Alicja Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Choinę macie fajną :) Ale Smerfa UROSŁA :cool2: Quote
Gioco Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 [quote name='Alicja']Choinę macie fajną :)[/QUOTE] Na szczęście już zniknęła. W międzyczasie zaliczyła glebę i w grudniu mamy możliwość dokupienia nowych ozdób :loveu: :mad: [quote name='Alicja']Ale Smerfa UROSŁA :cool2:[/QUOTE] Smerfa rośnie cały czas. Robi się też coraz mądrzejsza i wygrała szkolny etap konkursu matematycznego. Quote
Gioco Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 W czasie gdy blog leżał sobie odłogiem przeżyliśmy 10 dniowy najazd wiejskiego odłamu yorczej familii. Było całkiem spokojnie. Moje miejskie, kulturalne pieski były bardzo wyrozumiałe i pomocne. Jednakże z ogromną ulgą przyjęły wyjazd kuzynostwa i już po tygodniu odespały wizytę. Quote
Izabela124. Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='Gioco'] Smerfa rośnie cały czas. Robi się też coraz mądrzejsza i wygrała szkolny etap konkursu matematycznego.[/QUOTE]Gratuluję :) Quote
Gioco Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='Izabela124.']Gratuluję :)[/QUOTE]Dziękuję :-) Quote
Alicja Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='Gioco']Na szczęście już zniknęła. W międzyczasie zaliczyła glebę i w grudniu mamy możliwość dokupienia nowych ozdób :loveu: :mad: cieszysz się prawda :grins: Smerfa rośnie cały czas. Robi się też coraz mądrzejsza i wygrała szkolny etap konkursu matematycznego. gratulacje :Rose: ooo to mieliście gwarnie i tłoczno :) haha , bowska poza :lol: http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/psy%202013/DSC04777_zpse90ac84c.jpg u nas cisza , spokój , siedzę w domu i doopa mi rośnie :diabloti: Ozzy też się nudzi , bo skończyły się kilometrowe spacery po lesie :( Quote
Gioco Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='Alicja'][I][B]cieszysz się prawda :grins:[/B] [/I][/QUOTE] Wprost niesamowicie :diabloti: [quote name='Alicja']gratulacje :Rose:[/QUOTE] :-) [quote name='Alicja']ooo to mieliście gwarnie i tłoczno :)[/QUOTE] I nieasamowicie radośnie ;-) Grunt, że Tata po prawie 10 latach ma nowy staw biodrowy i może normalne się poruszać. Za jakiś czas pożegna też swoje panieniki i wreszcie przestanie paradować z dwoma laskami pod rękami ;-) [quote name='Alicja']haha , bowska poza :lol: [URL]http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/psy 2013/DSC04777_zpse90ac84c.jpg[/URL][/QUOTE] Wszystkie yorasy przejęły się pracą Dyzia i pomimo tego, że teriery to też tyrają i ozdabiają :evil_lol: [quote name='Alicja']u nas cisza , spokój , siedzę w domu i doopa mi rośnie :diabloti: Ozzy też się nudzi , bo skończyły się kilometrowe spacery po lesie:([/QUOTE] Przyjdzie czas, że spacery wrócą i bedą coraz dłuższe i dłuższe :-) Quote
Alicja Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Dziś poczłapałam do lasu , w jakim stylu nie ważne , grunt , że po 3 tygodniach wyszłam :) Quote
Gioco Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 [quote name='Alicja']Dziś poczłapałam do lasu , w jakim stylu nie ważne , grunt , że po 3 tygodniach wyszłam :)[/QUOTE]Super :klacz::klacz: Quote
Alicja Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='Gioco']Super :klacz::klacz:[/QUOTE] :grins: od wtorku zaczynam pomału spacerki z Ozzym , żal mi psa , zeby czekał aż chłopaki do domu wrócą , a że dam radę to wiem :) Muszę ćwiczyc , ale cholera boli jak diabli , a na dodatek sama muszę sobie ten ból zadawać , wyginając ten nowy staw , aby nie doszło do zwłóknienia , TZ sie boi zrobić mi krzywdę i sama walczę Quote
Gioco Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 [quote name='Alicja']:grins: od wtorku zaczynam pomału spacerki z Ozzym , żal mi psa , zeby czekał aż chłopaki do domu wrócą , a że dam radę to wiem :) Muszę ćwiczyc , ale cholera boli jak diabli , a na dodatek sama muszę sobie ten ból zadawać , wyginając ten nowy staw , aby nie doszło do zwłóknienia , TZ sie boi zrobić mi krzywdę i sama walczę[/QUOTE] I moim zdaniem dobrze robisz, że nie siedzisz i nie czekasz aż przestanie boleć. Znam sprawę i też mnie trudno utrzymać oraz zatrzymać w domu. Też wychodzę z mośkami jak tylko mogę. Tydzień temu dzięki mojej administracji przegięłam z wyjściem bo deko nie posypali i zarówno Smerf jak i psy i ja zaliczyliśmy glebę. Zaszkodziło mi to i za tydzień z małym okładem znowu będą mi nowe części podkręcać i ustawiać bo się poprzesuwało od gleboznastwa. Ledwo łażę ale to robię. Nawet na p.bólach boli ale zęby zaciskam i z psami kilka razy dziennie wychodzę w towarzystwie Smerfy, TZta albo, tak jak teraz gdy Ich nie ma, sama. Nawalam z pracą, którą dopiero co zmieniłam lecz mój wspólnik wie co jest na rzeczy i podzieliliśmy się tak, że ja działam stacjonarnie. Jedynie musiałam być przy rekrutacji. Quote
Alicja Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='Gioco']I moim zdaniem dobrze robisz, że nie siedzisz i nie czekasz aż przestanie boleć. Znam sprawę i też mnie trudno utrzymać oraz zatrzymać w domu. Też wychodzę z mośkami jak tylko mogę. Tydzień temu dzięki mojej administracji przegięłam z wyjściem bo deko nie posypali i zarówno Smerf jak i psy i ja zaliczyliśmy glebę. Zaszkodziło mi to i za tydzień z małym okładem znowu będą mi nowe części podkręcać i ustawiać bo się poprzesuwało od gleboznastwa. Ledwo łażę ale to robię. Nawet na p.bólach boli ale zęby zaciskam i z psami kilka razy dziennie wychodzę w towarzystwie Smerfy, TZta albo, tak jak teraz gdy Ich nie ma, sama. Nawalam z pracą, którą dopiero co zmieniłam lecz mój wspólnik wie co jest na rzeczy i podzieliliśmy się tak, że ja działam stacjonarnie. Jedynie musiałam być przy rekrutacji.[/QUOTE] ups , zaliczenia gleby współczuję i kolejnego ,,podkręcania ,, też ; u nas w tym roku śniegu brak , w tej chwili pada deszcz a dotychczas była wiosna , dla mnie dobrze bo ślizgać się nie będę ;) ; przed świętami zaliczyłam rehabilitację kręgosłupa i był to super pomysł , bo serio sporo pomogło ; Quote
Gioco Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 U nas śniegi były, psy udawały bałwanki. Później śniegi zamarzły i zrobiły się śniegowe zmarźliny, które były sypane solą w związku z czym psy chodziły peklowane. Dziewczynki już się poprały został Dyz ale Jego sól tak się nie czepia. Teraz, gdy śniegi zeszły zostały miejsca o całkiej niezłej śliskości - ekskrementy, które leżą na chodnikach i nieźle ododurują a zmyć ich nie może nawet deszcz. Rehabilitacja kręgosłupa mnie czeka w marcu, jak już podkręcone śrubki się ułożą. Teraz walczę z neurologami, którzy od niedzieli usiłują dojść czy mam tylko porażony (ze względu na historię z uchem) nerw twarzowy czy też może miałam mały wylew. Zastanawiam się kiedy zacznę świecić od promieni RTG i oszczędzać w związku z tym koszty energii el. we własnym domu :evil_lol: Quote
Gioco Posted February 16, 2014 Author Posted February 16, 2014 [quote name='Izabela124.']Witam się :)[/QUOTE] Hejka :-) :-) Quote
Gioco Posted February 16, 2014 Author Posted February 16, 2014 [CENTER][B]Smerf i nowa pasja:[/B] [IMG]http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/psy 2013/2014-02-16164308_zps1ac9c33e.jpg[/IMG] [IMG]http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/psy 2013/2014-02-16170612_zps3889eaa0.jpg[/IMG] [IMG]http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/psy 2013/2014-02-16170813_zpsf36f40af.jpg[/IMG] [IMG]http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/psy 2013/2014-02-16180724_zps42ece18e.jpg[/IMG] [IMG]http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/psy 2013/2014-02-16174438_zps441c9076.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
Gioco Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 Fajna :-) Dzidzia tydzień myślała czy Jej się podoba i czy chce jeździć i jeździ - chwilowo codziennie: a zmęczony jazdą Smerf wygląda tak: Quote
Recommended Posts