Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oczywiście, jak namówię rodziców, którzy uważają że za niedługo pies będzie miał więcej ode mnie, to na pewno skorzystam.

A jak nie to zostaje mi nasz miejski zoologiczny, jakąś obrożę i smycz mocną potrzebuję regulowaną te kółka... ;-)

Ale dzięki za rady.

Posted

Czekunia Dzięki wielkie za zdjęcia! :loveu: :multi: psiaki wyglądają rewelacyjnie! :loveu:
Dzięki za tyle miłych słów :oops: Życzę Wam wielu cudownych spacerów. :)

psikut_zabrze napisał(a):
Śliczne!!! ;d

Dzięki. :)

Czasowa namawiaj, namawiaj :razz: Myślę, że w pt bazarek ruszy. Tylko jeszcze spanielowca szukam. :)

Ada - jasne :) W jednej obróżce takie zrobiłam. :) To jest żaden problem. :) Robiłaby, takie, tylko, że wtedy trzeba dużo, dużo większe kółka. Ale, jeśli chciałabyś taką, to zapraszam :cool3:

Gosia9712P napisał(a):
Od pewnego czasu obserwuję wątek... super te obróżki robicie :D ja może się wezmę za to z MP...

Dzięki :) Wbrew pozorom to wcale nie jest trudne! :)

Posted

i bardzo wytrzymała :) myślałam że po jakimś mocnym pociągnięciu się rozerwie i się myliłam już z 5 razy zaliczyłam glebę :P jak pies pociągnie na smyczy to od razu gleba :) i się cieszę że ta obróżka jest mocna :)

Posted

pysiunia133 napisał(a):
i bardzo wytrzymała :) myślałam że po jakimś mocnym pociągnięciu się rozerwie i się myliłam już z 5 razy zaliczyłam glebę :P jak pies pociągnie na smyczy to od razu gleba :) i się cieszę że ta obróżka jest mocna :)

O! No to jeszcze lepiej. :) W końcu obroża nie tylko zdobić ma, ale musi być praktyczna, nie? :)

Posted

A ja mam takie małe pytanko do BobowityMW :]
A mianowicie: myslalas kiedys o wypleceniu szelek?

Myśleć to myślałam. Ale jeszcze nie próbowałam nigdy. :) Teoretycznie mam wizję, jak takie szelki miałyby wyglądać. Jednak nie wiem, czy byłyby bardzo solidne. Może w wakacje coś popróbuję. Albo gdy znajdę dużo wolnego,niezagospodarowanego czasu. ;)

Posted

Ja teraz planuje nowe obróżki więc się szykuj na jakies zamówienia :] wole u ciebie wydac kase i zeby spanielki miały niz gdzie indziej ;]
tylko poczekaj az portfel uzupelnie :]

Super! :multi: Dzieki wielkie w imieniu spanielastych! :loveu: A poczekać, to poczekam. :cool3:

• 4 weeks later...
Posted

bbłagam zlitujcie się gdzie mogę w necie znaleźć kółka/półkółka/regulatorki/zatrzaski w jednym miejscu?
Kółka chcę na 12/16mm i jakieś 2,5mm i 3mm i 4mm, regulatorki na te wymiary do kółek i zatrzaski mile widziane 10, 12 albo 16... Pls... pomożecie?
Najlepiej, zeby wszystko w jednym miejscu było i można było to kupić.