sonia&me Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Tak:multi: Lisia(o przepraszam Figa:loveu:) do góry brzuchem:loveu: świetne foty;) Quote
elmira Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 sonia&me napisał(a):Tak:multi: Lisia(o przepraszam Figa:loveu:) do góry brzuchem:loveu: świetne foty;) To świetnie:multi: Zanim dogo "się naprawi":tard: to trafimy do nieba. Za cierpliwość:grab: Quote
izzie1983 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Dzięki Elmira :evil_lol: Przepraszam Haniu, że nie wstawiłam wczoraj, ale miałam straszne problemy z forum a potem to już spać poszłam :oops: Quote
sonia&me Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 elmira napisał(a):To świetnie:multi: Zanim dogo "się naprawi":tard: to trafimy do nieba. Za cierpliwość:grab: Dokładnie. Ja się ciągle nie mogę zalogować o zdjęciach już nie mówię.:nonono2: Buziole dla Figi:loveu: Quote
elmira Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Dzisiaj byłam z wizytą u Figi. Teraz to prawdziwa królowa. Tu ze swoją Panią. Lisia zmężniała, futro ma niesamowite. CD fotek nastapi, ale powoli sie wgrywają. Quote
elmira Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Buldożek Kryzys;) Bardzo gościnny chłopak. przyniósł mi swoją zabawkę do tarmoszenia. Ale to Figa była w centrum zainteresowania. Figa poczuła się tak pewnie, że ustawia Kryzysa. Pani Figi mówiła, że Figa dzis jest wyjatkowo miła, bo nie warczy na Kryzysa. (Dziekujemy Ci Figo;)) Quote
elmira Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 I to na tyle fotek małej księżniczki. Można podziwiać, bo jest kogo:) Słowa nieopisanego zachwytu jak najbardziej wskazane! Ta mała ślicznotka się śmieje? Widzicie? Quote
Ziutka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 elmira napisał(a): Ta mała ślicznotka się śmieje? Widzicie? Widzicie :multi: :loveu: :multi: i ogromnie się cieszycie :multi: Quote
luka1 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 faktycznie się cholera smieje :multi: Quote
kasik wawa Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 wow:crazyeye::crazyeye::crazyeye: slowa uznania Quote
haber23 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Serdecznie witam i bardzo dziękuję za piękne fotki i za bardzo miłą wizytę. Wydaje mi się, że w rzeczywistości Figa jest bardziej ruda, w rodzinie żartują, że to nowa rasa psów - lisek mazowiecki. Bardzo miła i przytulaśna, niestety Kryzys też i tu jedynie dochodzi do zazdrosnych spięć. Choć ciocia opowiadała, że gdy chciała ukarać Figę i wzięła do tego celu trawkę to Kryzys stanął w poprzek i bronił Figi. I nawet wyglądał groźnie. Na spacerze, gdy Kryzys obszczekuje się z psami to Figa też podbiega i razem szczekają. Taka się robi normalna, to mnie najbardziej cieszy, bawi się, potrafi szaleńczo biegać po domu z Kryzysem. A że ma dominujący charakter to dobrze, Kryzys jej nie podskoczy :) Pozdrawiam serdecznie Hanka Quote
elmira Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Pani Haniu, to ja dziękuję, że znalazła Pani czas. Fotki niektóre nieostre i słabe, ale jak ja mogłam się na nich skupić przy Kryzysie i Fidze? :) Świetnie, że psy się tak zgrały. A Figa wyglada na prawdę pieknie, za co Pani bardzo, bardzo dziękujemy!!! Quote
Lilek Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 A największe podziekowania od nas.Lisia (Figa, przepraszam, cały czas myślę o niej Lisia) wygląda fantastycznie.Nawet nie mogliśmy marzyć o tym u nas.I naprawdę śmieje się:multi::multi::multi:.Dziękujemy za opiekę nad rudasem i za tyle radości, którą daliście psinie. Elmi, a Tobie dzięki za wizytę i fotki.A Luka mi powiedziała, że są nowe fotki i wiadomości.Dzięki,Luka.I w ogóle dzięki wszystkim ludziom kochającym zwierzaki i już. Quote
Recommended Posts