Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

3 x napisał(a):
mam jeszcze 10 zł dla kaukazów z bazarku :)
wysle jutro, bo dziisaj mi sie na tamtym koncie skończyły pieniązki
a pisze tutaj, zeby nie zapomniec ;)

przelalam bazarkowe brakujące 10 zł na kaukazy :)

Posted

Wesołych Świąt giganciki...tulę i mocno trzymam za Wasze szczęście i ciepłe serce ludzkie,które na stałe pokocha Waszą niezależność!!!
Nowy Rok przyniesie Wam szczęście!!!

Świąteczne życzenia dla wszystkich chłopakolubnych cioteczek!

Posted

wesołych raz jeszcze. skontaktowałam się z tulą i jakoś jak się te wszystkie święta przewalą pojedzie do biafry ponad 10kg karmy dla nerkowców.

poza tym bazarek - ale dopiero po świętach wpłacam, bo czasu nie ma...

Posted

patrzcie co znów mamy dla chłopaków:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/176473-SA-odkoA-ci-dla-kaukazA-w-do-9-01-d0-22[/url]

zapraszam do kupowania i podnoszenie :)

Posted

rencia42 napisał(a):
Witam podajcie namiary gdzie wysłać pieniążki.One są takie piękne.

wysyłam na pw. Ogromnie dziękuję za każdą pomoc. Koszty są ogromne, Biafra wszystko dla nich zrobi, ale nie wolno jej zostawić z tym samej.. Dała im w końcu wspaniałe, spokojne miejsce :)

Posted

dzieki Murce i jej słabości do słodyczy z bazarku czekoladkowego, który zakończył się w tempie eksperesowym dla kaukazów będzie 22,22 ;)
co przeleję jak tylko wpłynie mi na konto :)

o allegro pamietam najpóżniej będzie jutro :)

Posted

3 x napisał(a):
dzieki Murce i jej słabości do słodyczy z bazarku czekoladkowego, który zakończył się w tempie eksperesowym dla kaukazów będzie 22,22 ;)
co przeleję jak tylko wpłynie mi na konto :)

to był naprawdę ekspresowy bazarek, pieniązki od Murki juz u mnie a raczej juz w drodze do kaukazów :)
przelalam 23 zł
"bazarek dla kaukazów od 3 x"

Posted

sonikowa napisał(a):
3x, wielkie dzięki, choc czuję się nieswoją wiedząc, że na krwawicy Gremlina żeruję ;-)

a ja nie :evil_lol:

a tak poważnie wystarczy ze powiem Gremlinowi ze to na kaukazy a juz chłop promienieje :razz:
a jeszcze bardziej jak zaglada na watek a tam juz po bazarku :)

Posted

dzień dobry kaukazy :)
to ja, sprawczyni ogłoszeń w necie dla Bacy, nareszcie moje modły zostały wysłuchane.
Dostałam dziś bardzo sensownego maila z zapytaniem o Bacę:
Witam, Proszę o kontakt z sprawie Bacy. Dzwoniłam na podane nr, ale jeden niewłaściwy a pod drugi nikt nie odpowiada. Najprawdopodobniej mam dom dla tego pieska u mojego znajomego. Chciałabym dowiedzieć się kilku szczegółów. Pozdrawiam Patrycja
Zależy mi na szybkiej odpowiedzi, do kogo podać maila?

Posted

http://www.autogielda.pl/zwierzeta_domowe_psy_owczarki_kaukaskie,oddam_owczarka_kaukaskiego,II97PXFYC.html

hmmm... teraz dopiero zaskoczyłam co jest nie tak....
z uwagi na to, że na tej stronie koniecznie trzeba wypełnić wszystkie pola, w nr stacjonarnym wpisałam ciąg liczb (to pewnie ten nr. którego nie ma), natomiast drugi nr (tel. komórkowy) wzięłam chyba z wątku - nie za dobrze pamiętam, bo trochę mam poogłaszanych psów a Bacę ogłaszałam w pażdzierniku i od tego czasu odnawiam mu ogłoszenia.
Ogłoszenia robię na podstawie informacji z garnek.pl
http://www.garnek.pl/szukam/7469842/baca-stroz-przygarnij-a-nie

Posted

Skontaktowałam się z Panią , która jest zainteresowana Bacą.
Znajomy potrzebuje psa do pilnowania. Spory teren...własny kojec, spokój bez ludzi :roll:
Miałby szczekać i pilnować .

Baca raczej mało szczeka i większość dnia przesypia.
Pani nie doczytała w jakim on jest wieku .
Chyba zdecydują się na jakiegoś młodszego psa.