Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
oj nigdy nie wiadomo jakie będę trendy w modzie na kamuflaż powakacyjny ;)
Chwilowo Smerf jest oddzielony od złego wpływu komandosa Dyza i przebywa u Teściów. Nie wiem czy nie wolałabym jednak dyziowych trendów kamuflażowych niż komentarze w temacie zakupionych podręczników typu: "co ja wam zrobiłam, że mnie tak nie lubicie" :razz:
Asiaczek napisał(a):
Temat alkoholu znam od.... dzieciństwa (tatus), potem.... ["] mąż. ciężko bylo, ale to juz historia.Pzdr.
U mnie w domu alkohol pojawiał się sporadycznie, pomimo tego, że oboje Rodzice byli związani z resortem. Więc problemu nie było.Gdy mój mąż zaczął nadużywać to zmieniłam męża. Aż tak nie byłam do niego przywiązana żeby znosić pomysły powstałe w pijanym widzie.Najgorzej jak to spotyka przyjaciela... prawdziwego nie trafia się codzień.

Posted

Gioco, a czy i w tym roku mogłabym ise usmiechnąć o jabłuszka...?
Bo ostatnio robiłam nalesniki z jabłuszkami i jak wyciagnełam słoik, to pomyslałam, że to od Was...:)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Gioco, a czy i w tym roku mogłabym ise usmiechnąć o jabłuszka...?
Bo ostatnio robiłam nalesniki z jabłuszkami i jak wyciagnełam słoik, to pomyslałam, że to od Was...:)

pzdr.

Uśmiechnąć się zawsze możesz ;-)
W tym roku u Rodziców marnie z jabłkami ale u Teściów obrodziło. Także myślę, że nie będzie problemu :-)

Posted

Gioco napisał(a):
To były zajęcia bojowe. Tam był okop, który banda brała górą i wszyscy dokonali pozytywnego przeskoku :lol:

Bubas jest mistrzem w wyginaniu się w chińskie 8 podczas snu ;-)

oj to Bubas w konkury z Ozzym uderza ;) Ozzy czasem taki pozwijany że nie wiem gdzie ma żoładek schowany a mały przecie ten jego wojłoczek nie jest ;)

Posted

[quote name='Alicja']oj to Bubas w konkury z Ozzym uderza ;) Ozzy czasem taki pozwijany że nie wiem gdzie ma żoładek schowany a mały przecie ten jego wojłoczek nie jest ;)

Ja tam nie wiem w którym miejscu Ozzulek ma jakikolwiek wojłoczek. Biedak niedożywiony jest :-(

[quote name='Asiaczek']Zaliczanie oko;u:)
Mistrz pierwszego planu - zaliczył.
Ale w drugiej linii widze jakieś zdezorientowanie i rozproszenie:)
http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/psy 2013/DSC04436_zps707ad1fa.jpg

pzdr.

Mistrzowie drugiego planu także zaliczyli ;-) ... po kilku próbach przed zdjęciem właściwym :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Bywają porządni szefowie.

Z racji nowej dziedziny mojej działalności zarobkowej spotykam się z wieloma ciekawymi osobami. I tutaj potwierdza się moje zdanie, że im bardziej w stronę sfery budżetowej to więcej bufonów i ludzi dowartościowujących się stołkiem. Natomiast fajnie gada się i współpracuje z ludźmi, którzy sami doszli do stanowisk prezesów lub dyrektorów generalnych np. w firmach przedstawicielskich obcego producenta. Właśnie na taką fajną osobę trafiliśmy ostatnio. Załatwialiśmy coś zupełnie innego gdy w trakcie rozmowy wyszło, że możemy też podziałać w dziedzinie tańszej energii dla tejże firmy. Popatrzyliśmy na faktury, na siebie i owszem - oszczędność na poziomie 6 tyś. rocznie znaleźliśmy. Jakże się Pani dyrektor ucieszyła i od razu zarządała umowy. Uzasadnienie było nieziemskie - kończy się lato i będzie mogła wszystkim swoim pracownikom dać dodatek lodowy a wygeneruje go oszczędność na prądzie :-)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Alicja']Dorośleje Nam Smerf ;)
http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/psy 2013/DSC04548_zps29b3daaa.jpg

I coraz bardziej pyskata się robi :diabloti: zupełnie nie wiem po kim to ma :razz:... pewnie po jakiej Ciotce :evil_lol:
[quote name='Alicja']Najlepszego i buziak :Rose:

Dzięki w imieniu Smerfoosoby :-)

[quote name='Alicja']noooo torcik cosik niekształtny ;)

Bo to york miał być... właściwie to w kształcie wyszedł - taki normalny, samoczeszący się tak wygląda :evil_lol: