale mam takie zamieszanie ostatnio, że nie mam czasu zadzwonić :oops: Ale jak już jestem na dogo, to pytam ;-) Quote
willma Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Zabawy Kamyka (zebrane do kupy :).....hehehehe Nowa zabawka :) [IMG]http://oi40.tinypic.com/33n803m.jpg[/IMG] W locie :) [IMG]http://oi41.tinypic.com/24eue5w.jpg[/IMG] na spacerku z koleżanką :) [IMG]http://oi41.tinypic.com/35hliev.jpg[/IMG] [IMG]http://oi42.tinypic.com/a2xctg.jpg[/IMG] Quote
agata51 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 A temu to tylko żarcie w głowie - za gary już się bierze! Nic dziwnego, że taki gruby się zrobił. Sylwia, przyznaj się, podkarmiasz go swoimi tłuścioszkami. Zarządzam dietę odchudzającą. Kasiu, wyślij Kamykowi na karmę. Widzisz, że pusto w garnku. Quote
agata51 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Witaj, Kamyczku. Słonecznych spacerków życzę. Quote
AlfaLS Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 [quote name='agata51']Eh, nikt do psa nie zagląda...[/QUOTE] Zagląda, zagląda :lol: Quote
luka1 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Pies szczęśliwy to i zaglądanie spokojniejsze. A ja wczoraj dostałam info z allegro, że wywalają wszystkie moje aukcje, tak więc ciotka wykrakała. Ulżyłam sobie i napisałam co o tym myślę. Pewnie mają to głęboko, ale sobie ulżyłam. Quote
Selenga Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 [quote name='luka1']Pies szczęśliwy to i zaglądanie spokojniejsze. A ja wczoraj dostałam info z allegro, że wywalają wszystkie moje aukcje, tak więc ciotka wykrakała. Ulżyłam sobie i napisałam co o tym myślę. Pewnie mają to głęboko, ale sobie ulżyłam.[/QUOTE] Luka, oni wywalają aukcje adopcyjne już od nowego roku, prawie 3 miesiące... Wg allegro adopcja to nie sprzedaż a oni są portalem aukcyjnym służącym sprzedawaniu. Jak się chce cos oddać za darmo, to trzeba na tablica.pl - to też własność allegro, ale portal ogłoszeniowy. Kamień ma tam ogłoszenie i to wyróżnione, wyświetla się na początku rotacyjnie z innymi. I co miesiąc jest odnawiane. Quote
agata51 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 [quote name='luka1']Pies szczęśliwy to i zaglądanie spokojniejsze. A ja wczoraj dostałam info z allegro, że wywalają wszystkie moje aukcje, tak więc ciotka wykrakała. Ulżyłam sobie i napisałam co o tym myślę. Pewnie mają to głęboko, ale sobie ulżyłam.[/QUOTE] Ja nie krakałam, chcieliśmy nowej ustawy o ochronie zwierząt, no to ją mamy. Najważniejsze, że sobie ulżyłaś! [quote name='Selenga']Luka, oni wywalają aukcje adopcyjne już od nowego roku, prawie 3 miesiące... Wg allegro adopcja to nie sprzedaż a oni są portalem aukcyjnym służącym sprzedawaniu. Jak się chce cos oddać za darmo, to trzeba na tablica.pl - to też własność allegro, ale portal ogłoszeniowy. Kamień ma tam ogłoszenie i to wyróżnione, wyświetla się na początku rotacyjnie z innymi. I co miesiąc jest odnawiane.[/QUOTE] Ciotki, dziękujemy za ogłaszanie Kamyka. [quote name='AlfaLS']Zagląda, zagląda :lol:[/QUOTE] Cieszę się!!! Quote
agata51 Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Dzień dobry, Kamysiu. Ciotka jeszcze wyjdzie z psami na spacerek i pewnie troszkę się zdrzemnie. Quote
agata51 Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Ciotka musi uregulować swój tryb życia, bo zwariuje. Quote
Selenga Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 [quote name='agata51']Ciotka musi uregulować swój tryb życia, bo zwariuje.[/QUOTE] a wiesz, że ja to sobie też powtarzam codziennie między 3 a 4 nad ranem? i jakoś od 2 lat nic mi z tego nie wychodzi... Quote
Recommended Posts