Gioco Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 Izabela124. napisał(a):Witam się, fajne foteczki :) Witamy :-) Quote
Gioco Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 Z serii "chcesz być kochany prawdziwą, szczerą miłością? Kup sobie psa": Pewnik Nr 1 - Aretha Pewnik Nr 2 - Dioniś Pewnik Nr 3 - Gi Pewnik Nr 4 - Bubo Bubo Quote
Gioco Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 :tort: W dniu dzisiejszym Ryjek czyli Bubas czyli RAJSKA BUBI Cymelia kończy 7 lat. :new-bday: Quote
Alicja Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Zdrówka życzymy solenizantce :loveu: Pozdrowionka z Ozzulkowa :) Quote
Asiaczek Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Zdrówka i wielu lat w dobrej kondycji:) pzdr. Quote
Gioco Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 W imieniu Bubby Rajskiej bardzo dziękuję za życzenia i zapewniam, że 7 letni Bubas na spacerach wciąż ciągnie jak szatan :diabloti: Trochę nas mało na dogo teraz ale jakoś tak się dziwnie porobiło, że czasu nie ma - praca i lekarze wypełniają go skutecznie i w sensie negatywnym. Taki lekarz twierdzi, że nerwy są szkodliwe a jak sobie człowiek pójdzie do lekarza to go szlag w powietrzu kilka razy trafi i zero konsekwencji z przestrzegania zaleceń. Praca przez ostatnie prawie 3 miesiące to współpraca z oświatą na Mokotowie. Jak mi się wreszcie uda dopiąć kontrakty to obiecałam sobie, że się napiję cydru ale tak zeby paść i wreszcie przestać myśleć co mi nowego prawnik, który parafuje umowy, wymyśli. Książkę o krainie absurdu mogłabym napisać. U bandy wszysko w porządku - leją się między sobą, leją solidarnie psy na osiedlu, nabierają ciałka na zimę, Gi nabiera nas, że jest kulawa (jak przychodzi do ataku to używa wszystkich łapek, żeby np. 2 metrowego ochroniarza złapać i zakopać w ogródku). Święta spędzimy u moich Rodziców. Mieliśmy jechać daleko ale mam problem z uchem i zmiana ciśnienia może mu zaszkodzić. Zresztą nie chcę nigdzie się szlajać. Te 130 km to nie kilka tysi. Ucho jest dobrym wytłumaczeniem ale powody są dwa. Także zostajemy i mam nadzieję, że wreszcie zachce mi się wziąć aparat i kilka fotek yorczo-pekińskich ustrzelić. Quote
Izabela124. Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 To życzę dużo zdrówka i czekam na fotki :) Quote
Litterka Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Trzymaj się ciepło! U mnie też jakoś faza niepisania się włączyła... Ale żyję, mam się, jeśli nie rewelacyjnie, to znośnie, więc jest ok. Czasem tylko sobie o Was pomyślę... Quote
Gioco Posted December 24, 2013 Author Posted December 24, 2013 Kolejna Wigilia, kolejne urodziny i imieniny Adasiu. ... i już nie tylko :-( Chciałam zamieścić tradycyjną już Kolędę dla Nieobecnych, gdy zadzwonił telefon. Dziś ta kolęda jest dla dwóch Panów A. [video=youtube;Nw6dahvB9ms]http://www.youtube.com/watch?v=Nw6dahvB9ms[/video] Adaś zaopiekuj się mężem swojej Mamci. Quote
Alicja Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 tak bardzo przykro kiedy odchodzą [* ] ...pamięć , pozostaje u Nas też Kolęda dla Nieobecnych :( Quote
Asiaczek Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Oj, to takie raczej smutne Święta mieliście... ["]... pzdr. Quote
lucky23 Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 :tree1::tree1::tree1: [FONT=arial black]Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku! [/FONT] Natalia & Kuchciak & Xena Quote
Gioco Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 Dziękujemy za życzenia :-) Nasze Święta? Smerf zadowolny z prezentów i wyjazdu do Dziadków jednakże dziś już wróciłyśmy. TZ był z nami 2 dni i pojechał odwiedzić swoich Rodziców - wraca jutro. Moje podejście do Świąt jest od przynajmniej 4 lat ambiwalentne. Teraz było wyjątkowo zniesmaczone i nerwowe. Nie byłam i wciąż nie jestem w najlepszej formie - po zabiegu za uchem i jakimiś tam cyrkami ze splotem nerwowym, bólem i drętwieniem lewej strony głowy. Doszedł niepokój o Mamcię Adasia, ku***, nikomu takich przeżyć nie życzę. I to jeszcze w Wigilię. Niby data umowna ale jakaś taka bardzo symboliczna. I choć dziś się widziałyśmy ten niepokój nie znikł. Banda ma się znamienicie, choć Dyzio po Świętach ledwo skubie swoje ukochane Pomelo(ne) owoce ale deczko sadełka nabrał i dziś wraz z dziewczynkami zaszczepił się na wściekliznę. Quote
Gioco Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 Banda świątecznie :evil_lol: Smerf i Bubi Smerf i Gi Smerf i Aretka Smerf i Tusia Quote
Gioco Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 Smerf i Dziuma Smerf i Dyzio Smerf i Jaś Quote
Gioco Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 Smerf, yorki i Dyz z wolnego wybiegu: Quote
Gioco Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 Izabela124. napisał(a):Fotki super jak zawsze :)Dzięki :-) Quote
Alicja Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 WSpółczuję przeżyć i trosk , nie chcą nas omijać także ... Wybitnie mu nie leży praca w tej profesji ;) http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/psy%202013/DSC04747_zps738736db.jpg Quote
Asiaczek Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Święta i sylwester bez sniegu, to nie to samo...:( pzdre. Quote
Gioco Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 Asiaczek napisał(a):Święta i sylwester bez sniegu, to nie to samo...:( pzdre. Dokładnie. Nawet choinka na Placu Zamkowym jakaś taka mało pasująca... byliśmy dziś: Quote
Recommended Posts