Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
no i jak ktos wchodzi w połowie to się gubi w czym rzecz bo istotne wiadomości giną ....

Dokładnie.
Smutne, że większość musi zaistnieć nawet kosztem tragicznej sytuacji psiej :-(

Posted

Alicja napisał(a):
białe szaleństwo widać zawładnęło światem :lol:

Banda już wszystko wciąga. To, że dziewczynki lubią jabłka jest normalne ale Jego Pekińskość raczył opchnąć ćwiarteczkę ligola jako wieczorną przekąskę ;-)

Posted

Moje sznaucery codziennie dostawały jałuszko. Ale baski to garde sa i im trzeba pokroić w ćwiartki a i to nie do końca wiadomo, czy zjedza czy będa się tą cząstką jakbłka bawić...

pzdr.

Posted

Gioco napisał(a):
Banda już wszystko wciąga. To, że dziewczynki lubią jabłka jest normalne ale Jego Pekińskość raczył opchnąć ćwiarteczkę ligola jako wieczorną przekąskę ;-)

Kama jadła jabłka i surowe ziemniaki , Harley jabłuszka a Ozzy tylko startą marchew i pomidory ....za to białe szaleństwo uwielbia

Posted

[quote name='Asiaczek']Moje sznaucery codziennie dostawały jałuszko. Ale baski to garde sa i im trzeba pokroić w ćwiartki a i to nie do końca wiadomo, czy zjedza czy będa się tą cząstką jakbłka bawić...

pzdr.

Z moimi też nigdy nie wiadomo, chociaż yorki gdy już się napełnią to odchodzą, natomiast Dyz wynosi i chowa. Najbardziej lubi na kanapie, pod poduszkami. I nie przebiera czy jest to jabłko, ziemniak czy skrzydełko od kurczaka :mad:

[quote name='Alicja']Kama jadła jabłka i surowe ziemniaki , Harley jabłuszka a Ozzy tylko startą marchew i pomidory ....za to białe szaleństwo uwielbia

Dyziek wciąż smakuje i próbuje. Uwielbia sery pleśniowe, owoce morza, marchew, jabłka, ogórki kiszone i czasem chrupnie ziemniaka. Natomiast yorki jedzą wszystko. Są genialnymi utylizatorami :evil_lol:

[quote name='megi82']Jestem
podczytałam zaległości i stwierdzam,że mało zdjęć jakoś ostatnio:placz:

Jakie mam zdjęcia zamieszczać? Przez mrozy borsuki tylko śpią. Zrobiłam któregoś dnia doświadczenie i cały dzień (od 8 do 15) miałam Dyzia na oku. Wstał raz z kanapy, żeby wyjść na spacer. Dziewczyny też śpią i obrastają w sadełka.
Natomiast Smerfa baluje:

Posted

Alicja napisał(a):
Orientem mi tu powiało ;) fajnie :cool2:

Smerfa występuje jako blond japonka. Wczoraj mieli bal świetlicowy, dzisiaj klasowy. Tylko imprezują :evil_lol:

Wczoraj do Warszawy przyjechała ze mną Gi... więc pewnie zamieszczę nowe zdjęcia stada.

Posted

[quote name='beam6']http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/psy%202011/DSC08565.jpg

Jego Wyniosłość :evil_lol:

A żebyś wiedziała :evil_lol: Dyz jest ponad, tak jak pekińczyk powinien być - dumny i pewny siebie. Jak do nas przyszedł nie był. Teraz jest i dzięki temu jestem z niego dumna, bo to znaczy, że jest mu dobrze i czuje się bezpieczny :loveu:

[quote name='beam6']Patrzcie i podziwiajcie jaki jestem piękny :loveu:

Bo jest :eviltong: Jest najpiękniejszy i najukochańszy :eviltong:

Posted

Gioco napisał(a):
Smerfa jest zafascynowana Japonią. W tej fascynacji ma zapewne udział TZ, który w Japonii był, opowiada i pokazuje zdjęcia.

sąsiadki córka była 3 lata w Japonii , wróciła , ale żałuje że wróciła

Posted

Alicja napisał(a):
sąsiadki córka była 3 lata w Japonii , wróciła , ale żałuje że wróciła

podobno przecudny kraj , ci którzy byli , widzieli - są zauroczeni.
Mój kolega z podstawówki , myśli by się tam nie przenieść, ma taką możliwość.
Urzekła go kultura , czystość , ciepły stosunek człowieka do człowieka , jak opowiadał , to było widać że kocha ten kraj,
A on artysta , wrażliwa dusza