sleepingbyday Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 no, mój mazowiecki stróżujący nie boi się niczego, wszystkie psy napada jak leci, tzn chciałby (8kg żywej wagi), ale jak zobaczył u siebie w domu freda z juniorem, to - dosłownie - oczy w słup postawił i szczena mu opadła :-) Quote
Saththa Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 A 3x ma Kaukaza i tybcia :) Wiem przecież. Wyraźnie pytałam o SMOKI zdaje mi się... Jak się 3x pojawi to od razu będzie wiedzieć p co pytam :) Takie imiona męskie mają :) i są w akwarium ehhh Quote
Gremlin Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Slyszalam ze "polska jesień" w tym roku ma trwac do polowy listopada... Aaaaaaaaa!!! Jak sie nazywaja Twoje smoki? W sensue gatunku? W pizdu zapomnnialam ehhh a wczoraj widzialam cos "prawie" podobnego Nazywa się Wacek i ma 25 cm (a jeśli chodzi o gatunek... to aksolotl meksykański) ;) Quote
*Magda* Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Nazywa się Wacek i ma 25 cm (a jeśli chodzi o gatunek... to aksolotl meksykański) ;) Aż sobie wygooglowałam, żeby zobaczyć co to za stwór u Gosi :) Fajnie to wygląda :) Quote
sleepingbyday Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 i po co pytałaś. teraz masz. tego wpisu nie da się odzobaczyć.... Quote
Saththa Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 i po co pytałaś. teraz masz. tego wpisu nie da się odzobaczyć.... pytałam 3x nie mogłam przewidzieć :P Quote
angineuuka Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Tak sadzilam, ze chodzi o aksolotka :) Quote
inka33 Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Się pochwalę, że tego lata nie wylatywałam malowniczo z żywopłotu! :) PS. Bomba była niewyraźna, bo jej było niewyraźnie w szalonym towarzystwie, o! ;) Quote
rencia42 Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Co słychać u Freda .Cicho się zrobiło jakoś. Quote
3 x Posted October 25, 2015 Author Posted October 25, 2015 Co słychać u Freda .Cicho się zrobiło jakoś. u Fredzia gra i buczy :) jak na swoje lata czuje się superowo, co nas niezmiernie cieszy :) chrapie jak chrapał ;) teraz dodatkowo jak śpi superancko zakłada łapkę na łapkę - mówię wam cud, miód i orzeszki :) Prodziu w końcu odżył po jesiennych cieczkach futro nabrało koloru i odzyskał trochę masy tradycyjnie Fredzio by zjadł wszystko Prodziak ma jedzenie gdzieś Zdjecie Fredzia sprzed chwil dosłownie kilku tradycyjnie, Fredzio pozowanie miał tam gdzie ma i wszystko inne ;) i Prodziu cicho bo jakoś nie ogarniam nowego dogo nadal poza tym sie wakacjowaliśmy - kolorowo ;) no i tradycyjnie, nie wiem jak u was ale mi w pracy jakoś tak wychodzi, że trza pracować ;) Quote
rencia42 Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Dziękuje za info.Zdjęcia miód na moje serducho.Ja tez nie ogarniam do końca nowego dogo. Quote
3 x Posted October 30, 2015 Author Posted October 30, 2015 Dziękuje za info.Zdjęcia miód na moje serducho.Ja tez nie ogarniam do końca nowego dogo. postaramy się poprawić :) Macie fajne dywaniki na podłodze ;) bardzo fajne :) Quote
Saththa Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Nieeeeeech żyje żyje nam!!!! NIech zyjeeeeeeeeeeee nam! A Kto?? :D Quote
3 x Posted November 3, 2015 Author Posted November 3, 2015 Nieeeeeech żyje żyje nam!!!! NIech zyjeeeeeeeeeeee nam! A Kto?? :D Fredzio ! dzisiaj mija 3 lata jak Fredzio zamieszkał z nami <jupi ja jej> w ramach prezentu Fredzio walnał wczoraj klocka na dywanie ;) cóz mogę rzec - wolno mu ;) Quote
rencia42 Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Powiem tak-jemu wszystko powinno być wolno zrobić.Frdziu jest cudny. Quote
3 x Posted November 7, 2015 Author Posted November 7, 2015 Powiem tak-jemu wszystko powinno być wolno zrobić.Frdziu jest cudny. i dokładnie tak jest ;) Quote
3 x Posted November 21, 2015 Author Posted November 21, 2015 Sto lat sto lat :) Dzisiaj Klunio kończy trzy lata :) jeszcze rok i będę miała majestetycznego tybcia w domu :) Quote
Saththa Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Oooooooj!!! Spóźnione szczere sto lat :) I oby Ci się sprawdziło :D Quote
maciaszek Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Najlepszego :) Dla Prodziaka i dla Was! Quote
sleepingbyday Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 o, a tort byl? sto lat chłopie :-) Quote
Recommended Posts