3 x Posted March 3, 2019 Author Posted March 3, 2019 Dnia 23.02.2019 o 20:50, ludwa napisał: yhy, w typie belki nie znasz się ;) Maciej to surykatka widziałaś kiedyś grubą surykatkę? ;) Quote
ludwa Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 14 godzin temu, 3 x napisał: nie mogę dodawać zdjęć ;( ha, bo chciałaś Maciejce dokuczać:) Quote
3 x Posted May 22, 2019 Author Posted May 22, 2019 tadam ! żyjemy :) kilka zdjęć: pędziMacia i zwróćcie uwagę, że Prodziu tez jakiś oderwany od podłoża ;) także ten tego do polizania ;) Quote
3 x Posted July 16, 2019 Author Posted July 16, 2019 siemka, żyjemy :)ciekawa jestem czy ktos tutaj jeszcze zagląda ;) jakiś czas temu po naszym osiedlu błąkał się kaukazik, wiecie taki Fredzio więc mieliśmy do niego słabość błąkał się i błąkał ale zorganizowała się grupa sąsiadów i przy pomocy TROPu udało się go po kilku miesiącach odłowić i tak Puszek pojechał na Paluch w weekend dostał Puszek obroże po Fredziu bo te paluchowe były dla niego za małe ;) wygląda dumnie :) i jest do adopcji, zobaczcie sami :)https://www.napaluchu.waw.pl/czekam_na_ciebie/wszystkie_zwierzeta_do_adopcji/011901807?fbclid=IwAR2m9k6AqGPwe6WVZpzfB0ijKhK52LJac8qltB9dDMgGm2ti-O5_DEQ2imU wiecie, że my , Fredzio, chętnie ale .. my mamy Macia na wiecznym tymczasie ;), ewidentnie coś w naszym psim zyciu coś poszło nie tak ;) ale ... olać to ;) jeszcze trafimy na swojego FredzioPuszka :) zdjęcie Puszka na Paluchu autorstwa Kasi Kielar :), która dba o chłopaka całym sercem :) 1 Quote
3 x Posted November 3, 2019 Author Posted November 3, 2019 Dnia 24.08.2019 o 21:43, łamAga napisał: A może jednak ? ;) śliczny chłopak <3 Piękny i z wyglądu i z charakteru jednak w psim życiu jestem bardziej rozumem niż sercem ;( Quote
3 x Posted December 20, 2019 Author Posted December 20, 2019 pamiętacie Pusia? kilka postów wyżej są jego zdjęcia Pusio ma teraz piękny uśmiech, ale musimy oddać część pieniążków tzn wolontariuszka założyła kasę, żeby ratować mu kły a nie usuwać 4Dogsy udostępniły zbiórkę na ten cel tutaj link do zbiórki https://www.ratujemyzwierzaki.pl/na-zdrowy-usmiech-puszka?fbclid=IwAR1NyIiz8EaUfJ2WjeFgShIKHlwLiaJ3MBCbHXoNtVa1jDXY5wUYF5Gvgc4 Quote
3 x Posted January 28, 2022 Author Posted January 28, 2022 o kurde, naprawdę nie pisałam tutaj od końca 2019 r? żyjemy, w komplecie. Maciucha się sypie. ale dajemy radę 🙂 1 Quote
3 x Posted July 25, 2022 Author Posted July 25, 2022 a kuku Macio u weterynarza bo tam na bank jest coś do jedzenia 😉 Mamy się dobrze, o dziwo wszyscy 🙂 Macio ma szereg chorób wszelakich ale jeszcze o nich nie wie, więc zupełnie nie przeszkadzają mu one w egzystencji 😉 Prodek popsuł się w łapę, żeby było zabawniej to w ogóle nie widomo co jest i dlaczego. ale na szczęście leki działa więc oby to już było z górki i po kłopotach. ja sama zaangażowałam się w pomoc Ukraińcom. dlatego, gdyby okazało się, że jednak ktoś tutaj jeszcze zagląda to zostawię link do zrzutki jaką zorganizowaliśmy z kolegą dla jego kuzyna, który walczy w ZSU. Wraz z grupą znajomych pomagamy im ile możemy, ale mamy ograniczone możliwości, jak każdy. Dlatego szukamy w każdym miejscu możliwego wsparcia. Sama mam kontakt z Saszą, mogę powiedzieć, że chłopaki są już zmęczeni wojną ale wierzą, że wygrają. Wiedzą też, że nie mają innego wyjścia, jak walczyć. Niestety, ale tracą dużo sprzętu, dlatego staramy się im pomóc. Gdyby ktoś też chciał ich wspomóc to zostawiam link do zrzutki, która firmuję swoim imieniem i nazwiskiem https://zrzutka.pl/wsparcie-dla-obroncy-ukrainy z góry dziękuję 🙂 Quote
Recommended Posts