Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kasik wawa napisał(a):

przeciez ona jest cudowna

Prawda, że cudeńko ? :loveu:
I domek niechaj się szybko jakiś znajdzie no :placz:

Elmirko napisz jak będziesz miała czas cosik o Lisi żebym mogła dodać na stronkę naszą :)
Tak jak o Celci napisałaś :)

Posted

kasik wawa napisał(a):
ja wpadam
i modle si epo cichu o szybki domek
przeciez ona jest cudowna

Dzieki :)

A Lisi porobię ogłoszenia, ale dopiero w niedzielę...kiedy zdam ostatni egz.:roll:

Posted

Lisia jest totalnie bezproblemowa, ale ma swój charakterek :)
Kiedy wychodze z nia na spacer, to nie tak, że ja dyktuje ile spacerujemy. Lisia jak juz nie ma ochoty ze mna chodzić, to wraca. Problemu nie ma, gdy Lisia wychodzi z TZ-tem. Wtedy chce się jej spacerować;)

Lisia bedzie idealnym psem do domu z dziećmi, bo jest bardzo delikatna i madra.

Posted

Ziutka napisał(a):
Elmirko trzymam kciuki za egzamin :kciuki::kciuki::kciuki:

Dzieki :) Dzis juz po. Miałam na 8. Jeszcze jutro mam ostatni i balanga;):evil_lol: Balanga polegać bedzie na tym, że w końcu sie wyspię:diabloti:

Posted

[quote name='elmira']Dzieki :) Dzis juz po. Miałam na 8. Jeszcze jutro mam ostatni i balanga;):evil_lol: Balanga polegać bedzie na tym, że w końcu sie wyspię:diabloti:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Ziutka']
Elmirko napisz jak będziesz miała czas cosik o Lisi żebym mogła dodać na stronkę naszą :)
Tak jak o Celci napisałaś :)

Oj Ziutka ze mna juz całkiem źle:placz: ;)
Dopiero zauwazyłam to, co napisałaś (chyba faktycznie powinnam się wyspać:diabloti:)

"Sunia ma ok. 3 lata. Jest malutka, waży ok. 6kg. Mierzy, ok. 20-25cm. Jest lękliwym psem, ale nie reaguje agresją. Inne psy omija z daleka, ale myslę, że przyzwyczai się do nich, kiedy nabierze pewności siebie. Liśka jest bardzo cichym psem. Zostawiona w domu sama, nie piszczy, nie wyje, nie szczeka i nie niszczy. Załatwia się na dworze.
Praktycznie cały dzien przesypia w kocim legowisku.
Lisia bardzo ładnie reaguje na dzieci i na dorosłych"

Taki opis wysłałam w emilach;)

Liśka dzisiaj mnie zadziwiła. Tak to niesmiała dziewczynka, a dzis wyszło z niej zuo:evil_lol: Obszczekała suke sasiada, zjezyła się straszliwie:crazyeye: Po prostu bestia...no może bestia w wydaniu mikro.

Posted

elmira napisał(a):

"Sunia ma ok. 3 lata. Jest malutka, waży ok. 6kg. Mierzy, ok. 20-25cm. Jest lękliwym psem, ale nie reaguje agresją. Inne psy omija z daleka, ale myslę, że przyzwyczai się do nich, kiedy nabierze pewności siebie. Liśka jest bardzo cichym psem. Zostawiona w domu sama, nie piszczy, nie wyje, nie szczeka i nie niszczy. Załatwia się na dworze.
Praktycznie cały dzien przesypia w kocim legowisku.
Lisia bardzo ładnie reaguje na dzieci i na dorosłych"

Taki opis wysłałam w emilach;)

Już dodaję Lisiczkę na stronkę :loveu:

Posted

Jeszcze jedna zaleta (wsród i już tak licznych) Lisi to wspaniały apetyt. Mała nie wybrzydza. Dzisiejszy makaronik z mieskiem i warzywa zniknał bez śladu. Suche chrupie z dostojeństwem. Ona tak ma, jest po prostu psia damą ;)

Posted

I kolejna obserwacja.
Liśka, pomimo mikrych gabarytow jest swietnym psem stróżującym ;) Reaguje na obcych za siatką/ogrodzeniem i pedzi, ile sił w małych łapkach, żeby ich oszczekać. Co fajne, nie jazgocze z byle powodu, tylko pokaze, ze pilnuje i wraca, zeby cmoktać kość, albo po prostu sie położyć. Liśka w ogóle z resztą nie jazgocze, bo ma ładny głosik. O jazgocie cos wiem, bo mam dwie szczekawki za płotem ;)

Posted

Dzisiaj Lisia robiła za ozdobę mojej skromnej osoby;) Niosłam ja pod pachą jak jakiegos jorka lub innego cudaka. Byłysmy na zakupach. No, no.
Bardzo dużo osob zwracało na nia uwagę. Ona jest na prawde urocza. I tak spokojna, że wyjscie z nia gdziekolwiek to przyjemność.
Jest super spokojna w samochodzie. Siedzi sobie taki rudy misio i wygląda przez okno.
Dzisiaj ja wykapałam. I znów takie samo podporzadkowanie.
Taki piesek to skarb :)

Posted

Ziutka napisał(a):
Uda sie napewno :cool3:

Dokładnie!!! Lisi sie udało.

Dzisiaj pojechała do nowego domu. Będzie miała kapitalnego kolegę-buldożka. A przede wszystkim wspaniałych ludzi i mnóstwo miłości.

Bardzo sie cieszę, że ta malutka królewna znalazła szczęście!