Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Kurde kantry nie mogę podzielić tego tematu i przenieść Waszych postów niezwiązanych z galerią na sznauceromaniaków!!!! :evil: :evil: :evil: Jestem ZŁAAAAAAAAA!!!

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justa.............spokojnie............niedenerwuj się......................spokojnie- wdech i wydech......Jesli tak mozna to UDA CI SIE :wink:

Posted

Nie no, wogóle mi się nie włącza to okno z podzieleniem tematu :evil: :evil: :evil: Ale bede próbowała.... albo po rpostu gadajmy na sznauceromaniakach a tutaj zaprzestańmy konwersacje, bo to w koncu Galeria! ;)

Posted

No własnie!!!!!!!!!!!!!!! To troche zdjęc......

09.jpg

02.jpg

Gadżety:

leofly-draagtas.jpg

Nosilibyscie tak psa na ramieniu??????????????

mokken.jpg

Fajnie byłoby miec taki kubek........................ :roll:

schnauzerknuffels.jpg

Ja chce takiego misia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

heyka wstawiam wam spoko fotke którą znalazlam dzidiaj w necie to były jakeis eksperymenty w USA i wychodowano łaciatego sznaucia, ale tweraz już chba teo nie praktykują, (ja tam wole jednokolorowe chociaż ten jest sóodizutki)...

fot_02.jpg

fot_03.jpg

Posted

sorry, ze pisze drugi post asle dopiero teraz doczytałam, ze te sznaucie takei łąciate w wyniku krzyżówek z Foksterierami i że w USA mają grono swoich miłośników. Łaciate sznaucerki - to dopiero atrakcja...:)

Posted

Jejusiu! te gadzety sa prześmieszne. Ta torba na sznaucera...nie , no - jaja!! Sczerze powiedziawszy takie CUŚ to chyba niezbyt "zdrowe i wygodne"...dyndajace nożki i stlamszony brzuszek. Ale kubek to chce miec strasznie!!!!

Namalowalabym sobie sama ale nie mam acryli a nimi najlepiej się maluje takie slodkości....to może kupie gdzies na wystawie??

Ja tez mam fotki sznaucerków łaciakow, nawet jedego takiego dropiatego...ale nie umiem wstawic...kalectwo.

Posted
to może kupie gdzies na wystawie??

Na wystawie z całą pewnością dostaniesz kubaski i rożnego rodzaju bajerki ze sznaucerkami. Trzeba tylko dobrze poszukać ;)

Ja tez mam fotki sznaucerków łaciakow, nawet jedego takiego dropiatego...ale nie umiem wstawic...kalectwo.

A fotaski się wstawia tak: wchodzisz sobie na stroneczkę, kpiujesz adres URL (prawy przycisk --> właściwości) a później wchodzisz sobie na DGM i wklejasz ten adres między znaczniki i]

A ja sobie pozwolę wstawić fotkę szczeniorka z aktualnego miotu w hodowli mojej suńki :D

http://www.mandragoralublin.republika.pl/Dsc00220.jpg

Fotka była za duża, więc tylko link :roll:

Posted

Justo, ale z własnego komputera nie ma jak??? Bo ja chcialam dac jakies foteczki mojej Sei ale mam je na kompie. Czy mozna temu zaradzic??

Poki co spróbuje przynajmniej jakas fotke ze stron internetowych ...zobacze co mi wyjdzie...

Tak, na wystawie chce sobie cos fundnać....najchętniej brelok do kluczy - oczywiście szlauferkowy :D . I Sei ciacha musowo

szczeniaczek jest BOOOOOSKI! taka czarna klusia!!

Posted
Justo, ale z własnego komputera nie ma jak??? Bo ja chcialam dac jakies foteczki mojej Sei ale mam je na kompie. Czy mozna temu zaradzic??

Możesz mi wysłac te fotki na maila, a ja Ci wstawie na serwer i na dogomanie ;)

Poki co spróbuje przynajmniej jakas fotke ze stron internetowych ...zobacze co mi wyjdzie...

Seja, próbuj, jakby co to posprzątam nieudane próby!!! ;)

Posted

Spróbowalam sobie wstawic zdjecie z takiej niemieckiej stronki o sznaucerach i tylko mi się wpisał link...zdjęcie niet. Może źle zrobiłam. Wlazlam na strone , otworzyłam zdjęcie, a potem skopiowałam cały adres http i tak dalej i wsadziłam w img tak jak poleciłas..

Posted

Seja! Akurat z tej niemieckiej stronki zdjęcia nie chą sie wstawiać!! Mi tez nie chciałay....Spróbuj wstawic foty z innego źródła.........

Posted

Justa! Bardzo ci dziekuje!! I Seja też! Baaaaaaaaaardzo!

Teraz możecie zobaczyc moja chudzinke.

dziś byłyśmy się zważyc i przytyla AŻ o 12 deka. To sukces zważywszy ,ze od daaawna juz nic nie przybyła( tylko podczas cieczki)

Jeszcze raz dziekuje!!!

Posted

oliwka1.jpg

Dlaczego ta większa koleżanka nie zwraca na mnie uwagi?

oliwka2.jpg

O matko moje oczy !

oliwka3.jpg

Tutaj jestem już uczesana i ostrzyżona .

oliwka4.jpg

A tutaj jestem z moją panią na spacerku i zastanawiam się w co się bawić

oliwka5.jpg

Ale fajnie tak sobie leżeć i obgryzać kosteczkę

oliwka6.jpg

Trochę się znudziłam i dumam sobie o trudnym życiu psa z którym nikt się nie bawi

oliwka7.jpg

A to mój słoń ,któremu chcę odgryźć łapę

Tak jak obiecałam ,będę Was zasypywać zdjęciami a ,że nie macie nigdy dość to za parę dni następna tura z wystawy krakowskiej

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...