Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sonia&me napisał(a):
Tak:multi: Lisia(o przepraszam Figa:loveu:) do góry brzuchem:loveu: świetne foty;)

To świetnie:multi:

Zanim dogo "się naprawi":tard: to trafimy do nieba. Za cierpliwość:grab:

Posted

elmira napisał(a):
To świetnie:multi:

Zanim dogo "się naprawi":tard: to trafimy do nieba. Za cierpliwość:grab:

Dokładnie. Ja się ciągle nie mogę zalogować o zdjęciach już nie mówię.:nonono2: Buziole dla Figi:loveu:

• 2 months later...
Posted

Dzisiaj byłam z wizytą u Figi. Teraz to prawdziwa królowa.

Tu ze swoją Panią.
Lisia zmężniała, futro ma niesamowite.

CD fotek nastapi, ale powoli sie wgrywają.

Posted

Buldożek Kryzys;)

Bardzo gościnny chłopak. przyniósł mi swoją zabawkę do tarmoszenia.

Ale to Figa była w centrum zainteresowania.

Figa poczuła się tak pewnie, że ustawia Kryzysa.

Pani Figi mówiła, że Figa dzis jest wyjatkowo miła, bo nie warczy na Kryzysa.
(Dziekujemy Ci Figo;))

Posted

I to na tyle fotek małej księżniczki.

Można podziwiać, bo jest kogo:) Słowa nieopisanego zachwytu jak najbardziej wskazane!

Ta mała ślicznotka się śmieje? Widzicie?

Posted

Serdecznie witam i bardzo dziękuję za piękne fotki i za bardzo miłą wizytę.
Wydaje mi się, że w rzeczywistości Figa jest bardziej ruda, w rodzinie żartują, że to nowa rasa psów - lisek mazowiecki. Bardzo miła i przytulaśna, niestety Kryzys też i tu jedynie dochodzi do zazdrosnych spięć. Choć ciocia opowiadała, że gdy chciała ukarać Figę i wzięła do tego celu trawkę to Kryzys stanął w poprzek i bronił Figi. I nawet wyglądał groźnie. Na spacerze, gdy Kryzys obszczekuje się z psami to Figa też podbiega i razem szczekają. Taka się robi normalna, to mnie najbardziej cieszy, bawi się, potrafi szaleńczo biegać po domu z Kryzysem. A że ma dominujący charakter to dobrze, Kryzys jej nie podskoczy :)
Pozdrawiam serdecznie
Hanka

Posted

Pani Haniu, to ja dziękuję, że znalazła Pani czas. Fotki niektóre nieostre i słabe, ale jak ja mogłam się na nich skupić przy Kryzysie i Fidze? :)

Świetnie, że psy się tak zgrały. A Figa wyglada na prawdę pieknie, za co Pani bardzo, bardzo dziękujemy!!!

Posted

A największe podziekowania od nas.Lisia (Figa, przepraszam, cały czas myślę o niej Lisia) wygląda fantastycznie.Nawet nie mogliśmy marzyć o tym u nas.I naprawdę śmieje się:multi::multi::multi:.Dziękujemy za opiekę nad rudasem i za tyle radości, którą daliście psinie. Elmi, a Tobie dzięki za wizytę i fotki.A Luka mi powiedziała, że są nowe fotki i wiadomości.Dzięki,Luka.I w ogóle dzięki wszystkim ludziom kochającym zwierzaki i już.