Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jami napisał(a):
Śliczne tylko te zatrzaski takie nie ładne ;)
Ja mam zamiar zakupić kilka taśm i zrobić dwa półzaciski. A co do szelek to pewna nie jestem ;)

No właśnie mnie też te zatrzaski się wydają takie nijakie.....są do kupienia jakieś ładniejsze gdzieś??

Posted

evelynka napisał(a):
No właśnie mnie też te zatrzaski się wydają takie nijakie.....są do kupienia jakieś ładniejsze gdzieś??

Uwierzcie mi, że kupienie zatrzasków o szer. 4cm nie było łatwe. Strasznie długo ich szukałam. To były jedyne, jakie znalazłam. ;)

Posted

Marta_Ares napisał(a):
a mi tam sie podobaja te 4cm wygladają na porządne

Mi też wydają sie porządne. :) Jak próbowałam jest rozczepić (symulując ciągnięcie psa ;) ), to ani drgnęły, więc mam nadzieję, że się sprawdzą w swojej roli :)

Posted

Czasowa napisał(a):
A gdzie można kupić wszelki ozdobne taśmy?

Z tego co się orientuję na allegro i w pasmanteriach, ale również w sklepach internetowych z rzeczami tego typu. :)

evelynka napisał(a):
Chodziło mi ogólnie o obroże i zapinki. A możesz zdradzić gdzie taką kupujesz??fajna...

Zapinki kupuję w pasmanterii, a obróżkę - sama plotę. :)

Posted

BobowitaMW napisał(a):

Zapinki kupuję w pasmanterii, a obróżkę - sama plotę. :)

chodziło mi o zapinki, myślałam że może na jakiejś stronie internetowej kupujesz. Może faktycznie coś będzie w pasmanteri :D Dzięki za pomoc.

Posted

pysiunia133 napisał(a):
Jupi!!!! udało mi się załapałam jak się plecie te obróżki :) teraz kupię sobie te sznurek odzieżowy czy jakoś tak i zrobię Zefirowi obróżkę :)

Super! :) Czekamy na efekty! :cool3:

evelynka napisał(a):
chodziło mi o zapinki, myślałam że może na jakiejś stronie internetowej kupujesz. Może faktycznie coś będzie w pasmanteri :D Dzięki za pomoc.

W necie też można kupować. :) Kilka postów temu podawałam przykładowe linki ;)

Posted

BobowitaMW napisał(a):
Uwierzcie mi, że kupienie zatrzasków o szer. 4cm nie było łatwe. Strasznie długo ich szukałam. To były jedyne, jakie znalazłam. ;)

BobowitaMW, nic się nie stresuj.
Mi również te zatrzaski się podobają, nie muszą mieć super-ładnego kształtu - mają być solidne i wytrzymałe, bo przeznaczone są dla psiaka o wadze 27 kg.

Posted

Czekunia napisał(a):
BobowitaMW, nic się nie stresuj.
Mi również te zatrzaski się podobają, nie muszą mieć super-ładnego kształtu - mają być solidne i wytrzymałe, bo przeznaczone są dla psiaka o wadze 27 kg.

Cieszę się, że Tobie się podobają. :) Mimo wszystko obroża nie jest tylko ozdobą, ale ma spełniać funkcje praktyczne, więc dla mnie jakość jest bardzo ważna. Uważam, że nawet jeśli pies nie jest z natury ciągnący i umie chodzić na smyczy, nigdy nie wiemy co się może zdarzyć, więc lepiej, żeby klips trzymał mocno :)

Posted

Przepraszam, że post pod postem, ale nie mogę edytować poprzedniego:roll:
To druga obróżka:loveu::

I ostatnia:lol::

Obróżki są naprawdę cudne, świetnie zrobione, bardzo dokładnie wyplecione, no i zatrzaski solidne, więc myślę, że dużo wytrzymają.

BobowitaMW - Dziękuję Ci bardzo za piękne obroże.

I tu jeszcze na dwóch modelach:

Posted

Czasowa napisał(a):
Ślicznie. ;-)

A te tasiemki ozdobne to w internecie, jest gdzieś jakis większy wybór w jednym miejscu(oprócz allegro)?

Czasowa, obroże wykonała BobowitaMW, więc do Niej trzeba skierować zapytanie;).
Natomiast ja bardzo gorąco polecam właśnie zamawianie obróżek u BobowityMW, jeśli będzie wystawiać następny bazarek - pieniążki małe, a wykonanie rewelacyjne i na dodatek pomagasz jakiemuś psiakowi w potrzebie.