szajbus Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 "Daj nam wiarę, że to ma sens, że nie trzeba żałować przyjaciół. Że gdziekolwiek są, dobrze im jest. Bo są z nami choć w innej postaci. I przekonaj, że tak ma być, że po głosach tych wciąż drży powietrze. Że odeszli po to, by żyć. Lecz tym razem będą żyć wiecznie." Quote
szajbus Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 [SIZE=5]Kolęda dla nieobecnych A nadzieja znów wstąpi w nas. Nieobecnych pojawią sie cienie. Uwierzymy kolejny raz, W jeszcze jedno Boże Narodzenie. I choć przygasł świąteczny gwar, Bo zabrakło znów czyjegoś głosu, Przyjdź tu do nas i z nami trwaj, Wbrew tak zwanej ironii losu. Daj nam wiarę, że to ma sens. Że nie trzeba żałować przyjaciół. Że gdziekolwiek są - dobrze im jest, Bo są z nami choć w innej postaci. I przekonaj, że tak ma być, Że po głosach tych wciąż drży powietrze. Że odeszli po to by żyć, I tym razem będą żyć wiecznie Przyjdź na świat, by wyrównać rachunki strat, Żeby zająć wśród nas puste miejsce przy stole. Jeszcze raz pozwól cieszyć się dzieckiem w nas, I zapomnieć, że są puste miejsca przy stole. A nadzieja znów wstąpi w nas. Nieobecnych pojawią się cienie. Uwierzymy kolejny raz, W jeszcze jedno Boże Narodzenie . I choć przygasł świąteczny gwar, Bo zabrakło znów czyjegoś głosu, Przyjdź tu do nas i z nami trwaj, Wbrew tak zwanej ironii losu. Przyjdź na świat, by wyrównać rachunki strat, Żeby zająć wśród nas puste miejsce przy stole. Jeszcze raz pozwól cieszyć się dzieckiem w nas, I zapomnieć, że są puste miejsca przy stole. [SIZE=5] Na zawsze w mej pamięci Quote
bela51 Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Wzrusza mnie Twoja pamięc o Baranku. Był jednym z pierwszych psów na dogo, ktoremu pomagałam i tez boli mnie jego bezsensowna smierc. Zycze Ci Pogodnych, Spokojnych Swiat i spełnienia marzen.:tree1: Quote
szajbus Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Kolejny Twój rok za TM psinko. Quote
coronaaj Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 bela51 napisał(a):Wzrusza mnie Twoja pamięc o Baranku. Był jednym z pierwszych psów na dogo, ktoremu pomagałam i tez boli mnie jego bezsensowna smierc. Zycze Ci Pogodnych, Spokojnych Swiat i spełnienia marzen.:tree1: Ja to samo ; byl jednym z pierwszych i ta smierc byla szokiem....pamietam Baranka , szkoda psinki. Quote
Szarotka Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Ciotka Szajbus jest niezawodna w swej pamieci. Quote
coronaaj Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Smutno mi dzisiaj bo odwiedzam same psinki za TM. Baranek zostanie w mojej pamieci na zawsze. Quote
szajbus Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Przyniosłam ci odrobinę wiosny. Pamiętam Quote
Recommended Posts