Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witajcie mnie trpche nie było bo znowu stornke zmieniam, ale super fotu dodałyście mam nadzieje ze o nikim nie zpaomniałam:

JUSta, Orsini, malawaszka, Pasavera 0 Super foty!!!

świetnie wygląda Figa z Kiką - tak podobają mi sie dwa miniaturkowe (tzn tej samej wielkości) sznaucie we wspólnej zabawie, Denisek jescze nie zna na żywo jakiegoś miniuszka ale mam nadzieję że kiedyś to się zmieni!! zara oglądam filmik i lece pracowac nad własnym działem z filmikami!

Posted

Pas wreszcie sie doczekałam :D :P :wink:

Super filmik i zdjęcia!!!!!! Kika jest piekna 8)

Justa wiesz teraz w dni powszednie to wiesz szkoła itd. to mi sie ta kolezanka cięgle wypiera ze czasu nie ma :-? Ale jutro piątek to ją chyba odwiedze :P

Posted

madziorko, prosiłas mnie kiedys o zdjęcia Gali w namordniku, więc wstawiam 2 foty Galusi w kagańcu... Nie powiedziałabym, że jest specjalnie zadowolona z tego faktu, ale cóż innego mozna zrobić... :roll:

_357920_n.jpg

_357921_n.jpg

Sorki za te drestyczne fotki!!!

Posted

szczerze? spodziewałam się gorszego widoku:) Galcia w kagacu nie wygląda brzydko:) najgorzej wg mnie sznaucie i psy szorstkowlose wyglądają w takich kagańcach nulonowych jakby rurkach na pyszczek bo wtedy cała broda jest schowana Densek mierzył taki kaganiec:) śemieznie wyglądał a w takim przynajmniej włoski z brody wystaja przez kratki:) Denisek ma taki sórzany miękki ale nie jest zbyt dobry bo się łatwo odkształca i szybko brudzi, fakjne też są plastikow bo mają podobno wyciąganą przednią klapkę tak że można psu dać smakołyk.

Posted

hahah Pas - boskie foty :angel: i filmik :angel: Luna też się kiedyś tak bawiła ale nie iwem czemu przestała :( ale cóż- -pracujemy nad tym :wink:

a co do namordnika to Luna ma właśnie ten okropny rurkowaty nylonowy :lol: wygląda w nim jak szczur, ale że nie jeździmy autobusami to zakładam jej go tylko wyjątkowo u weta albo u fryzjera jak jest bardzo niegrzeczna :lol: czyli prawie zawsze :lol:

Posted

Orsini, boskie te foty, szczegolnie jak sie "dziewczyny" bawia :D , a dzieci slodziutkie, czekam na jak najwiecej fotek takich cudnych maluszkow :D .

Mek, jakie kochane minki robi twoj maluszek :wink: :D .

Posted

Super psiaczki ! ! !

A Gala jaki ma kaganiec :lol:

Orsini super fotki :D szela chyba nie czciała całusa od sznaucia :lol:

Mek jak się nazywa Twoj psiak? Kochany sznaucerek :P

Posted

Uch......wreszcie dorwałam się do kompa!! bo mnie padł dysk twardy, ale juz jestem! super fotki:) Mek ślicznego masz sznaucerka:) a jaki ma fakjny ogonek nie całkiem kótki, ale tez nie casłkiem długi:) super:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...