Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na razie reklama nie została jeszcze zmontowana - robi nam to gratis jakieś studio nagrań, więc trzeba grzecznie czekać, aż montażystka będzie miała czas.

U psiska bez zmian - cieszy się jak dziecko, gdy ma w perspektywie spacer :loveu:

Posted

to czekamy. Jakiekolwiek nagłośnienie jest ważne w takich przypadkach. Trzymam kciuki. A sam PAN biorący udział w reklamie - nie zainteresowany? To by była reklama dla niego

• 2 weeks later...
Posted

Widziałam już wcześniej wątek Świnki Rozi.
Ona w ogóle nadaje się do normalnego domu, takiego ze schodami?

U Amela bez zmian. Wyjeżdżam, więc chwilowo nawet spacerków nie będzie :(

• 3 weeks later...
Posted

Amel zmienił "lokalizację".
W nd. był w klatce zamiast tej mini bernardynki- 2 klatka po lewej stronie jak się wchodzi do geriatrium.

Edit: Apsa zapytaj się opiekuna czy był u weta bo ma strasznie spuchniętą kostkę w przedniej łapie...

Posted

No i nie było spaceru, nie zdążyłam. Za to śniło mi się, że on niedługo umrze, brrr...
Widziałam go w przelocie na nowym miejscu - leżał sobie i smutno patrzył. Chyba mnie nie zauważył (i dobrze, bo by się zawiódł).
Na jego poprzednim miejscu jest dziki trójłapek z pawilonu 1.

Posted

A to znalazłam cię :-)
Szukałam psa dla znajomej na stronie Palucha i źle wpisałam rasę, wyskoczyły owczarki niemieckie no i to zdjęcie

smutne..

Szukałam potem na Dogomani, ale przekręciłam imię na Almo, aż teraz sprawdziłam, że to Amel :-)

Nie wiem czy mogę, ale skopiuję tutaj to co o nim i zdjęcia - jego spojrzenie BARDZO chwyta za serce..

[FONT=Calibri]Dodano: [/FONT][FONT=Tahoma]2008-12-08[/FONT][FONT=Calibri]Schronisko: [/FONT][FONT=Tahoma]Paluch[/FONT][FONT=Calibri]Imię: [/FONT][FONT=Tahoma]Amel[/FONT][FONT=Calibri]Numer: [/FONT][FONT=Tahoma]1968/08[/FONT][FONT=Calibri]Płeć: [/FONT][FONT=Tahoma]pies[/FONT][FONT=Calibri]W typie rasy: [/FONT][FONT=Tahoma]Owczarek Niemiecki[/FONT][FONT=Calibri]Wielkość: [/FONT][FONT=Tahoma]duża[/FONT][FONT=Calibri]Wiek: [/FONT][FONT=Tahoma]starszy[/FONT]

[FONT=Tahoma]Amel to duuuży pies w typie owczarka. Spokojny i łagodny, a do tego pieszczoch - jest takim uroczym cielaczkiem :-) Jest już starszym psem, porusza się zwyke leniwie, ale potrafi się trochę rozruszać. Grzecznie chodzi na smyczy, nie ciągnie. Najchętniej chodzi we własnym tempie i po własnych ścieżkach - od zapachu do zapachu. To uroczy zrównoważony misio. Nadaje się do domu z dziećmi. Dobrze dogaduje się z innymi zwierzętami.[/FONT]
[FONT=Calibri]Polecany: [/FONT]
[FONT=Tahoma]do domu z ogrodem[/FONT]
[FONT=Tahoma]do innych zwierząt[/FONT]

Amelku - Obyś domek znalazł :kciuki::kciuki:

Posted

Bonika, dzięki za zwrócenie uwagi na słodkiego smutaska :)

Minął sierpień, minął wrzesień,
znów październik i ta jesień...

i nie ma widoku na dom :shake:

Posted

No, te zdjęcia zrobiłyście super i Amelek pozował/prosił jak umiał ..choć pewnie on tak prosi o domek cały czas..

Po takich zdjęciach to chyba każdy rozgląda się po kątach czy aby jednak nie :oops:

Amelek wygląda jakby miał jakiś dobry dom i coś się stało : dom przestał być dobry - wyrzucono go bo starszy a może właściciel "odszedł".. - psinka ma bardzo zrozpaczone pysio :-(

A poza tym jest PIĘKNY - NIEZWYKŁY - MA COŚ W SOBIE :-) - Żal takiego psa żeby spędził resztę życia w schronie..:-(

Do gory Amelku !

Szkoda, że mogę Cię tylko podnosić :oops:

Posted

Już myślałam, że d..a będzie, a nie spacer, bo furtka była zamknięta i żywego ducha. Amel mnie zobaczył, zaszczekał na powitanie i nic. Poszłam po innego psa. Ale chwilę później, jak wróciłam, już było otwarte :)

On jest kochany, położył się, jakby chciał pokazać brzuszek, przytulał się, cudo :loveu:

Posted

APSA napisał(a):

On jest kochany, położył się, jakby chciał pokazać brzuszek, przytulał się, cudo :loveu:

O misiuuu :loveu: - on wygląda jak niedźwiadek brunatny :-)

Szkoda na schron takiego kochanego psa :-(

Posted

Boże, ten wzrok..:-(:-(

cudny pies i taki charakter, jak on musi cierpieć w schronie:placz:
i te zmiany zwyrodnieniowe:-(
Porobię mu ogłoszenia, wrzucę na n-k, ile on ma mniej więcej lat? 8-10??