E-S Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 [quote name='agaga21'][B]ab-agnieszka wpłaciła 1000zł[/B] :) :) będzie na operację morrisa!:multi:[/QUOTE] Jestem zbudowana. Wreszcie. Oby na tym się nie skończyło. Quote
Kana Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 O w mordę jeża!!! Super! Ab-Agnieszko.. na prawdę nie wierzyłam jak pisze fioneczka ale to że się postarałaś chyba zmierza ku lepszemu! Morris teraz może zostać zoperowany ;) Juupi! Zmień tytul na drugą ratę ;) Quote
Freya73 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Wierzylam, ze Aga wplaci. Czuje przyplyw lzejszego powietrza, ktore mam nadzieje, rozwieje chmury nad tym watkiem, z biegiem czasu - ma sie rozumiec. Quote
pinkmoon Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 wspaniałe zaskoczenie! mam cichą nadzieję że to początek całkowitego naprawienia szkód, i że dobrych chęci wystarczy na dłużej. Quote
andzia69 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Aga - dziękuję, ze nie zawiodłaś tym razem:) Quote
majku33krakow Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 a wiadomo czy ona ukradła ta kase czy nie,bo teraz trudno w to uwierzyc zeby ukradła ta kase,moze jak spłaci wszystko wyjasnijmy to do konca Quote
agnieszka32 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Bardzo się cieszę - Agnieszko, dziękuję. I tak w kwestiach formalnych - jeśli Agnieszka zobowiązała się do wpłacenia pieniędzy do 15 kwietnia, to termin upływa o północy tego dnia. Agnieszka zmieściła się więc we wskazanym przez siebie terminie ;) Quote
agaga21 Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 zrobiłam podsumowanie w pierwszym poście. na dzień dzisiejszy [B]STAĆ NAS NA OPERACJĘ MORRISA!!![/B]:multi::multi: wszystkim serdecznie dziękuję za pomoc tym psiakom :) :loveu::loveu: Quote
ms_arwi Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Enigma, ktora dzisiaj miala zostac zabrana do DT zostala jednak w schronisku... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/181744-Enigma-PRZE%C5%81AGODNA-%28od-18.04-w-dt-%29-PILNIE-potrzebna-KARMA-150-z%C5%82-deklaracji-i-DS/page21[/URL] edit: to ten schron od 10mies. astkowej suni... :( Quote
Alicja Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 [FONT=Arial][B].............................. [/B][/FONT] Quote
ania z poznania Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Alicjo, posty Ab-agnieszki przed zbanowaniem nie wnosiły nic nowego do tematu, nie było też widać chęci naprawy sytuacji. Zobaczymy jak sprawa będzie się rozwijać, jeżeli nadal będzie szło w dobrym kierunku to na pewno moda poprosimy. Quote
agaga21 Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 [B]alicja, ja jestem absolutnie przeciwna! [/B]radzę ci przypomnij sobie całą sytuację, przeczytaj wątek od poczatku, bo chyba zapomniałaś ile razy ty sama (i ja i mnóstwo innych osób) zostałaś oszukana. proszę cię, nie rób z ab-agnieszki teraz ofiary, to dorosła, mądra i sprytna kobieta. wie co robi, wiedziała wtedy. dla mnie ta pierwsza rata to jest TYLKO pierwsza rata. owszem, jest to krok do przodu ale przed nami jeszcze kilka miesięcy niepewności, czy agnieszka się wywiąże. moje zaufanie straciła. nie wiem czy na zawsze czy nie ale na pewno tak łatwo teraz nie uwierzę w jej intencje. ab-agnieszka miała milion szans, bo powiedzieć prawdę, nie wykorzystała tego. wręcz przeciwnie... niech najpierw naprawi wszystkie szkody, potem jeśli zechce sie wytłumaczyć, na pewno znajdzie sposób b y to zrobić. Quote
Alicja Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Agat z całym szacunkiem , nie robię z agnieszki ofiary ....chyba ze chcesz mi ubliżyć ...napisałam TYLKO że i skazaniec ma prawo głosu Przepraszam , już nie będe nic pisać Quote
agaga21 Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 alicja, ostatnią rzeczą którą chciałabym zrobić byłoby ubliżenie tobie. jesli tak się poczułaś to przepraszam. po prostu zszokował mnie twój post. Quote
agnieszka32 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Nie wiem, co napisać... Alicja - czym Agata miałaby Ci ubliżyć? Nic takiego w jej poście nie zauważyłam. Po prostu wyraziła swoje zdanie, to wszystko. Zapytałaś, co o tym myślimy, więc dziewczyny napisały. Więc proszę, nie obruszaj się, bo naprawdę, nie masz powodu. ;) Ja napiszę krótko - przychylam się do słów Agaty. Myślę tak, jak ona. Przyjdzie taki czas, że Agnieszka do nas wróci. A na razie, jej nieobecność przynosi same plusy - przede wszystkim - nie ma kłamstw, słownych potyczek, robienia z nas głupców. Quote
ania z poznania Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Oczywiście, Alicjo, żadnej nie przyszłoby do głowy Tobie ubliżać!!! Agnieszka miała (z tego co pamiętam) trzy-cztery miesiace na wyjaśnienie sytuacji. bardzo się cieszymy z wywiązania się z obietnicy pierwszej raty ale jak wiadomo- "jedna jaskółka wiosny nie czyni", czekamy więc na rozwój sytuacji. Quote
Asior Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 też uważam jak AGAGA, że agnieszka nie powinna zostać odbanowana.. Zapominacie, że ona oddaje te pieniądze dopiero teraz, bo grozi jej za to ciupa.. to nie jest jej pierwsze wykroczenie z tego paragrafu.... To już recydywa... I kiedy sprawa trafiła do prokuratury Agnieszka dopiero postanowiła oddawać kasę!!! Ręcze, że nie oddała by tej kasy, gdyby nie afera jaka z tego wyniknęła.... Quote
majku33krakow Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 [quote name='Asior']też uważam jak AGAGA, że agnieszka nie powinna zostać odbanowana.. Zapominacie, że ona oddaje te pieniądze dopiero teraz, bo grozi jej za to ciupa.. to nie jest jej pierwsze wykroczenie z tego paragrafu.... To już recydywa... I kiedy sprawa trafiła do prokuratury Agnieszka dopiero postanowiła oddawać kasę!!! Ręcze, że nie oddała by tej kasy, gdyby nie afera jaka z tego wyniknęła....[/QUOTE] moze i masz racje. Quote
agaga21 Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 [quote name='Asior']też uważam jak AGAGA, że agnieszka nie powinna zostać odbanowana.. Zapominacie, że ona oddaje te pieniądze dopiero teraz, bo grozi jej za to ciupa.. to nie jest jej pierwsze wykroczenie z tego paragrafu.... To już recydywa... I kiedy sprawa trafiła do prokuratury Agnieszka dopiero postanowiła oddawać kasę!!! Ręcze, że nie oddała by tej kasy, gdyby nie afera jaka z tego wyniknęła....[/QUOTE] asiu, juz nam kiedyś e-s wyjaśniała ze to nie recydywa ;) co do reszty to nie chcę sie nad tym zastanawiać z jakich powodów oddaje. dla mnie jest ważne, by psy odzyskały pieniądze i myślę, że już nie ma co roztrząsać tego tematu. Quote
majku33krakow Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 [quote name='Alicja']Agat z całym szacunkiem , nie robię z agnieszki ofiary ....chyba ze chcesz mi ubliżyć ...napisałam TYLKO że i skazaniec ma prawo głosu Przepraszam , już nie będe nic pisać[/QUOTE] alicja masz racje kazdy ma prawo obrony i poprawy. Quote
Charly Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 dziewczyny ja z innej beczki. kto z Was był lub wie kto był u pewnego pana z Gliwic (zapomnialam teraz jak się nazywał) na wizycie przed adopcją w sprawie amstaffki ze schroniska z Gliwic (około lutego), którą ten pan potem oddał, bo "suka nie potrafila sie zaklimatyzować i zapomnieć o schronisku (?)". Pytam, bo ten pan dzwonił do nas do Elbląga z powodu naszego bolka, niby sensownie brzmiał,ale historia trochę dziwna. może Wy wiecie o co chodzi? Quote
agaga21 Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 [U][B]doszły wpłaty:[/B][/U] [B]280zł[/B] agnieszka32 z bazarku [B]300zł [/B]agnieszka32 [B]100zł[/B] fiks (za 2 miesiące) [B]30zł[/B] justyna p. serdeczne dzięki! :) jutro pierwsza operacja morrisa Quote
Recommended Posts