Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

łatwo pewnie jej było taki opisik dopasować , bo w różowej bluzie faceci dopiero czują się jak prawdziwi mężczyźni .

Edit:Boski opis :D

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ashley napisał(a):
Eria,zdjątka cudo!
A my też najbardziej na świecie kochamy piłeczkę :razz:
Tylko,że Kreoś to schludny chłopak,a ja mam model flejowaty - piłeczkę się zakopuje w ziemi,potem wykopuje,wrzuca do wody,znowu do ziemi,zakopuje,wykopuje...

łech, łech widzę że łódzkie sznaucery maja to we krwi, nie ma to jak się uflagać w piasku, pokopać dziury na łące czy wykąpać się w rowie melioracyjnym:angryy::angryy::angryy: a potem płacz i zgrzytanie zębów przy kąpieli w wannie...

btw. Ashley - fajny ten Twój Sierściuch:loveu::loveu::loveu:

Posted

Dzięki mila :lol:
Ale ten płacz i zgrzytanie to chyba ze strony właściciela?
Bo mój Skarb w wannie też rezonu nie traci,kradnie gumową zatyczkę do wanny i rozrabia :evil_lol:

Posted

Beta nienawidzi zabiegów pielęgnacyjnych w wannie, musimy w dwójkę z p. Jackiem walczyć, żeby nam nie uciekła:razz::razz: a potem łazienka wygląda jak pobojowisko i ja zgrzytam zębami;)

Posted

zebrało mi się ostatnio na refleksje, zobaczcie jaką przemianę przeszedł Kreon :lol:
Pierwsze zdjęcie przedstawia jak wyglądał w dniu kiedy go zobaczyłam pierwszy raz ( nastepnego dnia już był u mnie na tymczas, no ale został :loveu: :loveu: :loveu: )
A na drugim zdjęciu- normalnie jak nie ten pies

Posted

Zdjęcia z dzisiejszego spacerku

ale ładne słoneczko!

chyba się poopalam troszkę

a po kąpieli słonecznej,kąpiel wodna

eee,nudy,poszukam lepiej piłeczki

jest!!! Moja kochana!!!

Posted

Krzysiu - też się zastanawiam co za palant mu te uszy robił :angryy: :angryy:

Ashley - widzę że prosto od fryzjera :loveu: a Kreon już taki zarośnięty, na początku czerwca się wybieramy ;)

Posted

a ja wstawie zdjecia z sesji panienki Figi z zalotnymi kokardkami (figa zrobila takiego focha za te kokardki ze obiecalam jej juz ze nigdy w zyciu :eviltong: )

Posted

eria napisał(a):
Krzysiu - też się zastanawiam co za palant mu te uszy robił :angryy: :angryy:

;)

no dokladnie!!!
przeciez jeszcze dodatkowo pies bedzie mial uraz psychiczny do konca zycia i straci mozliwosc porozumiewania sie z otoczeniem!!!:diabloti: czy jakos tak:evil_lol:

Posted

orsini napisał(a):
no dokladnie!!!
przeciez jeszcze dodatkowo pies bedzie mial uraz psychiczny do konca zycia i straci mozliwosc porozumiewania sie z otoczeniem!!!:diabloti: czy jakos tak:evil_lol:

Czy możecie sobie chociaż tutaj darować złośliwości co do kopiowania??? Szczerze mówiąc mam już dość tych tekstów rodem z innych wątków i forum :angryy: Nagonki tych co są za na tych co są przeciw :angryy:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...