irenaka Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Bardzo mi się nie podoba kierunek w którym zmierza ta dyskusja. Właśnie tego chciałam uniknąć na tym wątku, zgodnie z życzeniem Sonikowej. Wręcz alergicznie reaguję również na takie sytuacje w jakiej była postawiona Nanhoo. Szanujmy opinię darczyńcy. Cieszę się, że w tej chwili już jest pełna jasność i kolejny raz już do tego nie wracajmy. [COLOR=black][FONT=Verdana]Zostawiamy ten wątek dla Bacy i Freda.[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana][/FONT][/COLOR] Quote
sleepingbyday Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 darczyńca sama sie biła z myślami, ja ją rozumiem, czyste emocje, łatwość decyzji to najczęściej kwestia łatwej sytuacji. Quote
irenaka Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Anna_33'] ...Moze wrocmy juz do zbierania deklaracja. Irenak na czym stoimy? ile stalych deklaracji brakuje?[/quote] Zgadzam się , czas się liczy też dla Bacy. Brakuje nam jeszcze 130,00 stałych deklaracji. Zaraz piszę do moda o zmianę tytułu. Quote
Soema Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='waldi481']Wiem,że nudzę,ale powiem tak: w grupie I myslę,że trzeba napisać do modów o podforum dla Owczarków Kaukaskich,a w ramach tego podforum zgromadzić Kaukazy potrzebujące pomocy.Nawet jakbym chciała założyć skarpetę w tej grupie to nie ma jak bo nie ma takiego podforum.Watek zakładam na psach w potrzebie.Tam przedstawię swoje propozycje związane z pomocą. E[/quote] A nie trzeba w "akcjach"? Quote
sleepingbyday Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 jak będzie skarpeta zalinkować proszę :razz: Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Mam przygotowane-tekst znaczy się.Jednak by go zamieścić musimy ustalić konto.Jakiś pomysł? E/W Quote
KWL Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Owczarki kaukaskie są w grupie II, [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f758/"]http://www.dogomania.pl/forum/f758[/URL]/ Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 a dlaczego?Zresztą mniejsza z tym.. Bez uzgodnienia wspólnie!konta do zbiórki nie założe wątku o skarpecie.. E/W Quote
Soema Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='waldi481']a dlaczego?Zresztą mniejsza z tym.. Bez uzgodnienia wspólnie!konta do zbiórki nie założe wątku o skarpecie.. E/W[/quote] Trzeba prosić jaką Fundację o pomoc...:roll: chyba, że na prywatne konto i bardzo systematyczne rozliczenia wtedy. Quote
irenaka Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Baca i Fred [COLOR=black][FONT=Verdana]przypominają[/FONT][/COLOR] się. Kto da piątaka;) Quote
sleepingbyday Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 właśnie, przetrząsajcie kieszenie. ,2 czy 5 zyla znajdzie się na pewno. Quote
Nanhoo Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 sluchajcie na tym watku [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f1160/staruszek-swiat-mis-bezpieczny-w-hoteliku-w-krakowie-dziekujemy-138535/?highlight="][B][COLOR=#000000]STARUSZEK Świat - MIŚ bezpieczny w hoteliku w Krakowie - DZIĘKUJEMY!![/COLOR][/B][/URL] dziewczyny deklarowaly wplaty stale, Frotka zablokowala wplaty (:shake:) bo bylo dosyc :angryy: i teraz calosc utrzymania Miska w hotelu pokrywam ja. Moze by tak ladnie poprosic te dziewczyny ktore deklarowaly wplaty zeby zamiast na Miska bo ma sponsora dozucily do Bacy albo na Freda? Moge popisac troche PW co o tym myslicie? Quote
Anna_33 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Nanhoo, nawet nas nie pytaj )) jak masz szanse, to probuj, moze sie uda. Dziekujemy Quote
Ninka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Witajcie, mam wstepnie zarezerwowane miejsce w hotelu w Bogatyni, dla duzego, problemowego psa. Miala pojsc do niego Mala Mi, ale niestety biega juz za teczowym mostem:placz: Nie chcialabym zeby sie zmarnowalo, dlatego prosze o informacje jesli macie kandydata. Hotel prowadzi wykwalifikowany treser psow, specjalizujacy sie w wyprowadzaniu ich z agresji, osoba znana na forum, i polecona przez dogomaniaczke. W cenie hotelu jest opieka, wyzywienie, oraz wlasnie wyprowadzenie z agresji! Miejsce od 05.07, czyli juz niebawem. Koszt-450zl. Jesli uda mi sie znalezc kogos, z kim w/w Pan mial juz stycznosc-jest mozliwosc wplaty w ratach!!! Quote
irenaka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Ninko:loveu: Dziękujemy. Poczekamy aż wypowie się na ten temat Anna_33. Plany co do Bacy i Freda są takie, aby pojechali razem na jeden DT 2x400,00. Quote
Soema Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 KWL, założyłeś wątek? Może tego psaz Nowodworu do tego hotelu wziąć? Quote
Ninka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Przepraszam, wlasnie wyszla na jaw moja ignorancja.. Przed kaukazami zawsze czulam respekt, i klapanie zebami niezaleznie od powodow uwazam za agresje, z ktorej mozna psa wyprowadzic. Jesli pies gryzie, i nie jestesmy w stanie ustalic dlaczego, wtedy jest problem:-( Quote
KWL Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Baca nie jest agresywny, jest nieufny to co innego. Fred jest wręcz podręcznikowo opanowany. Dziwne ale jeśli ostatnio mamy jakieś kłopoty z wielkopsami to już raczej odwrotnie - nieufność, lękliwość, olewanie świata i brak chęci życia... Quote
Ninka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 130zl ode mnie, miesiecznie, prosze o numer konta i przypomnienia. Mozemy juz wyciagac kolejnego psiaka??:evil_lol: Mam tylko jedno "ale". Pieniadze moge juz przelac, ale zebym pod koneic miesiaca nie zostala bez grosza, jutro wystawie bazarek/bazarki i napisze, ze to pieniazki wlasnie na Bace i Freda. Moze tak byc? Quote
Anna_33 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Podczepiam sie pod pytanie ) KWL, link do watku prosze :diabloti: Nineczko, to swietna propozycja i jestem wiecej niz pewna, ze skorzystamy, tylko ze... Baca i Fred na pewno pojada do jednego dt. [B]Ale ciagle brakuje nam deklaracji stalych wplat na 130 zł miesiecznie :shake: [/B] Mamy plan wyciagniecia reszty kaukazow z Boguszyc. Juz nie wiem, musimy je policzyc porzadnie, ale jeszcze chyba 4. Plan rozbija sie tylko o jedno, o kase po prostu. Druga sprawa, pies KWL. Jesli juz ma watek, to tam rozpocznie sie zbiorka na niego. I on potrzebuje kasy na juz.Jesli rozdmuchamy watek, to moze on by tam pojechal? My na razie blagamy o te 130 zł, pozniej bedziemy szukac dla nastepnych psow. [U]Prosimy o deklaracje, nawet te najmniejsze, rzedu 5, 10 zł miesiecznie. Takie male cegielki moga wiele :-)[/U] Quote
Maruda666 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 To ja dodam tych 30 miesiecznie - zostanie już tylko 100zł do zdobycia Quote
Ninka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Jak tak sobie patrze i licze, to widze, ze aktualnie 30zl na plusie!!! Ponawiam prosbe o numer konta. I zglaszam wniosek o rozpoczecie zbiorki pieniedzy an pieska od KWL!!! Quote
morisowa Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 czyli Baca i Fred mogą już "pakować walizki" :multi: Quote
Recommended Posts