feliksik Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 czy ta reklama coś dała? Jak piesek. taka tu cisza Quote
APSA Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Na razie reklama nie została jeszcze zmontowana - robi nam to gratis jakieś studio nagrań, więc trzeba grzecznie czekać, aż montażystka będzie miała czas. U psiska bez zmian - cieszy się jak dziecko, gdy ma w perspektywie spacer :loveu: Quote
feliksik Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 to czekamy. Jakiekolwiek nagłośnienie jest ważne w takich przypadkach. Trzymam kciuki. A sam PAN biorący udział w reklamie - nie zainteresowany? To by była reklama dla niego Quote
APSA Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Pan MS jest przede wszystkim miłośnikiem rottweilerów :) Quote
feliksik Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ha, to mam tu mixa rotwailera ROZI od zaraz http://www.dogomania.pl/forum/f28/dramat-swinki-zmiazdzone-3-kregi-szyjne-spondyloza-prosimy-o-wsparcie-na-hotel-125455/ lub banerek w moim podpisie Quote
APSA Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Widziałam już wcześniej wątek Świnki Rozi. Ona w ogóle nadaje się do normalnego domu, takiego ze schodami? U Amela bez zmian. Wyjeżdżam, więc chwilowo nawet spacerków nie będzie :( Quote
morisowa Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Kolejny miesiąc mija, a u Amela cisza i pustki Quote
APSA Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 Mam nadzieję, że w weekend będzie miał chwilę radości. On się tak niesamowicie cieszy z perspektywy spaceru :loveu: Quote
magdyska25 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Amel zmienił "lokalizację". W nd. był w klatce zamiast tej mini bernardynki- 2 klatka po lewej stronie jak się wchodzi do geriatrium. Edit: Apsa zapytaj się opiekuna czy był u weta bo ma strasznie spuchniętą kostkę w przedniej łapie... Quote
APSA Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 On tak ma, tzn. to są zmiany zwyrodnieniowe. Starość. Quote
APSA Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 No i nie było spaceru, nie zdążyłam. Za to śniło mi się, że on niedługo umrze, brrr... Widziałam go w przelocie na nowym miejscu - leżał sobie i smutno patrzył. Chyba mnie nie zauważył (i dobrze, bo by się zawiódł). Na jego poprzednim miejscu jest dziki trójłapek z pawilonu 1. Quote
bonika Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 A to znalazłam cię :-) Szukałam psa dla znajomej na stronie Palucha i źle wpisałam rasę, wyskoczyły owczarki niemieckie no i to zdjęcie smutne.. Szukałam potem na Dogomani, ale przekręciłam imię na Almo, aż teraz sprawdziłam, że to Amel :-) Nie wiem czy mogę, ale skopiuję tutaj to co o nim i zdjęcia - jego spojrzenie BARDZO chwyta za serce.. [FONT=Calibri]Dodano: [/FONT][FONT=Tahoma]2008-12-08[/FONT][FONT=Calibri]Schronisko: [/FONT][FONT=Tahoma]Paluch[/FONT][FONT=Calibri]Imię: [/FONT][FONT=Tahoma]Amel[/FONT][FONT=Calibri]Numer: [/FONT][FONT=Tahoma]1968/08[/FONT][FONT=Calibri]Płeć: [/FONT][FONT=Tahoma]pies[/FONT][FONT=Calibri]W typie rasy: [/FONT][FONT=Tahoma]Owczarek Niemiecki[/FONT][FONT=Calibri]Wielkość: [/FONT][FONT=Tahoma]duża[/FONT][FONT=Calibri]Wiek: [/FONT][FONT=Tahoma]starszy[/FONT] [FONT=Tahoma]Amel to duuuży pies w typie owczarka. Spokojny i łagodny, a do tego pieszczoch - jest takim uroczym cielaczkiem :-) Jest już starszym psem, porusza się zwyke leniwie, ale potrafi się trochę rozruszać. Grzecznie chodzi na smyczy, nie ciągnie. Najchętniej chodzi we własnym tempie i po własnych ścieżkach - od zapachu do zapachu. To uroczy zrównoważony misio. Nadaje się do domu z dziećmi. Dobrze dogaduje się z innymi zwierzętami.[/FONT] [FONT=Calibri]Polecany: [/FONT] [FONT=Tahoma]do domu z ogrodem[/FONT] [FONT=Tahoma]do innych zwierząt[/FONT] Amelku - Obyś domek znalazł :kciuki::kciuki: Quote
bonika Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Amelku podniosę Cię chociaż - starszy piesek jesteś a wyglądasz na BARDZO KOCHANE psisko - może Cię Ktoś jednak wypatrzy :oops::oops::oops: Quote
APSA Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Bonika, dzięki za zwrócenie uwagi na słodkiego smutaska :) Minął sierpień, minął wrzesień, znów październik i ta jesień... i nie ma widoku na dom :shake: Quote
bonika Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 No, te zdjęcia zrobiłyście super i Amelek pozował/prosił jak umiał ..choć pewnie on tak prosi o domek cały czas.. Po takich zdjęciach to chyba każdy rozgląda się po kątach czy aby jednak nie :oops: Amelek wygląda jakby miał jakiś dobry dom i coś się stało : dom przestał być dobry - wyrzucono go bo starszy a może właściciel "odszedł".. - psinka ma bardzo zrozpaczone pysio :-( A poza tym jest PIĘKNY - NIEZWYKŁY - MA COŚ W SOBIE :-) - Żal takiego psa żeby spędził resztę życia w schronie..:-( Do gory Amelku ! Szkoda, że mogę Cię tylko podnosić :oops: Quote
bonika Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Każdy by chciał mieć takiego przyjaciela..eh z takim PRZYJACIELEM na spacerki ..:-) Quote
APSA Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Mam nadzieję, że dziś już się uda ze spacerkiem - to jeden z dzisiejszych priorytetów. Quote
APSA Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Już myślałam, że d..a będzie, a nie spacer, bo furtka była zamknięta i żywego ducha. Amel mnie zobaczył, zaszczekał na powitanie i nic. Poszłam po innego psa. Ale chwilę później, jak wróciłam, już było otwarte :) On jest kochany, położył się, jakby chciał pokazać brzuszek, przytulał się, cudo :loveu: Quote
bonika Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 APSA napisał(a): On jest kochany, położył się, jakby chciał pokazać brzuszek, przytulał się, cudo :loveu: O misiuuu :loveu: - on wygląda jak niedźwiadek brunatny :-) Szkoda na schron takiego kochanego psa :-( Quote
Kam Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Dzień dobry, przyszłam pogłaskać Wielorybka. Takie kochane wielkie psisko... Quote
anett Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Boże, ten wzrok..:-(:-( cudny pies i taki charakter, jak on musi cierpieć w schronie:placz: i te zmiany zwyrodnieniowe:-( Porobię mu ogłoszenia, wrzucę na n-k, ile on ma mniej więcej lat? 8-10?? Quote
Recommended Posts